נכתב במקור על ידי
XsonicX
זאת הנקודה החשובה לדעתי.
כשאתה יוצא לשטח, לבדך.. האם אתה יוצא במטרה "להתחיל עם בחורות" או במטרה "לפתוח לשם הפתיחה בלבד!"?
אם כרגע אתה תקוע בפתיחה, עליך לפתוח נטו בשביל לפתוח וללכת, ברמה כזאת שגם אם הבחורה תבקש שתישאר או שתשמור איתה על קשר אתה תסרב להצעה.
קח כמה מטרות המהוות תרגילים ראויים לפתירת בעיות הפתיחה שלי אישית יצא לבצע:
1. לומר שלום לעשרים בחורות תוך עשר דקות.
2. לגשת בחצי שעה לעשר בחורות עם הפתיח "אני צריך את עזרתך/דעתך הכנה, אם היית בחורה שמוצאת חן בעיני, איך היה עלי לפתוח איתך בשיחה?".
3. את החלק הזה ביכולתך לבצע כבר עכשיו.
בכל פעם שאתה מחליף מקום, יוצא מהבית, מחליף חדר, מחליף סביבה, מבנה וכו'
תדמיין שברגע זה ממש בחורה עוברת לידך, עדיף שהיא תהיה סקסית ואחת שמושכת אותך. כעת, יש לך שלוש שניות
לפתוח איתה - מה תגיד לה?
* תשתמש באסוציאציות בהתאם למקום, אם אתה נמצא במקום הומה למשל.. ההאסוציאציה הראשונה שעולה לי לראש היא - "צפיפות"
אז מייד אפתח ב"היי, ממש צפוף במקום הזה.. את יכולה לזוז קצת ולעשות לי מקום?", מה הקשר? אין קשר אבל זה מה שעלה לי לראש באותו הרגע ומה שעולה לראש - זה מה שלרוב עובד!
תתרגל את המוח שלך ותביא אותו למצב אוטומט, הכוונה שבכל פעם שאתה מחליף מקום (זה יכול להיות גם בבית), תדמיין שבחורה נמצאת ממש לידך ועליך לבצע את חוק השלוש שניות ולפתוח איתה, תרגיל את המוח שלך לספק לך פתיחים אסוציאטיביים ו"טבעיים".
*שים לב, התרגול של הסעיף הזה אמור להיות יום-יומי בשביל להבטיח אפקטיביות ולהצליח להשתמש בו בפועל, כשבחורה באמת תעבור לידך.