נכתב במקור על ידי Cheezpuff תשובה מלאה : Mini Kargo - ויש תמונה של PANDA WHITE BUNNY - ויש תמונה של PIG PANDA - ויש תמונה של ארנב לבן BLACK PIG - ויש תמונה של KARGO תשובה נכונה יש לך נקודה אחת. אחת קלה, שימו לב להכל ולא רק למה שברור
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה יש לך נקודה אחת. אחת קלה, שימו לב להכל ולא רק למה שברור Rank - תמונה של GAGA + שם . חחחח אהבתי איפה שרשום CHECK - MONSTER
בברכה, אריאל .
נכתב במקור על ידי Cheezpuff Rank - תמונה של GAGA + שם . חחחח אהבתי איפה שרשום CHECK - MONSTER המשפט הראשון נכון, את השני לא הבנתי. יש לך 2 נקודות. בוא נראה אם תעלו על זה
נכתב במקור על ידי stClass המשפט הראשון נכון, את השני לא הבנתי. יש לך 2 נקודות. בוא נראה אם תעלו על זה הכסף,והדבר האדום הזה.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- הכסף,והדבר האדום הזה. תשובה חלקית. נסה שנית.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה חלקית. נסה שנית. הכוכב ועוד אחד מתחת לכוכב,וסכום כסף.
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- הכוכב ועוד אחד מתחת לכוכב,וסכום כסף. הכסף נכון, השאר לא. תשובה חלקית, נסה שנית
נכתב במקור על ידי stClass הכסף נכון, השאר לא. תשובה חלקית, נסה שנית כל החפצים ב CASH
נכתב במקור על ידי .Ferrari כל החפצים ב CASH תשובה חלקית, שכחת עוד משהו.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה חלקית, שכחת עוד משהו. כל החפצים ב CASH והמינוס
נכתב במקור על ידי .Ferrari כל החפצים ב CASH והמינוס תשובה נכונה, כל הכבוד יש לך נקודה אחת. אחת קלה, אל תביישו אותי =)
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה, כל הכבוד יש לך נקודה אחת. אחת קלה, אל תביישו אותי =) VER ולמטה ה 'WIZET
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה, כל הכבוד יש לך נקודה אחת. אחת קלה, אל תביישו אותי =) WIZAT למטה.
נכתב במקור על ידי .Ferrari VER ולמטה ה 'WIZET נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- WIZAT למטה. לא. נסו שוב.
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסו שוב. FIND LOGIN ID במקום PASS
חוקי הפורום