נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
לפני איזה שבועיים היית לי שיחה רצינית עם חברה שלי, אנחנו ביחד כבר חודשיים ורק לפני שבועיים - שלוש היית לנו וואחד שיחה.
עד אז הקשר שלנו היה רדוד, בוקר טוב בבצפר, קצת מדברים אחר הצהריים וזהו! לא ניפגשים כמעט ולא כלום כי היא לא רצתה!
כל פעם רציתי שניפגש והיא דחתה אותי מחדש עד שהגיע הזאת הזאת, בשיחה הזאת פרקתי ת'נשמה שלי עליה, את כל הכעסים שצברתי במשך החודש הזה פשוט הוצאתי עליה, היא בכתה, ניחמתי אותה מן הסתם, אחרי זה היא אמרה שהיא יודעת שהיא לא היית בסדר והיא לא יודעת למה היא עשתה את זה ופה ושם.
קיצור עכשיו זה לא ככה אבל זה ניראלי כאילו מאילוץ היא עושה את זה כי אני רוצה ולא כי זה בא ממנה.
נגיד עד השיחה הזאת לא הפריע לה שלא ניפגשנו, כאילו היא לא התגעגע וזה, רגיל כזה..
עכשיו ? היא כל הזמן אומרת לי אנחנו חייבים יומיים רק לשנינו, זה כמו גן עדן, אני חייבת להיפגש איתך כל הזמן וזה.. אני לא מבין איך עד אז זה לא הפריע לה ופתאום בא הסוויץ' הזה ושינה הכל את כל הגישה שלה זה פשוט ניראלי מזוייף ולא אמיתי, כאילו מאילוץ..
זה משגעעעעע אותיי כי זה פשוט ניראלי כל כך פטטי!! פתאום היא רוצה להיפגש פתאום זה חשוב לה, אבל אני מרגיש שזה לא באמת בא ממנה!!! אני מרגיש את זה לא יודע איך!
אני חייב עזרה, לא יודע אני משתגעעע!! וכל פעם שאני מדבר איתה על זה שאני חושב שזה בא מאילוץ היא אומרת לי שזה לא נכון.