לנתק ת'אינטרנט?
נכתב במקור על ידי Maor591 upppppppppppppppp אני רוצה@!
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אני רוצה@! שלח 25 נקודות וזה שלך
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 שלח 25 נקודות וזה שלך אני אוכל להשתמש בזה גם בעוד שבוע? ועמלה עליך
נערך לאחרונה על ידי דרדסבתא; 01-11-2011 בשעה 21:43.
נכתב במקור על ידי דרדסבתא אני אוכל להשתמש בזה גם בעוד שבוע? ועמלה עליך תוכל להשתמש בזה מחר , מחרתיים , בעוד שבוע , ובעוד שנה ומה הכוונה בעמלה עלי ?
נכתב במקור על ידי Maor591 תוכל להשתמש בזה מחר , מחרתיים , בעוד שבוע , ובעוד שנה ומה הכוונה בעמלה עלי ? שאם אני שולח למישהו נקודות זה נותן כמה אחוזים למר אטרף ככה שאם אני שולח לך 20 נקודות אני חושב שאתה מקבל 18 נראה לי קוראים לזה עמלה
נכתב במקור על ידי דרדסבתא שאם אני שולח למישהו נקודות זה נותן כמה אחוזים למר אטרף ככה שאם אני שולח לך 20 נקודות אני חושב שאתה מקבל 18 נראה לי קוראים לזה עמלה אוקיי שלח 25 נקודות
נכתב במקור על ידי Maor591 אוקיי שלח 25 נקודות מאוחר יותר
נכתב במקור על ידי דרדסבתא מאוחר יותר איך שבא לך , ברגע שתשלח תקבל את השיטה
אפשר ב-10? עשיתי לך גם בזול
נכתב במקור על ידי Maor591 איך שבא לך , ברגע שתשלח תקבל את השיטה טוב אני באמצע סרט והחרטא הזה הפסיק לי באמצע אני שולח לך נקודות אתה שולח לי בפרטי את השיטה?
נכתב במקור על ידי דרדסבתא טוב אני באמצע סרט והחרטא הזה הפסיק לי באמצע אני שולח לך נקודות אתה שולח לי בפרטי את השיטה? כן ....
נכתב במקור על ידי Maor591 כן .... אוקיי זה הסתדר חחח מצטער אחי כשאני באמת אצטרך את זה אני אקנה או שתעשה לי הנחה ותוריד לי ל 15
נכתב במקור על ידי ninjaslayer אפשר ב-10? עשיתי לך גם בזול נכתב במקור על ידי דרדסבתא אוקיי זה הסתדר חחח מצטער אחי כשאני באמת אצטרך את זה אני אקנה או שתעשה לי הנחה ותוריד לי ל 15 אני יעשה לשתיכם ב- 15 ... ( 15 כל אחד ) אבל תלו לי מוניטין
נכתב במקור על ידי Maor591 אני יעשה לשתיכם ב- 15 ... ( 15 כל אחד ) אבל תלו לי מוניטין ברור מוניטין. טוב אני שולח לך נקודות אחי היקר עריכה: שלחתי עכשיו שלח לי בפרטי עריכה: שלח!!!!
נערך לאחרונה על ידי דרדסבתא; 02-11-2011 בשעה 18:19.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום