נכתב במקור על ידי
XsonicX
אתה לא היחיד שמדגדגים אותו...
לדעתי כל הפצה מהסוג הזה רק תהרוס את התחום וזה מה שטוב!
עברנו כבר את נקודת ה-"אל חזור" בכל הקשור להפצת התחום.. הפיקאפ של היום הוא כבר לא "מסלול משנה החיים" שאני אישית הכרתי לפני מספר שנים.. היום התחום הפך להיות פלצני וכל אידיוט פותח קורס וכל חמדן ממציא איזו תוכנית טלויזיה.
התחום כבר הרוס, טוב נו הגזמתי.. הוא כבר איבד מהקסם שלו!
כך שלדעתי אין מה לבכות על חלב שנשפך וכעת, ככל שיפרסמו את התחום יותר, ייטב לנו בכך שאנשים פחות יתייחסו אליו כאיזה דבר "משנה חיים" שכזה וגם הבחורות ילמדו להתגונן מפניו.. זה כמו שאם לפני 20 שנה היית כולך מפוצץ בשרירים היית אחד למיליון וכולם היו מעריצים אותך.. היום כל טמבל בן 17 עושה כושר ומפתח גוף ככה שזה כבר ממזמן לא מיוחד.. גם יומו של הפיקאפ יגיע וגם הוא יחרש בסופו של דבר ויהיה נדוש.. לזה אני ממתין.
תכלס, כבר היום יצא לי לדבר עם נשים שחוו פיתויים בחייהן והן הגיעו למסקנה שהחבר הבא שלהן או זה הנוכחי צריך להיות הבחור החמוד, זה שלא מתחיל עם בנות וזה שישקיע בהן (החנון/ה-AFC/הביטא.. אגב, גם אבולוציונית זה נכון).
בקיצור, כנראה שהילדים שלנו כבר לא יאלצו ללמוד פיקאפ או לעשות דברים "מרשימים" בשביל לזיין.. מספיק שהם יהיו טובים בלימודים או באיזה משחק מחשב טוב והם ישיגו ע"י זה את הבחורות (לא עוד פתיחים מפגרים, פיקוקים ליצניים ושבירת פחדים, חלאס מיצינו).