היי, בגלל האתר הזה MyLikes, במקום לקחת כסף מMegaYouTube אני רוצה להחליף אותו בצפיות לסרטונים של MyLikes. ותראו: שמתי את הסרטונים לפני יותר משעה ועדין אין אפילו צפייה אחת! וכולם פה עשו 300 צפיות מזה בדקה!! למה זה ככה?...
הלוואי שיחסמו את MEGAYOUTUBE וגם את MYLIKES . בגלל כל השטויות שאתם עושים .
שאלתי שאלה, אתה לא עונה אליה. אם זה מה שיש לך להגיד, תגיד את זה לעצמך בלב. אתה צריך לקבל באן נשבע לך.. חחחחחחחחחחחחחח סתם עדייייי צוחק!!@!#@!# (תעתיק)
נערך לאחרונה על ידי Haifa&MadriD; 05-11-2011 בשעה 18:42.
שאני יקבל אתה שם זין על המדינה שלנו וכך תתשובה המסריחה שך: שמתה 0 קרדיטים אולי בגלל זה.
אין לנו מושג בקיצור או שזה יקח זמן או שmylikes עלו על זה דרך אגב כתוב שאין סרטונים עכשיו בmegayoutubeviews
נכתב במקור על ידי PHASE אין לנו מושג בקיצור או שזה יקח זמן או שmylikes עלו על זה דרך אגב כתוב שאין סרטונים עכשיו בmegayoutubeviews יכול להיות שהם בשיתוף אם לא הישראלים יאכלו חרא ... זה תחילת חודש ככה אמרו לי שצריכים שאנשים יעדכנו
נכתב במקור על ידי DonTouch הלוואי שיחסמו את MEGAYOUTUBE וגם את MYLIKES . בגלל כל השטויות שאתם עושים . אם אתה לא רוצה לעזור, אתה לא חייב להביע את דעתך בנושא. לנושא: חכה, לוקח לזה זמן. אל תלחץ.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי DonTouch שאני יקבל אתה שם זין על המדינה שלנו וכך תתשובה המסריחה שך: שמתה 0 קרדיטים אולי בגלל זה. הלו הלו עדי מה אתה כועס? צוחקים איתך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה BurMan אתה יכול לנעול
ננעל.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
חוקי הפורום