קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] יש לכם תכניות לשבועיים הקרובים
    על ידי sn00p בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 09-10-2011, 12:27
  2. בקשה|תכניות שותפים
    על ידי ice wof בפורום כסף ברשת
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-10-2010, 16:25
  3. [דיון] חדשות / תכניות טלוויזיה.
    על ידי mcy בפורום סדרות וטלוויזיה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-01-2009, 22:40
  4. [דיון] חוק האתרים ה"בעיתיים"
    על ידי JamesBond007 בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 08-03-2008, 18:03
  5. דיון|צער בעלי חיים!
    על ידי - Sagi - בפורום בעלי חיים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 08:16
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 24 מתוך 24

דיון| בעלי האתרים - תכניות שותפים. - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ
    "שלא מחזירים לך תשובה, זה יותר כואב מאגרוף לפנים"

אז אני מבין מהאשכול הזה שבעלי אתרים, יש רק 2 בפורום הזה.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    SEXI
    לייקים
    75
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לעשות כסף באינטרנט

ציטוט נכתב במקור על ידי dammass צפיה בהודעה
    אז אני מבין מהאשכול הזה שבעלי אתרים, יש רק 2 בפורום הזה.
    אחי יש כאלה שמרוחים גם מקבוצות בפייסבוק ועוד מלא שיטות אתרים זה לא הדבר היחיד...

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי as1998 צפיה בהודעה
    אחי יש כאלה שמרוחים גם מקבוצות בפייסבוק ועוד מלא שיטות אתרים זה לא הדבר היחיד...
    אני יודע אין צורך לספר לי...
    פשוט אם אתם זוכרים לפני חודש-חודשיים (אולי אפילו שלושה), כל אחד (ואל תתפסו אותי על המילה 'כל'.. אתם יודעים שזה ביטוי) בא ואמר שאתרים זה הכי טוב, מרוויחים שם הכי הרבה ודברים אחרים? זה משחק ילדים... והאשכול הזה מראה בדיוק את ההפך.

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

פשוט אם אתם זוכרים לפני חודש-חודשיים (אולי אפילו שלושה), כל אחד (ואל תתפסו אותי על המילה 'כל'.. אתם יודעים שזה ביטוי) בא ואמר שאתרים זה הכי טוב, מרוויחים שם הכי הרבה ודברים אחרים? זה משחק ילדים... והאשכול הזה מראה בדיוק את ההפך.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מורחקים
    שם פרטי
    SEXI
    לייקים
    75
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לעשות כסף באינטרנט

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    כן ואתה זה שאמר את זה חחח...הפורום הזה כול שבוע מתהפך...!

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

כן ואתה זה שאמר את זה חחח...הפורום הזה כול שבוע מתהפך...!
    יכול להיות שלא הבנתי נכון, לפי מה שהבנתי הוא אומר שאתרים זה משחק ילדים.

מורחקים
    שם פרטי
    SEXI
    לייקים
    75
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לעשות כסף באינטרנט

עלק משחק ילדים צחוקים איתך למי שיש אתר עם 1000 גולשים קבועים ביום יכול להרויח 100$ ביום גם תאמין לי אבל זה לא כזה קל להביא גולשים אבל מי שמבין בזה תאמין לי שהוא מרויח המון!
    כמו למשל joni123123 שהיה בפורום אז נראה לי הוא פרש הוא היה מרויח המון ותאמין לי האתר הזה החדש שהוא פתח של הורדות הוא משקיע בוא המון על פירסום הוא אמר שהוא משקיע בוא 20,000 שח על פירסום אבל הוא ירויח מזה מלא תאמין לי...!

אאא אופס...

משתמש מתקדם
    לייקים
    81
    נקודות
    480
    משפט מחץ

עלק משחק ילדים צחוקים איתך למי שיש אתר עם 1000 גולשים קבועים ביום יכול להרויח 100$ ביום גם תאמין לי אבל זה לא כזה קל להביא גולשים אבל מי שמבין בזה תאמין לי שהוא מרויח המון!
    כמו למשל joni123123 שהיה בפורום אז נראה לי הוא פרש הוא היה מרויח המון ותאמין לי האתר הזה החדש שהוא פתח של הורדות הוא משקיע בוא המון על פירסום הוא אמר שהוא משקיע בוא 20,000 שח על פירסום אבל הוא ירויח מזה מלא תאמין לי...!

אאא אופס...
    מה אתם עושים ממני מטומטם? רשמתי את בדיוק ההפך...-_-
    "...שאתרים זה הכי טוב, מרוויחים שם הכי הרבה ודברים אחרים? זה משחק ילדים... והאשכול הזה מראה בדיוק את ההפך."
    תקראו בצורה נורמלית לפני שאתם רצים להגיב ולתת "LIKE"..
    ואל תשתמשו בביטויים של "תאמין לי" כי אני לא צריך להאמין אני כבר יודע ומכיר את התחום...
    נערך לאחרונה על ידי dammass; 09-11-2011 בשעה 19:45.

משתמש משקיע האוואטר של .Mishel
    שם פרטי
    מישל
    לייקים
    295
    נקודות
    19

ננעל לבקשת dammass.
    בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect