נכתב במקור על ידי .Ferrari FIND LOGIN ID במקום PASS לא. לא קשור/לא מתאים לתמונה לא אומר שאני חייב רק להוסיף, אולי הורדתי?
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי stClass לא. לא קשור/לא מתאים לתמונה לא אומר שאני חייב רק להוסיף, אולי הורדתי? את הNEXOS ךמטה
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסו שוב. מסך,VER WIZAT
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- מסך,VER WIZAT לא. נכתב במקור על ידי .Ferrari את הNEXOS ךמטה תשובה חלקית.
נערך לאחרונה על ידי stClass; 08-11-2011 בשעה 22:24.
נכתב במקור על ידי stClass לא. תשובה חלקית. NEXON למטה והכתוביות בצד ימין למטה מימין לWIZET
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה, כל הכבוד יש לך נקודה אחת. אחת קלה, אל תביישו אותי =) רשום למעלה V1.2 ובכלל זה לא הפאץ הזה
בברכה, אריאל .
נכתב במקור על ידי Cheezpuff רשום למעלה V1.2 ובכלל זה לא הפאץ הזה לא. נכתב במקור על ידי .Ferrari NEXON למטה והכתוביות בצד ימין למטה מימין לWIZET תשובה נכונה. יש לך שתי נקודות לא קשה
נערך לאחרונה על ידי stClass; 08-11-2011 בשעה 23:37.
נכתב במקור על ידי stClass לא. תשובה נכונה. יש לך שתי נקודות לא קשה איפה שיש 70% רשום בעברית וגם התמונה לא קשורה.
נכתב במקור על ידי Cheezpuff איפה שיש 70% רשום בעברית וגם התמונה לא קשורה. לא. נסה שוב.
נכתב במקור על ידי stClass לא. תשובה נכונה. יש לך שתי נקודות לא קשה לא מופיע למעלה , NEXON , התחברות לאתר והרשמה.
נכתב במקור על ידי Cheezpuff לא מופיע למעלה , NEXON , התחברות לאתר והרשמה. לא, זה סתם נחתך. נסה לבדוק את תוכן האתר.
נכתב במקור על ידי stClass לא, זה סתם נחתך. נסה לבדוק את תוכן האתר. בדיקה אחרונה : איפה שיש PLAY אין התחברות? אם זה לא נכון , יש לך טעויות , אולי לא בדקתה נכון
נכתב במקור על ידי Cheezpuff בדיקה אחרונה : איפה שיש PLAY אין התחברות? אם זה לא נכון , יש לך טעויות , אולי לא בדקתה נכון תשובה לא נכונה. ואין טעות, תסתכלו ממש טוב!
נכתב במקור על ידי stClass לא. תשובה נכונה. יש לך שתי נקודות לא קשה אההה נכון ה-GUIDE לא נמצא במקום שלו הוחלף > NEWS פשש קשה היה
נכתב במקור על ידי Cheezpuff אההה נכון ה-GUIDE לא נמצא במקום שלו הוחלף > NEWS פשש קשה היה תשובה נכונה! באמת היה קל.. זכית בנקודה אחת! ~האתגר ימשך מחר בבוקר~
חוקי הפורום