קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משוב שלילי] על המפקח טוני.
    על ידי -NiR- בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-01-2011, 22:59
  2. [משוב שלילי] בצער רב. על הראשי -omer-
    על ידי DayMaN בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-01-2011, 18:27
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2010, 00:05
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

משוב שלילי חלק 2 ?

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

ברירת מחדל משוב שלילי חלק 2 ?

אם זה ניראה לכם שמנהל ראשי נועל את הנשוא של המשוב השלילי שלי ככה כי בא לו אז אני לא חשוב שזה לעניין דבר ראשון..
    דבר שני זה כנראה גם ינעל כי למיכאל בא..
    מה נסגר איתכם!?
    אי אפשר להתבטא!? אי אפשר לפתוח משוב בפורום משוב!?
    לאן המצב הדרדר!??!!?!?
    ואללה יופי כל אחד שמקבל צבע יותר חזק מהאחר עושה מה בראש שלו...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

כמו שכתבתי לך בפרטי, הסיבה שנעלתי לך את האשכול ה-1, הייתה מכיוון שאתה סתם רוצה להוציא את ההנהלה באופן שלילי על שטויות.
    בהתחלה זה התחיל על זה שמעלים ומורידים אנשים באופן לא צודק, ועכשיו אתה מנסה להוכיח כמה ההנהלה שלנו גרועה, כי נעלתי לך את האשכול.
    הצעתי לך את עזרתי, כאשר אמרתי לך שאתה יכול לפנות אלי עם תלונות בנוגע לכל נושא, ואם זה יהיה רלוונטי, אני אערב גורם בכיר.

בכל אופן, רצית תגובות של ראשיים אחרים? אין בעיה.
    רק שתדע, שאם אתה מחפש לעשות סקנדל, אף אחד לא יתן לך במה לזה.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 02-11-2011 בשעה 17:56.

משתמש כבוד האוואטר של Application
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

כתבת בעצמך,
    זהו זה מה שרציתי להגיד
    מן הסתם אמרת את שלך וניסית לסגור את הסיפור, כנראה שלא תיארת לעצמך שאותו הדבר עשוי לבוא אליך כבומרנג.
    אני אשמח לשמוע מה יש לך להגיד ולנסות לעזור לך, מאחר והאשכול הקודם שלך היה סימן שאלה אחד ענק, שכמעט ואי אפשר להבין ממנו דבר חוץ מ"אתם מורידים ומעלים אנשים בצורה מטופשת".

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

ציטוט נכתב במקור על ידי HotDude צפיה בהודעה
    כמו שכתבתי לך בפרטי, הסיבה שנעלתי לך את האשכול ה-1, הייתה מכיוון שאתה סתם רוצה להוציא את ההנהלה באופן שלילי על שטויות.
    בהתחלה זה התחיל על זה שמעלים ומורידים אנשים באופן לא צודק, ועכשיו אתה מנסה להוכיח כמה ההנהלה שלנו גרועה, כי נעלתי לך את האשכול.
    הצעתי לך את עזרתי, כאשר אמרתי לך שאתה יכול לפנות אלי עם תלונות בנוגע לכל נושא, ואם זה יהיה רלוונטי, אני אערב גורם בכיר.

בכל אופן, רצית תגובות של ראשיים אחרים? אין בעיה.
    רק שתדע, שאם אתה מחפש לעשות סקנדל, אף אחד לא יתן לך במה לזה.
    אם הייתי רוצה להוציא את ההנהלה באופן שלילי הייתי עושה את זה ואם היא יוצאת ככה כניראה יש סיבה לא?
    וכן ההנהלה מתחלפת כל שני וחמישי ויש אנשים שאפילו לא מגיע להם התפקיד! ואתה נעלת את הנושא שלי כי הוא לא בא לך בטוב!
    ופתחת אחרי שחפרתי לך שעתיים ! ואז חשבת שלא תהיה הוכחה שההנהלה עושה מה בז*ן שלה פתחת לטובתך!
    תהיה בטוח שאת עזרתך אני לא יהיה זקוק !
    והראשי עם המשוב הכי חיובי אמור להיות ישראל כי הוא היחידי שבאמת אכפת לו והוא באמת מדבר בגובה העניין ולא תופס תחת כשהוא נהיה כחול לעומתך !
    ד"א סקנדל זאת מילה של זקנים אחי חחח אף אחד כבר לא משתמש בה..

ציטוט נכתב במקור על ידי Application. צפיה בהודעה
    כתבת בעצמך,

מן הסתם אמרת את שלך וניסית לסגור את הסיפור, כנראה שלא תיארת לעצמך שאותו הדבר עשוי לבוא אליך כבומרנג.
    אני אשמח לשמוע מה יש לך להגיד ולנסות לעזור לך, מאחר והאשכול הקודם שלך היה סימן שאלה אחד ענק, שכמעט ואי אפשר להבין ממנו דבר חוץ מ"אתם מורידים ומעלים אנשים בצורה מטופשת".
    אמרתי את שלי וחיכיתי לתגובה "בומרנג" לא היה פה..
    הייתה פה התנקלות בדיוק כמו בחתימה שלי..
    החתימה שלי הייתה אותו דבר כבר כמה חודשים מאז ששינתי ניק פעם אחרונה ואף אחד אבל אף אחד לא ערך לי אותה משום סיבה !
    ומיכאל הנחמד הזה פה לא רק שהוא מחק וערך אותה הוא אפילו לא שם גיבוי ואני נתקעתי למה ניראה לו!?
    יודע מה אולי היא עברה על החוק אבל הוא אפילו לא ניראה לעין ואף אחד לא שם לב כניראה שזה לא היה כל כך רלוונטי כולה הגודלה היה שונה במקום " 200*400 פיקסלים" היה 300*400 .
    יש פה אנשים עם 8-10 שורות בחתימה וזה אסור ומיכאל לא שם ואף אחד לא שם...
    הוא היה חייב למחוק בלי לדבר בי כלום למרות שהינו באמצע שיחה תגיד לי אתה שזה לא היה בכוונה !
    עלק להציע עזרה!

איתי אני מאוד מאוד מעריך את זה שאתה מדבר והכל ומנסה לעזור באמת תודה!
    ות'אמת אני עצבני מאוד על קטע אחד ספציפי ועל איך שההנהלה מתחלפת כל שני וחמישי , ואיך שהפורום מדרדר וחבל לי..
    ואיך שיש פה פרוטקציות או מה שלא יהיה אבל הפלייה בטוח יש!
    אני לא משחרר נשוא אחד זה ש"קליט" עלה לפיקוח למרות שהוא היה מנהל פחות זמן ממני ואני יודע ובטוח בזה שהוא השקיע פחות ממני בקטגוריה !
    ואותי לא העלו כי מיכאל לה היה בז*ן שלו להעלות כי לפי דעתי יש לו איזה שנאה אליי..
    או שלמיכאל יש סיבה אחת אם כן אשמח לשמוע!

ד"א מיכאל? ניהלתי פה כמה וכמה פורמים ואף אחד לא הוריד אותי , אני זה שפרשתי נשמה...
    אל תדבר שטויות הייתי מנהל יותר טוב ממש אתה תהיה אי פעם

בשורה התחתונה? הרבה אנשים עושים לייקים על מושב שלילי זה כניראה אומר משהו לא?
    לתשומת לבכם!
    נערך לאחרונה על ידי VanGogh; 03-11-2011 בשעה 18:41.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי VanGogh צפיה בהודעה
    אם הייתי רוצה להוציא את ההנהלה באופן שלילי הייתי עושה את זה ואם היא יוצאת ככה כניראה יש סיבה לא?
    וכן ההנהלה מתחלפת כל שני וחמישי ויש אנשים שאפילו לא מגיע להם התפקיד! ואתה נעלת את הנושא שלי כי הוא לא בא לך בטוב!
    ופתחת אחרי שחפרתי לך שעתיים ! ואז חשבת שלא תהיה הוכחה שההנהלה עושה מה בז*ן שלה פתחת לטובתך!
    תהיה בטוח שאת עזרתך אני לא יהיה זקוק !
    והראשי עם המשוב הכי חיובי אמור להיות ישראל כי הוא היחידי שבאמת אכפת לו והוא באמת מדבר בגובה העניין ולא תופס תחת כשהוא נהיה כחול לעומתך !
    ד"א סקנדל זאת מילה של זקנים אחי חחח אף אחד כבר לא משתמש בה..

אמרתי את שלי וחיכיתי לתגובה "בומרנג" לא היה פה..
    הייתה פה התנקלות בדיוק כמו בחתימה שלי..
    החתימה שלי הייתה אותו דבר כבר כמה חודשים מאז ששינתי ניק פעם אחרונה ואף אחד אבל אף אחד לא ערך לי אותה משום סיבה !
    ומיכאל הנחמד הזה פה לא רק שהוא מחק וערך אותה הוא אפילו לא שם גיבוי ואני נתקעתי למה ניראה לו!?
    יודע מה אולי היא עברה על החוק אבל הוא אפילו לא ניראה לעין ואף אחד לא שם לב כניראה שזה לא היה כל כך רלוונטי כולה הגודלה היה שונה במקום " 200*400 פיקסלים" היה 300*400 .
    יש פה אנשים עם 8-10 שורות בחתימה וזה אסור ומיכאל לא שם ואף אחד לא שם...
    הוא היה חייב למחוק בלי לדבר בי כלום למרות שהינו באמצע שיחה תגיד לי אתה שזה לא היה בכוונה !
    עלק להציע עזרה!

ות'אמת אני עצבני מאוד על קטע אחד ספציפי ועל איך שההנהלה מתחלפת כל שני וחמישי , ואיך שהפורום מדרדר וחבל לי..
    אני לא משחרר נשוא אחד זה ש"קליט" עלה לפיקוח למרות שהוא היה מנהל פחות זמן ממני ואני יודע ובטוח בזה שהוא השקיע פחות ממני בקטגוריה !
    ואותי לא העלו כי מיכאל לה היה בז*ן שלו להעלות כי לפי דעתי יש לו איזה שנאה אליי..
    או שלמיכאל יש סיבה אחת אם כן אשמח לשמוע!

לתשומת לבכם!
    תקשיב טוב, אני לא נעלתי לך את הנושא "כי הוא לא בא לי בטוב", אני נעלתי לך אותו כי כמו שכבר אמרתי, "בזה נגמר הסיפור'".
    ואתה בעצמך אמרת, חיכית לתגובת 'בומרנג', כי רצית להתחיל ריב מסתם שטויות.
    אין לך באמת על מה להתלונן, אתה רוצה פשוט להתלונן על הכל.
    אני הצעתי לך את עזרתי, ואמרתי לך, שאם באמת יש לך משהו להתלונן עליו, תגיד לי, ואני אפנה גורם בכיר שיטפל בזה.

בקשר לחתימה שלך, כנראה אף אחד לא שם לב, או שכנראה אף אחד לא בדק מה הגודל שלה, היא הייתה לא חוקית.
    וברגע שאני שם לב לדבר כזה, אני עורך.
    ואם אתה מוצא עוד מישהו שיש לו חתימה לו חוקית, אתה מוזמן לדווח על זה פה, או שאתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית.

בכל אופן, אני מבין שאתה בעצם רוצה להתלונן על זה שקליט עלה לפיקוח?
    קודם כל, זה לא נתון לשיקולך בכלל.
    אם אחראי הקט' החליט לנכון לעלות אותו, והוא קבל אישור לכך, אז אין סיבה שהוא לא יעלה.
    ותפסיק לחשוב שאני שונא אותך.
    אם אני לא העלתי אותך בזמנו, היו לי את הסיבות שלי, והן ממש לא קשורות למה שאני חושב עליך בתור בנאדם.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 03-11-2011 בשעה 18:50.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

תקשיב טוב, אני לא נעלתי לך את הנושא "כי הוא לא בא לי בטוב", אני נעלתי לך אותו כי כמו שכבר אמרתי, "בזה נגמר הסיפור'".
    ואתה בעצמך אמרת, חיכית לתגובת 'בומרנג', כי רצית להתחיל ריב מסתם שטויות.
    אין לך באמת על מה להתלונן, אתה רוצה פשוט להתלונן על הכל.
    אני הצעתי לך את עזרתי, ואמרתי לך, שאם באמת יש לך משהו להתלונן עליו, תגיד לי, ואני אפנה גורם בכיר שיטפל בזה.

בקשר לחתימה שלך, כנראה אף אחד לא שם לב, או שכנראה אף אחד לא בדק מה הגודל שלה, היא הייתה לא חוקית.
    וברגע שאני שם לב לדבר כזה, אני עורך.
    ואם אתה מוצא עוד מישהו שיש לו חתימה לו חוקית, אתה מוזמן לדווח על זה פה, או שאתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית.
    אוקיי התלונה שלי זה על זה שמעלים אנשים ומורידם אנשים מתפקיד סתם כמו לא ידוע מה...
    קח דוגמה מצוייייייינת ! :
    "אני לא משחרר נשוא אחד זה ש"קליט" עלה לפיקוח למרות שהוא היה מנהל פחות זמן ממני ואני יודע ובטוח בזה שהוא השקיע פחות ממני בקטגוריה !
    או שלמיכאל יש סיבה אחת אם כן אשמח לשמוע!"
    השעה שלך שונה מרוב הפורום אם זה לא ידוע לך..
    ואתה כן מאלה שקיבלו צבע והתחילו לתפוס מעצמם !
    ובקשר לחתימה שלי החלטתה לבדוק אותה ברגע שראית את התלונה במשוב אל תשחק אותה כאילו לא ראתה אותה אף פעם זה היה דווקא לפחות אל תשקר !
    אם הייתי רוצה לריב הייתי מקלל נשמה....ואני יחזור ואומר לא יבקש עזרה ממך כי אתה לא ברמה בכלל שלבקש ממך משהו לפי דעתי אתה תופס מעצמך יותר מידי עוד יום אחד תצא עליי ואני ימצא את עצמי בבאן חחח

שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

אני אחלק את התגובה שלי עפ''י שלך,
    יודע מה אולי היא עברה על החוק אבל
    אין כאן שום "אבל".
    בזמן האחרון התחלנו לשים יותר דגש על כל הקטע של החתימות, תאשים את ההנהלה של פעם על כך שהחתימה שלך לא נערכה לפני כן.
    חוק זה חוק, ואני רואה שאתה מודע טוב מאוד לכך שהיא הייתה גדולה מהדרוש.

אז אוליי תפרט? אתה נותן לכעס שלך על מיכאל להרוס לעצמך את התלונה, שים לב שככל שאתה כועס יותר ויותר התלונה שלך נשמעת לא אחרת מאשר קיטורים שלא לצורך.
    עוד דבר, קליט היה ראוי לעליה למפקח ולכן עלה, על כך אין כל עוררין ואני לא רוצה לשמוע עוד תלונות לגבי זה.
    אמרתי לך ואני אגיד שוב, אני כאן כדי לעזור, אז אוליי תפסיק עם כל זה ותחזור למה שהתלונה הזאת הייתה אמורה להיות במקור?

לתשומת לבכם!
    אני יכול לכתוב כאן פלפל חמוץ ולקבל 10 לייקים, מה זה אומר?
    אנחנו לא מתייחסים לכמות הלייקים של האשכול, אלא לאשכול עצמו במלוא הרצון לעזור ולקדם.
    אל תסטה מהנושא בבקשה.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אוקיי התלונה שלי זה על זה שמעלים אנשים ומורידם אנשים מתפקיד סתם כמו לא ידוע מה...
    קח דוגמה מצוייייייינת ! :
    "אני לא משחרר נשוא אחד זה ש"קליט" עלה לפיקוח למרות שהוא היה מנהל פחות זמן ממני ואני יודע ובטוח בזה שהוא השקיע פחות ממני בקטגוריה !
    או שלמיכאל יש סיבה אחת אם כן אשמח לשמוע!"
    השעה שלך שונה מרוב הפורום אם זה לא ידוע לך..
    ואתה כן מאלה שקיבלו צבע והתחילו לתפוס מעצמם !
    ובקשר לחתימה שלי החלטתה לבדוק אותה ברגע שראית את התלונה במשוב אל תשחק אותה כאילו לא ראתה אותה אף פעם זה היה דווקא לפחות אל תשקר !
    אם הייתי רוצה לריב הייתי מקלל נשמה....ואני יחזור ואומר לא יבקש עזרה ממך כי אתה לא ברמה בכלל שלבקש ממך משהו לפי דעתי אתה תופס מעצמך יותר מידי עוד יום אחד תצא עליי ואני ימצא את עצמי בבאן חחח
    ערכתי את ההודעה שלי, אתה מוזמן לקרוא:
    אם אחראי הקט' החליט לנכון לעלות אותו, והוא קבל אישור לכך, אז אין סיבה שהוא לא יעלה.
    אם אני לא העלתי אותך בזמנו, היו לי את הסיבות שלי, והן ממש לא קשורות למה שאני חושב עליך בתור בנאדם.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

אני אחלק את התגובה שלי עפ''י שלך,

אין כאן שום "אבל".
    בזמן האחרון התחלנו לשים יותר דגש על כל הקטע של החתימות, תאשים את ההנהלה של פעם על כך שהחתימה שלך לא נערכה לפני כן.
    חוק זה חוק, ואני רואה שאתה מודע טוב מאוד לכך שהיא הייתה גדולה מהדרוש.

אז אוליי תפרט? אתה נותן לכעס שלך על מיכאל להרוס לעצמך את התלונה, שים לב שככל שאתה כועס יותר ויותר התלונה שלך נשמעת לא אחרת מאשר קיטורים שלא לצורך.
    עוד דבר, קליט היה ראוי לעליה למפקח ולכן עלה, על כך אין כל עוררין ואני לא רוצה לשמוע עוד תלונות לגבי זה.
    אמרתי לך ואני אגיד שוב, אני כאן כדי לעזור, אז אוליי תפסיק עם כל זה ותחזור למה שהתלונה הזאת הייתה אמורה להיות במקור?

אני יכול לכתוב כאן פלפל חמוץ ולקבל 10 לייקים, מה זה אומר?
    אנחנו לא מתייחסים לכמות הלייקים של האשכול, אלא לאשכול עצמו במלוא הרצון לעזור ולקדם.
    אל תסטה מהנושא בבקשה.
    ההנהלה הקודמת זאת אותה הנהלה נשמה..
    ויש אבל..אם זה לא נראה לעין מה זה משנה!?!?!? החוק נובע בשביל שזה לא יהיה גדול מידי וזה לא גדול מידי!

אין לי כעס נשמה , פשוט ההחלטה הייתה שגוייה וזה ניראה לי לא מתאים..
    שאני השקעתי שם את הנשמה ואז בא מיכאל ולא היה בזין שלו לשים לב בכלל לכמה השקעתי ונפנף אותי כל פעם שבאתי לדבר איתו..
    ואז כבר מרוב יאושש לא נשאר אלה לפרוש כי כמה שאני מסנה להשקיע והכל אני הייתי צריך את העזרה שלו שעכשיו פתאום הוא מציע לי בתום ליבו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד"א הלייקים בפורום משוב הם מאוד חשובים כי פה אין איך להגיב אז בבקשה אל תזלזל במחשבות של הקהילה כי זה נטו זלזול

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

ערכתי את ההודעה שלי, אתה מוזמן לקרוא:
    אוקיי נניח..
    באמת תן סיבה טובה למה לא העלתה אותי....
    השקעה ? הייתה מעל ומעבר..
    מוטיבציה? כנ"ל
    הייתי עם כל האחראי קטגוריה בקשר מאוד טוב וצפוף כדאי להיעזר ולקדם את הקטגוריה..
    פורום V.I.P של תמונות סקס נפל כי אני פרשתי ואף אחד לא רצה להשקיע בזה באמת!
    וותק? היה יותר מחודשיים פרשתי וחזרתי שוב ושארתי להרבה..
    כשאני הייתי כותב לך במסן תמיד הייתה עסוק מידי בשבילי אבל כדברתי עם אחרים אמרו שאתה כן מדבר איתם בזמן שאמרתה לי ביי!
    אז מה אתה פתאום מציע עזרה?

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ויש אבל..אם זה לא נראה לעין מה זה משנה!?!?!? החוק נובע בשביל שזה לא יהיה גדול מידי וזה לא גדול מידי!

שאני השקעתי שם את הנשמה ואז בא מיכאל ולא היה בזין שלו לשים לב בכלל לכמה השקעתי ונפנף אותי כל פעם שבאתי לדבר איתו..
    ואז כבר מרוב יאושש לא נשאר אלה לפרוש כי כמה שאני מסנה להשקיע והכל אני הייתי צריך את העזרה שלו שעכשיו פתאום הוא מציע לי בתום ליבו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד"א הלייקים בפורום משוב הם מאוד חשובים כי פה אין איך להגיב אז בבקשה אל תזלזל במחשבות של הקהילה כי זה נטו זלזול
    תשמע, לפי דעתי זאת חוצפה מצדך לפתוח אשכול כזה.
    במקום לברך כמו שצריך את מפקח קט' סקס החדש, אתה בעצם מוציא אותו כאחד שלא הגיע לו לעלות.
    אתה כל כך כועס עלי על זה שלא העלתי אותך בזמנו, אבל במה זה יעזור לך בדיוק?
    במה כל האשכול הזה יתרום לך?
    ואלי, עכשיו אתה בעצם מראה לי וכולם, כמה לא מגיע לך לעלות, כי אתה מתנהג בילדותיות.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 03-11-2011 בשעה 18:59.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

תשמע, לפי דעתי זאת חוצפה מצדך לפתוח אשכול כזה.
    במקום לברך כמו שצריך את מפקח קט' סקס החדש, אתה בעצם מוציא אותו כאחד שלא הגיע לו לעלות.
    אתה כל כך כועס עלי על זה שלא העלתי אותך בזמנו, אבל במה זה יעזור לך בדיוק?
    במה כל האשכול הזה יתרום לך?
    ואלי, עכשיו אתה בעצם מראה לי וכולם, כמה לא מגיע לך לעלות, כי אתה מתנהג בילדותיות.
    נשמה אני יכול לגדל אותך נתחיל בזה חחחח
    ואני ברכתי אותו..
    אני פשוט רוצה תשובה ברור למה לא העלתה אותי , נתתי את כל הפרטים שזקוק לבן אדם להתקדם מה הסיבה?
    אנשים מתים ויש סיבה..
    אז לשטות כזאת אין סיבה מוצדקת אלא אם כן אתה פשוט לא אוהב או מחבב אותי חחח
    וחוצפה זה לסנן אנשים שמתחתך ולשחק אותה עסוק כל החיים ולדבר עם אחרים בזמן הזה!

שם פרטי
    איתי
    לייקים
    827
    נקודות
    0

אמרתי לך, חוק זה חוק ואין לעבור עליו. חוץ מזה, שזה שנתנו הגבלה לחתימה אומר שכל חתימה גדולה מההגבלה נחשבת גדולה מידי, לא ככה?

אני לא אתייחס למה שכתבת על קליט, הוחלט שהוא מתאים ולכן עלה, אין על כך כל עוררין.
    אל תגרום לי לחזור על זה בפעם השלישית.

ולגבי הלייקים, כנראה שאתה מבין לא נכון את מה שכתוב, או ממציא מילים שלא כתבתי.
    לא אמרתי שהלייקים אינם חשובים, אלא שזה לא משנה אם לאשכול יהיה לייק אחד או מיליון לייקים, אנחנו עדיין נתייחס אליו במלוא הרצון והאכפתיות.

לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ

נשמה אני יכול לגדל אותך נתחיל בזה חחחח
    ואני ברכתי אותו..
    אני פשוט רוצה תשובה ברור למה לא העלתה אותי , נתתי את כל הפרטים שזקוק לבן אדם להתקדם מה הסיבה?
    אנשים מתים ויש סיבה..
    אז לשטות כזאת אין סיבה מוצדקת אלא אם כן אתה פשוט לא אוהב או מחבב אותי חחח
    וחוצפה זה לסנן אנשים שמתחתך ולשחק אותה עסוק כל החיים ולדבר עם אחרים בזמן הזה!
    אני לא חייב להסביר לך למה לא העלתי אותך, היו לי את הסיבות שלי וזה הכל.
    אני יכול להגיד לך, שלא היה לי שום דבר נגדך, להפך, היינו מדברים הרבה ושמחתי מאוד שנהלת אצלי.
    חוץ מזה, שאתה החלטת לפרוש, מה אתה חושב, שאם תבוא עכשיו ותתלונן על זה שלא העלו אותך לפני כמה חודשים זה באמת ישנה משהו?
    אז יש לי חדשות בשבילך, אתה טועה.
    נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 03-11-2011 בשעה 19:05.

שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

אמרתי לך, חוק זה חוק ואין לעבור עליו. חוץ מזה, שזה שנתנו הגבלה לחתימה אומר שכל חתימה גדולה מההגבלה נחשבת גדולה מידי, לא ככה?

אני לא אתייחס למה שכתבת על קליט, הוחלט שהוא מתאים ולכן עלה, אין על כך כל עוררין.
    אל תגרום לי לחזור על זה בפעם השלישית.

ולגבי הלייקים, כנראה שאתה מבין לא נכון את מה שכתוב, או ממציא מילים שלא כתבתי.
    לא אמרתי שהלייקים אינם חשובים, אלא שזה לא משנה אם לאשכול יהיה לייק אחד או מיליון לייקים, אנחנו עדיין נתייחס אליו במלוא הרצון והאכפתיות.
    אני רוצה להגיד דבר מאוד חשוב חס וחלילה שלא יצא מצב שאני מזלזל בקליט או משהו בסיגנון...
    כל הכבוד לו מזל טוב וכל זה...
    אבל מציק לי בעין שאנשים שהשקיעו יותר לא קיבלו את מה שמגיע להם אין לי זכות לזה תגיד לי אתה?

אם היה אפשר להגיב פה הלייקים לא היו כל כך החרכים וכל כך נחשבים לפי דעתי..

וכן צודק חוק זה חוק אבל אם אני דמבר איתך גם ככה בפרטי , לא הייתה אומר לי תשמע שנייה בדקתי ת'חתימה שלך היא גדולה תחליף תשנה תסדר כי חרם למחוק... לא עדייף מאשר למחוק ? זה לא נריאה לך התנקלות?
    כי בן אדם נורמאלי או אחד שאכפת לו היה יכול על הדרך להגיד את מה שאמרתי..
    כי אני ידוע שאני הייתי עושה ככה..

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,511 | הודעות: 8,201,104 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect