התקנתי ווינדוס 7 פרופשיונל .
איזה אנטי ווירוס הכי טוב לי לשים ? חוץ מ- avg !
תודה לעוזרים![]()
|
|
אני משתמש ב avira כבר כמה שנים טובות
לא מוצא יותר טוב ממנו
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אני משתמש ב-NOD32 ואני ממש מרוצה ממנה כבר בערך 4-5 שנים!
* "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." *
תנסה את זה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=549290
* "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." *
ממש לא NOD32!
כשמו כן הוא- מקומו באסלה =\
פעם הוא היה אחד הטובים אבל הוא ירד חזק. יש להם פרסום ענקי בישראל, לכן הולך להם כל כך טוב (יש להם גם פרסומים בעברית).
מניסיון אישי בתמיכה טכנית בפורום אחר, רק (טוב לא רק.. אבל הרוב) במחשבים בהם היה מותקן NOD32 (הגרסא החדשה ביותר, הישנה- לא משנה מה) היו בעיות (ומלא) של מזיקים שונים למינהם.
אני משתמש ב-COMODO IS, ההגנה של הFW שלו היא הטובה בעולם כרגע (למשך הרבה זמן כבר), הAV קצת פחות אבל זה לא מה שמפריע לי. אזהרה: הוא חופר בהתחלה. אבל לאט לאט אתה תתרגל והוא יתרגל בכל פעם שישאל אותך.
טוב שאמרת שאתה לא רוצה AVG.. לא זכור לי שהוא היה טוב מתישהו.
שילוב של COMODO FW + AVIRA FREE / AVAST FREE / MSE יכול להיות נחמד.
אם אתה רוצה משהו הכי טוב (ושלא חופר), קח את KIS 2012, אבל שים לב שאתה תשתגע מהרשיונות. מוטב לקנות ולהיות בראש שקט (אלא אם כן יצאה פריצה לא ידועה לי..).
שילוב של COMODO FW + AVIRA FREE / AVAST FREE / MSE יכול להיות נחמד.
אבל בעקרון לכל אחד דעות שונות. אל תסתמך רק על הדיעה שלי אלא תשמע מכמה אנשים ואז תחליט, לפי רוב קובע.
אבל.. רוב קובע לא של NOD32 או AVG =\
כל דבר אחר.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
MSE בהחלט ההחלטה הנכונה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חינם מאתר הבית.
רק אל תשכח להוסיף לזה COMODO Firewall. זה גם בחינם לגמרי מאתר הבית.
שניהם חינמיים לחלוטין.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בחתימה שלי תוכל למצוא לינק ישיר לדף ההורדה זה ניקרא Microsoft Antivirus
נערך לאחרונה על ידי Ori; 03-11-2011 בשעה 23:03.