אני פחות מ18 ואני רוצה לקנות נרגילה מישהו יכול להמליץ לי על מקום בבת ים שמוכר לקטינים?
אני פחות מ18 ואני רוצה לקנות נרגילה מישהו יכול להמליץ לי על מקום בבת ים שמוכר לקטינים?
|
|
אה כל פיצוציה מוכרת נרגילות
אבל עם אתה רוצה משהו רציני תלך לחנות עישון או משהו אולי הוא ימכור לך אולי תצרטך לבקש ממישהו ברחוב
אין שום סיבה שלא ימכרו לך גם בחנות של טבק או משהו
זה כולה נרגילה זה לא טבק או משהו כזה פשוט תגיד שאתה רוצה לקנות ליופי
טבק וגחלים אתה יכול לקנות בכל פיצוצייה, נרגילה אתה יכול ליפול על מוכר שלא יתן לך כי אתה קטין ואז תצטרך לבקש מאנשים, או שהוא יתן לך והכל יהיה חלק.
נרגילה היום בארץ זה לא בעיה, הבעיה היא להשיג אלכוהול וסיגריות (אם אתה קטין) עוד לא הכניסו עוד איזה חוק דפוק ומשמעותי שימנע מהמנרגלים לעשן חחח.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אני לא מכיר את האיזור, אבל אמרתי לך ברוב הפיצוציות יש נרגילות למכירה אחי, אם לא מוכרים לך תתחיל לבקש מאנשים, אל תדאג בסוף היום אתה תעשן בנרגילה וכבר לא תזכור שעמדת שם כמו איזה כלב בשביל לבקש נרגילה, שטויות אחי, היום מבקשים אם לא מתייבשים!
גם אני לפני גיל 18 הייתי עומד לפחות חצי שעה כל פעם בשביל שתי קופסאות נקסט מסכנות, אחריי שהייתי מעשן את הסיגריה הראשונה כבר שחכתי שעמדתי שם..
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 04-11-2011 בשעה 14:18.
תעשה את זה עם הבחור שקנה לך, אולי הוא יהיה מוכן לעזור, רוב הסיכויים שלא ימכרו לך זבל כי לא ילד בא לבקש מהם, זה מבוגר שביקשת ממנו בא וקנה, אני לא מאמין שהוא ימכור לו זבל, בכל מקרה תבדוק ואם יש בריחה או איזה פאק תקשיב מה תעשה.
תבוא אליו יום אחרי תגיד לו, שמע גבר אח שלי אתמול קנה פה נרגילה הוא עכשיו בצבא והוא התקשר אליי ואמר להחליף אותה כי אתה מכרת לו משו זבל, אני מבקש ממך להחליף לו אותה. או שתמציא חרטה אחרת חחחח.
חוק ברזל, לא קונים בפיצוציות כלום רק אם אין ברירה, בין אם זה סיגריות אלכוהול ונרגילה.
א'.
בגלל המחיר, בפיצוציות כמו בפיצוציות מזיינים במחיר.
ב'.
בגלל האיכות, ספיציפית נרגילות, כל נרגילה שתביא בפיצוציה כזו או אחרת לא תתקרב לנרגילה שתביא בכפר או בחנות מיועדת באותו מחיר.
נרגילה תקנה באום כולתום, מלך הנרגילות וכו'.
אתה עוד גר בבת-ים אני נסעתי מחיפה ליפו בשביל נרגילה, סע ברכבת יום אחד עם חבר ותקנו נרגילה מה הסיפור ?
בשוק הכרמל מוכרים הכל אני פעם בחודש נוסע עם חברים לשם עושים קניות כמו שצריך של הכל
סע לאוםכולתום זה לא רחוק מבת ים
ימכרו לך גם אם אתה בן 13
המחיר של הנרגילות לא גבוהה כמו הפיצוציות והאיכות של הנרגילות מעולה.
ממליץ על הסוריות שלהם, הן עולות באזור ה150 ונשמרות להרבה זמן מניסיון.
בנוסף הטבק שלהם לפי דעתי איכותי ביותר ובמיוחד הטבק לימונענע שלהם