עדכון חדש:
הרווחים הרבה יותר גדולים עכשיו!!!
אני מוריד על מהירות מטורפת מה שאומר שאפשר להוריד הרבה יותר קבצים בזמן הרבה יותר קטן.
בואו נעשה חישוב:
250 מגה קובץ, הורדה ממוצעת נגיד 1 מגה בשניה.. זה אומר 250 שניות לקובץ.
1000 קבצים לפאייאאוט נכפיל ב250 שניות לקובץ זה יתן לנו 250 אלף שניות.
69.44 שעות שזה 2.89 ימים!
במקרה של דרגת נורמל בuploading זה יוצא 12 דולר ב3 ימים בערך.
ז"א שבחודש אפשר לעשות 120 דולר.
השקעתי בכם המון, מקווה שתרשמו דרכי!
שלום לכולם,
אני אסביר לכם כאן איך להרוויח כסף ע"י שילוב של אתר העלאות שברשותכם, ו Captcha Trader.
בלינק שאני אפרסם כאן יהיה המדריך עם התמונות, התוכנות הרצויות, טיפים.
בואו נסביר לכם מה אנחנו הולכים לעשות:
אנחנו הולכים להוריד בעצמנו את הקבצים שלנו (הקבצים שעל האתר העלאות שלנו) בזמן שאנחנו לא משתמשים במחשב.
כמובן שהיו לא מעט קשיים אבל את כולם עברתי וניסיתי את כל הצעדים במדריך צעד אחר צעד והכל עובד כמו שצריך.
הרווח שאתם הולכים להרוויח מאתר העלאות שלכם יהיה מטורף.. אתם עומדים להרוויח כי אתם תקבלו כסף על
1.הלינקים שפירסמת בפורומים השונים.
2.המכירות של הפרימיומים שעשיתם.
3.הלינקים שאתם הורדתם בעצמכם.
אני אעתיק לכאן את כל המדריך שיהיה לכם נח ואני אצרף לינק לכל התוכנות כולל המדריך בפנים.
הורדה של כל המדריך עם התמונות וכל מה שצריך
לינק להורדה לכל חבילת הקבצים
סריקה לכל החוששים:
הקדמה:
רובנו משתמשים היום באתרי העלאות בשביל להעלות את הקבצים שלנו לרשת ולשתף אותם למען מטרת רווח.
אתרי העלאות כמו Filesonic,Oron,Megaupload,Fileserve,Crocko נהפכו מאוד פופולאריים.
בואו נתחיל בכמה שאלות ותשובות שיעזרו לכם להבין מה אתם בדיוק עושים פה:
1.מה זה בכלל ה Captcha הזה?
מכירים את זה שאתם רוצים להוריד קובץ מסוים, רוצים להירשם למייל כלשהו ועולה לכם תיבה של קוד ואתם צריכים לרשום אותו?
לדוגמא:
הקוד שאותו צריך להכניס הינו ROSYJQ
2.איך זה קשור אליי?
בימינו רוב אתרי העלאות משתמשים במערכת של גוגל שנקראת Re-Captcha בשביל משתמשים חינמיים שרוצים להוריד מאותו אתר.
כיום אין שום תוכנה (בוט) שיכול לזהות את הקוד ולרשום אותו אוטומטית.
(ככה זה שגוגל עושים משהו).
אז.. בשביל לתת לתוכנה רשימת לינקים (קישורים) ולתת לה להוריד לבד אחד אחרי השני אנחנו צריכים משהו שיזהה לנו את הCaptcha.
אופציה אחרת היא להשיג משתמש פרימיום לאותו אתר העלאות (אני אסביר מדוע כאן אנחנו לא רוצים להשיג פרימיום למרות שזה יותר קל ופשוט).
3.מה המדריך בא לעשות?
המדריך שאני רושם כרגע בא לתת, לאלו שמשתמשים באתרי העלאות, כסף ע"י הורדת הקבצים שלהם אוטומטית.
אותו משתמש יעתיק לתוכנה (שאותה אני אפרסם בהמשך) לינקים של האתר שלו (למשל לינקים של ה Filesonic שלו), התוכנה תוריד את הקבצים שלו אוטומטית. התוכנה תשנה גם את האייפי אחרי כל הורדה בכדי שאותו משתמש יקבל ניקוד עבור כל קובץ שאותו הוא הוריד.
4. מה אני מרוויח מזה?
אתה מרוויח מזה שבזמן שאתה לא ליד המחשב אז אתה מרוויח מזה שהקבצים שלך יורדים אוטומטית ע"י המחשב האישי שלך. ככה בעצם אתה מרוויח נקודות גם מהלינקים שפירסמת בפורומים וכו' שאנשים אחרים מורידים אותם וגם מהמחשב שלך.
זה בעצם יוצר רווח כפול!
5. מה אני צריך בשביל להתחיל:
- אתר העלאות שנותן לך רייטים טובים (עדיף רייטים טובים לישראל, כמו crocko או שאפשר להשתמש גם בuploading וכו'.
- רשימת קבצים שהעלת כבר לאותו אתר העלאות.
- Jdownloader שמגיעה בחבילת הקבצים שרשמתי למעלה.
- הרשמה ל Captcha Trade דרך הלינק הזה.
מהדף הזה אני אתחיל להסביר עם תמונות מה עושים:
1.נרשמים לאתר העלאות שנותן רייטים טובים (כמובן שעדיף לישראל כי במקרה הזה אתם אלו שמורידים את הקבצים).
אתרים לדוגמא הם:
http://uploading.com
או
http://crocko.com
מעלים אליו קבצים, עדיף בremote upload שזה בעצם מעלה קבצים דרך אתרים אחרים.
אחר כך מעתיקים את כל הקבצים שיש ברשותכם ושומרים בצד (עדיף לשמור בקובץ TXT).
2.מתקינים את התוכנה Jdownloader. בהגדרות יש לעשות כמו בתמונות הללו:
פירוט:
1.אחרי שאתם מעתיקים את הקבצים הם ילכו לgrabber . שם הוא יראה לכם מה מהלינקים עובד ומה לא.
2.תלחצו על זה בשביל להוסיף את כל הקבצים להורדה.
3.תעשו את זה בשביל להוריד רק קובץ 1 כל פעם (אני אסביר למה מאוחר יותר)
4.תלחצו על זה בשביל לבנות סקריפט שבו התוכנה תדע איך להתחבר מחדש לאינטרנט ולקבל אייפי חדש בשביל להמשיך את ההורדות.
5.ככה מפעילים את התוכנה לא ללחוץ על זה עדיין.
תסגרו את התוכנה.
3. נרשמים לאתר של CaptchaTrader.com
נרשמים דרכי , מקבלים מתנה 100 קרדיטים.
מחלצים את הקובץ captchatrader4jdownloader_win.zip
ואז מעתיקים את התיקייה למיקום הבא: (במידה ולא שינתם כלום)
C:\Program Files\JDownloader\jd\captcha\methods
אחרי זה תעתיקו את הקובץ jacinfo.xml שנמצא בתוך הקובץ שהבאתי לכם גם לאותה תיקייה. תאשרו לשינוי. (הקובץ הזה נותן לכם להוסיף עוד אתרים אז הוספתי שם את uploading וגם את crocko.
תפתחו בעזרת notepad את הקובץ captchatrader.properties
ותרשמו שם את היוזר שלכם ואת הסיסמא שלכם.
4. תפתחו את הjdownloader שלכם, לכו ל
"Settings - Modules - Anticaptcha - Disable automatic CAPTCHA"
במידה ותרצו להפעיל את הCaptchaTrader פשוט שימו לב שאין V.
5.הרווחת נקודות, כנסו לאתרCaptchaTrader , שם תלחצו על Earn Credits
יתחילו לבוא לכם סיסמאות, פשוט תרשמו אותם ותלחצו send
פירוט:
6.מראה לכם עוד כמה זמן יהיה לכם Captcha שתצרכו להשלים בעצמכם.
7.מראה לכם את הטבלה של מה שעשיתם ואם זה עבד או לא.
8.מתריע לכם שיש קוד חדש שצריך לרשום.
9. כאן אתם בעצם רושמים את הקוד שאתם רואים ואז שולחים אותו.
10. כאן אתם תראו כמה נקודות יש לכם.
הערות:
האתר CaptchaTrader בעצם נותן לאנשים את הCaptcha שלכם והם פותרים לכם אותם.
כמו שאמרתי.. אין תוכנה שיודעת לעשות את זה. אז זה מעין שיתוף פעולה.
בשביל שהתוסף יעבוד צריך לפחות 10 נקודות.
על כל קוד שאתם פותרים נכון תקבלו 7 נקודות.
על כל קוד שיפתרו לכם ירדו לכם 10 נקודות.
אפשר לקנות נקודות באתר נכנסים ל Buy Credites ובוחרים בחבילה הרצויה.
יתרונות וחסרונות:
יתרונות:
- אתם מקבלים כסף מהקבצים שאנשים מורידים ממכם, מהפרימיומים שהם קנו דרככם וגם מהקבצים שאתם מורידים בעצמכם.
- אתם עוזרים לאנשים אחרים בCaptha שלהם ובכך תורמים.
- אתם תוכלו להשתמש בנקודות שלכם בשביל להוריד איתם דברים מכל האתרים שמשתמשים ב Re-Captha. לעוד מידע על רשימת האתרים שמשתמשים ב Re-Captha תוכלו לקרוא כאן
- אתם מקבלים נקודה על כל קובץ שהורדתם!
- בדרך כלל שפרימיומים מורידים ממכם אתם מקבלים רק נקודה אחת כל 24 שעות.
- להשיג פרימיומים זה מאוד קל בחיפוש גוגל פשוט, מה שמאפשר לאנשים להוריד ממכם את כל הקבצים בלילה אחד בלבד (עם האינטרנט המטורף שיש להם שם בחו"ל).
- אפשר לרשום את הCaptcha תוך כדי הבאקסים שלכם, או סתם בגלישה רגילה באינטרנט.
חסרונות:
- צריך לרשום את הCaptcha ידנית.
- האתר נותן לכם 7 נקודות ולוקח ממכם 10 בגלל שהוא רוצה לעודד אתכם להשתמש באתר, כי הרי מCaptcha אחת לא תוכלו להוריד קובץ אלא מ2. ואז אתם עזרתם ל2 אנשים בזמן שרק 1 עזר לכם.
- בשביל לזרז את הדברים עדיף כמובן לקנות נקודות. 6 דולר בשביל 10000 נקודות שזה 1000 הורדות (כמו שאמרנו זה 10 נקודות לכל הורדה).
עכשיו נדבר במספרים:
קניית נקודות ב 6 דולר = 1000 הורדות
הורדת 1000 הורדות= משתנה בהתאם לאתר העלאות שלכם.
דוגמא:
Crocko אלף הורדות לישראל, בין 250-450 מגה: 20 דולר רווח.
קניית נקודות: 6 דולר הוצאה.
רווח נקי: 14 דולר.
כמובן שזה תלוי בכמה משתנים כמו אם קניתם חבילה גדולה יותר של נקודות (אז ההוצאה קטנה יותר והרווח גדול יותר).
מבחינת זמן: אני מוריד מcrocko בתור משתמש רגיל על 300 ק"ב בערך.
250MBX1024/300=14.2
14.2 דקות להורדת קובץ אחד.
14222 דקות להורדת 1000 קבצים.
237.037 שעות
9.8 ימים.
נכניס גם את הזמן שהתוכנה תעשה שינויי איפיי ונגיד שעיגלנו את זה ל10 ימים.
תוך 10 ימים תורידו 1000 קבצים ותקבלו כסף מהאתר העלאות שלכם.
10 ימים רווח של 14 דולר.
בחודש זה אומר 42 דולר.
תוסיפו לזה את הכסף שאנשים אחרים גם הורידו את הקבצים שלכם ואולי גם עשיתם מכירות של פרימיומים וזה כבר נראה טוב יותר.
כמובן שזה תיאורתית כי כמובן שתרצו להשתמש במחשב.
אתם לא תשאירו את התוכנות לעבוד כל היום וכו' וכו'.
אבל גם אם זה יהיה 14 דולר בחודש זה לא הרבה כסף אבל זה לפעמים עדיף מבאקסים שאין לכם שם דרגה ומופנים.
או מדברים אחרים.
כל אחד יעשה את החשבון שלו.
טיפים:
1.לגבי כל מה שקשור לרווח מהיר/כסף קל וכו' אני מעדיף שתקראו את הדף האחרון בשביל שלא תתבאסו סתם מכל הנושא של כסף ברשת.
2.בשביל להוריד את ה1000 הורדות כמה שיותר מהר עדיף להוריד את המספר הנמוך יותר בכל טבלה, לדוגמא אם באתר crocko מקבלים:
20 דולר על קובץ שירד בין 250 ל450 מגה לקבוצה 2 (שאנחנו כלולים בה) אז כמובן שעדיף להוריד קובץ ששואף ל250 מגה.. כי הוא ירד יותר מהר וייתן אותן נקודות בדיוק.
3.עדיף בהתחלה להתנסות עם התוכנה, לשאול אותי שאלות, לקבל תשובות לראות שהיא עובדת ורק אז לראות עם זה משתלם לכם ולהמשיך הלאה.
4.הוספתי קובץ בשם jCatGUI.jar, זה תוסף קטן שאתם שמים את השם והסיסמא של ה CaptchaTrader ואז זה יתן לכם קודים בלי להכנס לאתר אינטרנט. ככה התוכנה תהיה פתוחה ותמיד תוכלו להכניס את הקודים מאשר להכנס כל פעם לדפדפן.
בכל נושא,בעיה,עצה,תיקון,הערות והארות אשמח אם תיידעו אותי.
העורב. ThE_CrOW

ציטוט ההודעה