קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [Win 7 64Bit - עזרה] צריך עזרה במשהו מאוד מורכב. למומחים בלבד!
    על ידי Gil4 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-02-2012, 17:47
  2. הימור מהיר מאוד.!אשקלון-רמת השרון עד 150 נק'
    על ידי E.B בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:01
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:16
  4. משהו נחמד מאוד על איזה יפנית..חח שווה כניסה
    על ידי grimbal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 23:02
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 18:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

תמיכה : " כעס, רגש מאוד מורכב .. "

משתמש מתחיל האוואטר של DochaStyle
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרק ב'

ברירת מחדל תמיכה : " כעס, רגש מאוד מורכב .. "

אהלן,
    אני צריך עזרה שמאוד צריכה לתרום לי באפקט החיים ההזוי שלי.
    יש לי בעיה מאוד עיקרית והיא : " כעס " שאני מתעצבן לפעמים על דברים שטותיים או ש כשמישהו אומר משו מטומטם
    אז אני מרגיש כל כך מפגר להקשיב לו שאני פשוט חייב להוציא עצבים.
    אני לא יודע איך לאתר את הבעיה עצמה, אבל יש הרגשת עצבים והתחכמות כזאת כשאני מגיע לשיא..

למה בעצם אני רוצה לפתור את הבעיה ?
    פוגע לי במערכת היחסים עם חברה שלי שאני אוהב כמובן.
    ובאופן אישי זה פוגע לי במצב רוח בצורה מוזרה במיוחד, מבאס שאחרי שאתה מתעצבן על חברה שלך ונותן "פליטות פה" שלא במקום
    כמו " את רק מתרצת " או " את והטיפשות שלך " יציאות ש ..אני לא הייתי רוצה להגיד, אני צריך עזרה ובהקדם אולי אפילו שיחת עידוד.

2. קישורים ממומנים

תשתדל לשנות את הפירוש שלך לאירועים הפירוש קובע לך איך תרגיש אם אני אפרש את הדברים באור חיובי אז אני ארגיש רגוע ואם אני אפרש את האירועים באור שלילי ואני אחשוב שמי שאמר את הדברים הוא מטומטם אז הרגש שלי יהיה כעס והתגובה תהיה שלילית , אז אני מציעה לך לעקחת מחברת ולהתחיל לרשום ולנתח את האירועים ולבדוק איזה פירושים אתה נותן לאירועים ולהחליף את """הפירוש"""" לחיובי יותר וכך תרגיש טוב יותר

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ישנן המון דרכים אפקטיביות יותר ואפקטיביות פחות להקל או לפתור את הבעיה.
    הנקודה שאם אתה מוציא מפיך פליטות פה כאלה ואחרות, אם תשים לב, זה לא תמיד נובע מתוך כעס ועצבים.

את פליטות הפה הכי חמורות שלי הוצאתי כשהייתי באפ-טיים, קורן ומאושר.
    השאלה היא כזו, מה אתה רוצה לשנות, את פליטות הפה שלך או את הכעס?

שניהם דברים שונים אך שלעיתים מתחברים והולכים ביחד. בכל מקרה יהיה יותר יעיל לדעתי להתמקד על אחד מהם, זה שיותר מציק לך.
    אגב, כעס יכול להיות מאוד מועיל, הוא גורם לך להתמקד בעיקר והעיף מחייך את הטפל, באופן כללי.

שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרק ב'

אז אני רוצה לטפל בפליטות הפה, איך אפשר לעשות את זה ?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

דרכים שבאפשרותך לשקול לאמץ:

1. לשבת עם עצמך, חצי שעה - שעה ולבדוק מהן מבחינתך אותן "פליטות פה".
    יכול להיות שבמהלך היום-יום אתה פולט המון שטויות לאוויר אך שאחרים וגם אתה בדיעבד מתייחסים לשטויות הללו בצורה מאוד חיובית
    וקלילה, אפילו רצויה.. (יצא לי בעבר לפגוש בחור שמרוב שהוא מדבר כלכך הרבה שטויות בחורות מתות עליו בגלל זה).

2. לשים לב האם ישנן פליטות פה "אסורות" מבחינתך והאם הן חוזרות על עצמן לעיתים קרובות.
    ברגע שתסמן לעצמך אותן, ככה בפעם הבאה תהיה לך מודעות כשתפלוט אותן ולאחר פעמיים-שלוש, אתה תפסיק לפלוט אותן.
    כמה אנשים קוראים לזה "רגע של מודעות" (והרגע הזה הוא חזק ומדהים, בלי קשר לבעיה שלך).

3. בדוק באילו מצבים, סיטואציות, מקומות, עם אילו אנשים ואילו תחושות בדרך-כלל מציפות אותך כשאתה פולט שטויות?
    ברגע שאתה תשים לב על מקומות או אנשים או מצבים חוזרים אשר בהם אתה פולט "זבל" לאוויר, אתה מראש תוכל להכין ולכוון את עצמך למצב מודעות שבו אתה באופן מודע פשוט תסתום את הפה ולא תדבר שטויות. למשל, אם בדרך חזרה הביתה עם חברים אתה שם לב שאתה מדבר שם המון שטויות, תכין את עצמך מראש לאותו פרק זמן שאתה חוזר הביתה עם חבריך ותומר לעצמך (תבטיח) "בדקות הללו, או שאני חושב טוב-טוב מה אני מוציא מפה, או שאני פשוט סותם את הפה!".
    זה משול להבדל בין מבחן פתע למבחן שהיה ידוע מראש, מן הסתם שלמבחן הידוע מראש אתה תבוא בהרבה יותר מוכן מאשר למבחן הפתע וגם הציון יהיה בהתאם אז כנ"ל לגבי המקרה שלך.

4. ישנה עוד דרך לדעתי מאוד טובה הנקודה שהיא דורשת קצת זמן וטיפל'ה משמעת.
    פעם, בתקופה שלמדתי לתאוריה.. הרגלתי את עצמי באופן מודע שבכל פעם שאני חושב על "נשכל" אני ישר משיב לעצמי "אני עובר תאוריה ראשונה". יודע מה מצחיק? שהיום, ארבע שנים לאחר מכן.. בכל פעם שאני חושב על "נכשל" המוח שלי אוטומטית משיב "אני עובר תאוריה ראשונה" ומה שיותר מצחיק זה שפעמיים המשפט הזה יצא לי מהפה כשבשיחה עם חברים דברנו על כישלון אפשרי והחברים לא הבינו מאיפה לעזאזל הבאתי את זה ומה הקשר תאוריה עכשיו. אם אתה רוצה, באפשרותך לבדוק אילו פליטות פה חוזרות על עצמן (דרך מספר 1) ולהצמיד אליהן אמירה חיובית שאתה תומר לעצמך בלב או אפילו בקול, כמה פעמים ביום עד שתתרגל וזה יהפוך לתגובה אוטומטית. לדוגמה:

פליטת פה - "לכי תז..".
    הצמדה חיובית - "לכי תצטייני!".

ישנן עוד דרכים מקוריות יותר, עם חרוזים או אמירות מצחיקות. תשתעשע עם זה.
    דרך אגב, השיטה הזאת מועילה בכך שהיא יכולה לנטרל ריב או כעס. זה יהיה דיי מצחיק ומשעשע שלאחר צעקות ומילים גסות עם בחורה אתה פתאום מוציא לה "לכי תצטייני" ואפילו מוציא לשון או עושה פרצוף מצחיק, זה ישר חותך את הרצף המכעיס ומשנה אווירה.

תבדוק מה מתאים לך יותר ותעדכן אותנו.
    אגב, באופן כללי כל דבר שמסוגל לשנות את המצב רוח והחשיבה שלך מעצבני להומוריסטי יכול לעזור,
    כמו זה למשל.

שבת שלום
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-11-2011 בשעה 16:29.

שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרק ב'

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    דרכים שבאפשרותך לשקול לאמץ:

1. לשבת עם עצמך, חצי שעה - שעה ולבדוק מהן מבחינתך אותן "פליטות פה".
    יכול להיות שבמהלך היום-יום אתה פולט המון שטויות לאוויר אך שאחרים וגם אתה בדיעבד מתייחסים לשטויות הללו בצורה מאוד חיובית
    וקלילה, אפילו רצויה.. (יצא לי בעבר לפגוש בחור שמרוב שהוא מדבר כלכך הרבה שטויות בחורות מתות עליו בגלל זה).

2. לשים לב האם ישנן פליטות פה "אסורות" מבחינתך והאם הן חוזרות על עצמן לעיתים קרובות.
    ברגע שתסמן לעצמך אותן, ככה בפעם הבאה תהיה לך מודעות כשתפלוט אותן ולאחר פעמיים-שלוש, אתה תפסיק לפלוט אותן.
    כמה אנשים קוראים לזה "רגע של מודעות" (והרגע הזה הוא חזק ומדהים, בלי קשר לבעיה שלך).

3. בדוק באילו מצבים, סיטואציות, מקומות, עם אילו אנשים ואילו תחושות בדרך-כלל מציפות אותך כשאתה פולט שטויות?
    ברגע שאתה תשים לב על מקומות או אנשים או מצבים חוזרים אשר בהם אתה פולט "זבל" לאוויר, אתה מראש תוכל להכין ולכוון את עצמך למצב מודעות שבו אתה באופן מודע פשוט תסתום את הפה ולא תדבר שטויות. למשל, אם בדרך חזרה הביתה עם חברים אתה שם לב שאתה מדבר שם המון שטויות, תכין את עצמך מראש לאותו פרק זמן שאתה חוזר הביתה עם חבריך ותומר לעצמך (תבטיח) "בדקות הללו, או שאני חושב טוב-טוב מה אני מוציא מפה, או שאני פשוט סותם את הפה!".
    זה משול להבדל בין מבחן פתע למבחן שהיה ידוע מראש, מן הסתם שלמבחן הידוע מראש אתה תבוא בהרבה יותר מוכן מאשר למבחן הפתע וגם הציון יהיה בהתאם אז כנ"ל לגבי המקרה שלך.

4. ישנה עוד דרך לדעתי מאוד טובה הנקודה שהיא דורשת קצת זמן וטיפל'ה משמעת.
    פעם, בתקופה שלמדתי לתאוריה.. הרגלתי את עצמי באופן מודע שבכל פעם שאני חושב על "נשכל" אני ישר משיב לעצמי "אני עובר תאוריה ראשונה". יודע מה מצחיק? שהיום, ארבע שנים לאחר מכן.. בכל פעם שאני חושב על "נכשל" המוח שלי אוטומטית משיב "אני עובר תאוריה ראשונה" ומה שיותר מצחיק זה שפעמיים המשפט הזה יצא לי מהפה כשבשיחה עם חברים דברנו על כישלון אפשרי והחברים לא הבינו מאיפה לעזאזל הבאתי את זה ומה הקשר תאוריה עכשיו. אם אתה רוצה, באפשרותך לבדוק אילו פליטות פה חוזרות על עצמן (דרך מספר 1) ולהצמיד אליהן אמירה חיובית שאתה תומר לעצמך בלב או אפילו בקול, כמה פעמים ביום עד שתתרגל וזה יהפוך לתגובה אוטומטית. לדוגמה:

פליטת פה - "לכי תז..".
    הצמדה חיובית - "לכי תצטייני!".

ישנן עוד דרכים מקוריות יותר, עם חרוזים או אמירות מצחיקות. תשתעשע עם זה.
    דרך אגב, השיטה הזאת מועילה בכך שהיא יכולה לנטרל ריב או כעס. זה יהיה דיי מצחיק ומשעשע שלאחר צעקות ומילים גסות עם בחורה אתה פתאום מוציא לה "לכי תצטייני" ואפילו מוציא לשון או עושה פרצוף מצחיק, זה ישר חותך את הרצף המכעיס ומשנה אווירה.

תבדוק מה מתאים לך יותר ותעדכן אותנו.
    אגב, באופן כללי כל דבר שמסוגל לשנות את המצב רוח והחשיבה שלך מעצבני להומוריסטי יכול לעזור,
    כמו זה למשל.

שבת שלום
    אני לא מדבר על פליטות פה, שגורמת לאנשים לצחוק ולהנות יש לי המון דברים שאני פולט והם מצחיקים וגורמים לאנשים "הנאה".
    אלא פה אני פונה לפליטות פה הגרועות למשל אתמול יצא לי לפלוט " ואי איזה עיוורת " ובגלל שהייתי מודע למצב אז ברגע שאמרתי את זה
    פשוט ביקשתי סליחה וזהו.

אני אתחיל להכין רשימה של פליטות פה, בהן אני "אאסור" על עצמי להשתמש בהם או להפך השתמש בתרגיל שהבאת לי ב 4

התלהבתי מאוד מהדרך הזו, למרות זאת זה יכול לעצור אותי בשלב מסויים ולהכניס בי פחד של : "האם להגיד ואם כן מה להגיד"
    אין לי מה לחשוב על זה, כי זה הבסיס שלי בגישה. אני מבוסס כדי להגיד כל מה שבא לי ואיך שאני רוצה ( כל עוד זה לא פוגע )
    וברגע שזה פוגע אם אני אשנה את המחשבה ל לחשוב על הכל, זה יהיה כ .."פיתרון זמני".

תודה רבה על התמיכה והעזרה, נכנסתי דרך אגב למאמר של ההומור ( כמה וכמה פעמים ) פשוט מצחיק ומעניין.
    אשמח ליצור איתך קשר בפרטי, יש לי כמה דברים מעניינים לדבר איתך עליהם ;-)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי DochaStyle צפיה בהודעה
    אני לא מדבר על פליטות פה, שגורמת לאנשים לצחוק ולהנות יש לי המון דברים שאני פולט והם מצחיקים וגורמים לאנשים "הנאה".
    אלא פה אני פונה לפליטות פה הגרועות למשל אתמול יצא לי לפלוט " ואי איזה עיוורת " ובגלל שהייתי מודע למצב אז ברגע שאמרתי את זה
    פשוט ביקשתי סליחה וזהו.

אני אתחיל להכין רשימה של פליטות פה, בהן אני "אאסור" על עצמי להשתמש בהם או להפך השתמש בתרגיל שהבאת לי ב 4

התלהבתי מאוד מהדרך הזו, למרות זאת זה יכול לעצור אותי בשלב מסויים ולהכניס בי פחד של : "האם להגיד ואם כן מה להגיד"
    אין לי מה לחשוב על זה, כי זה הבסיס שלי בגישה. אני מבוסס כדי להגיד כל מה שבא לי ואיך שאני רוצה ( כל עוד זה לא פוגע )
    וברגע שזה פוגע אם אני אשנה את המחשבה ל לחשוב על הכל, זה יהיה כ .."פיתרון זמני".

תודה רבה על התמיכה והעזרה, נכנסתי דרך אגב למאמר של ההומור ( כמה וכמה פעמים ) פשוט מצחיק ומעניין.
    אשמח ליצור איתך קשר בפרטי, יש לי כמה דברים מעניינים לדבר איתך עליהם ;-)
    אוווו... מעולה!

לגבי זה:
    למרות זאת זה יכול לעצור אותי בשלב מסויים ולהכניס בי פחד של : "האם להגיד ואם כן מה להגיד"
    אין לי מה לחשוב על זה, כי זה הבסיס שלי בגישה.
    תבין שעצם העובדה שהזכרת את הנקודה הזאת, זה כבר אומר שאתה תיקלע אליה פחות, הרי יש לך מודעות לעניין!
    אם להודות באמת היססתי מעט לפני שכתבתי את ההודעה בדיוק מהסיבה הזאת ואם אתה מודע אליה הורדת לי אבן מהלב.

אני מבוסס כדי להגיד כל מה שבא לי ואיך שאני רוצה ( כל עוד זה לא פוגע ) - גישה מנצחת, תדגול בה!
    וכן, חשוב מאוד שתבצע את הדרכים הללו בצורה קלילה ונינוחה, לא חלילה מתוך פחד שמע תפלוט משהו לא בסדר, אז תפלוט.. SO WHAT? ישנם אנשים שמפליצים באמצע ישיבות חשובות והם מסתדרים עם זה בסדר גמור

ולגבי כל העניין של "לחשוב לפני שאתה מוציא משהו מהפה" אני לא מבקש ממך לחשוש או להסס לפני שאתה מדבר. תדבר חופשי!!!
    רק שבכל פעם שאתה מדבר, תשתדל לעשות את זה באופן קצת יותר מודע ואם אפשר שהשיחות שלך יובילו לאנשהו, שתהיה רמה מסויימת של "תכנון" לאינטראקציות שלך עם אנשים, זה משתלם בלי קשר לפליטות הפה.

אשמח לשמוע בעוד כחודש האם המצב ישתפר, ערב טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-11-2011 בשעה 18:36.

משתמש מתחיל האוואטר של mysecretbeauty
    שם פרטי
    הילה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בכל פעם שאנו בוחרים בדרך בטוחה, אנו מחזקים את הפחד.

היי אני ממליץ לך לקרוא ספרים בתחום כמו אינטלגנציה רגשית, או מאמרים בנושא שינוי גישה.

באמצעות אינטלגציה רגשית, גם אם תרגיש את הכעס - תוכל לנתב את זה לכיוון אחר, למשהו בעל ערך יותר גבוה, למשל שחקן אנתוני הופקינס

אם לא מכיר אותו, תערוך עליו בגוגל. הוא השתמש בכעס שלו בילדותו, כדי להשיג דברים בכל פעם שהוא כעס על משהו, על מה שהורים אמרו לו, דודים אמרו לו, הוא השתמש בזה כדי להשיג מטרה כלשהי, שאיפה כלשהי. והוא הצליח להשיג הרבה דברים בגלל שהכעס שלו היה דבר חזק, אך יש להגביל שימוש בו בכעס למשל אם זה משהו קיצוני אז אפשר, אך במצב שאתה מסביר את זה על ככעסים שטותיים יש להתרגל על שינוי גישה ופרשנות שלך לגבי הדברים שאתה רואה בהם, נגיד אם יש לך סיטואציה מסוימת שאתה מפרש אותה בעצבנות ומתעצבן, תנסה לחשוב מעבר לזה, איך הייתי מפרש את זה אחרת.
    הסודות היופי שלי - את יכולות איפור מקצועי רכשתי מבית ספר איל מקיאג', עם מוצרי איפור בחנויות אייל מקיאג'.

שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרק ב'

אשמח שתשלחי לי איך הספר נראה, או שתתני לי כתובת "קישור" לספר.
    כדי שאוכל לקנות אותו בסטימצקי או ב צומת ספרים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי mysecretbeauty צפיה בהודעה
    היי אני ממליץ לך לקרוא ספרים בתחום כמו אינטלגנציה רגשית, או מאמרים בנושא שינוי גישה.

באמצעות אינטלגציה רגשית, גם אם תרגיש את הכעס - תוכל לנתב את זה לכיוון אחר, למשהו בעל ערך יותר גבוה, למשל שחקן אנתוני הופקינס

אם לא מכיר אותו, תערוך עליו בגוגל. הוא השתמש בכעס שלו בילדותו, כדי להשיג דברים בכל פעם שהוא כעס על משהו, על מה שהורים אמרו לו, דודים אמרו לו, הוא השתמש בזה כדי להשיג מטרה כלשהי, שאיפה כלשהי. והוא הצליח להשיג הרבה דברים בגלל שהכעס שלו היה דבר חזק, אך יש להגביל שימוש בו בכעס למשל אם זה משהו קיצוני אז אפשר, אך במצב שאתה מסביר את זה על ככעסים שטותיים יש להתרגל על שינוי גישה ופרשנות שלך לגבי הדברים שאתה רואה בהם, נגיד אם יש לך סיטואציה מסוימת שאתה מפרש אותה בעצבנות ומתעצבן, תנסה לחשוב מעבר לזה, איך הייתי מפרש את זה אחרת.
    שימוש מעולה בדחף השלילי של האדם ובדחייה מכאב!
    דעי לך שכתבת כאן משהו יותר גדול ממה שנדמה לך..

תגובה לעניין

שם פרטי
    הילה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אפשר למצוא את הספר שנקרא אינטלגנציה הרגשית, תחפש את השם הספר בסטימצקי :-)

שם פרטי
    הילה
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה :-)

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    שימוש מעולה בדחף השלילי של האדם ובדחייה מכאב!
    דעי לך שכתבת כאן משהו יותר גדול ממה שנדמה לך..

תגובה לעניין

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,512 | הודעות: 8,199,105 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect