נכתב במקור על ידי Maor591 לא משנה גיליתי כבר ... מרקו בוריילו נכון מאוד.. נמשיך בפעם אחרת
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Maor591 יש י ? נכתב במקור על ידי idonthavenameagain צ'אבי משהו .... :/ חח אני FAIL בשמות נכתב במקור על ידי SFY יש ר'? נכתב במקור על ידי Heracles יש י'? נכתב במקור על ידי SFY יש ר' ? נכתב במקור על ידי idonthavenameagain נ ? נכתב במקור על ידי MaximumRed קרים בנזמה ממשיכים: ליגה ספרדית _ _ _ _-_ _ _
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 02-11-2011 בשעה 07:08.
נכתב במקור על ידי Maor591 יש י ? נכתב במקור על ידי idonthavenameagain צ'אבי משהו .... :/ חח אני FAIL בשמות נכתב במקור על ידי SFY יש ר'? נכתב במקור על ידי Heracles יש י'? נכתב במקור על ידי SFY יש ר' ? נכתב במקור על ידי idonthavenameagain נ ? נכתב במקור על ידי MaximumRed קרים בנזמה ממשיכים: ליגה ספרדית _ _ _ _-_ _ _ _
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 04-11-2011 בשעה 13:58.
נכתב במקור על ידי GialloRossi ממשיכים: ליגה ספרדית _ _ _ _-_ _ _ _ יש ו' ?? ותעשה מקף יותר מובן לא הבנתי כמה אותיות השם פרטי וכמה אותיות השם משפחה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 יש ו' ?? ותעשה מקף יותר מובן לא הבנתי כמה אותיות השם פרטי וכמה אותיות השם משפחה אין ו' _ _ _ _ - _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Maor591 יש י ? נכתב במקור על ידי idonthavenameagain צ'אבי משהו .... :/ חח אני FAIL בשמות נכתב במקור על ידי SFY יש ר'? נכתב במקור על ידי Heracles יש י'? נכתב במקור על ידי SFY יש ר' ? נכתב במקור על ידי idonthavenameagain נ ? נכתב במקור על ידי MaximumRed קרים בנזמה החלפתי שאלה ליגה גרמנית _ _ _ _
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 04-11-2011 בשעה 13:59.
נכתב במקור על ידי GialloRossi החלפתי שאלה ליגה גרמנית _ _ _ _ אאכן?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display אאכן? טעות
נכתב במקור על ידי GialloRossi החלפתי שאלה ליגה גרמנית _ _ _ _ יש י ' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 יש י ' ? אין י'.
נכתב במקור על ידי GialloRossi אין י'. יש ו' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 יש ו' ? יש ו'.. _ _ו_
נכתב במקור על ידי GialloRossi יש ו'.. _ _ו_ יש נ' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 יש נ' ? אין נ'. _ _ו_
יש ת'?
הובלות בחיפה
חוקי הפורום