נכתב במקור על ידי
anibeatrafhh
הלכתי אתמול עם כמה ידידות לדנס-בר היו כמה סטים עיקריים
סט ראשון:
באתי לאיזה מישהי תגידי נראה לך יתאים לי X?את פשוט נראת לי מישהי שמבינה
ענתה לי לא ואז הסתכלה לכיוון אחר אמרתי לה את תמיד ככה סנובית ?עושה לי כן אז באתי לה זה לא טוב מה ההורים לא חינכו אותך?עלק עושה לי לא ועוד פעם לא הסתכלה אלי לא רציתי להעלק אז הלכתי וגם חברה שלה לא ענתה לי (בכל הזמן הזה הייתי עם חיוך נראה לי)
נפלת פה למשחק של הבחורה והתחלת לריב איתה, נכון היה לה ביץ שילד שהייתה צריך להיפטר ממנו אפשר לעשות את זה בהרבה דרכים כמו נג'ים וכו', לי אישית יש איזה קולד ריד שהתחלתי להשתמש בו על בחורות ביצ'יות אני עוד לא סגור עד כמה זה עובד כי השתמשתי בו רק פעמיים מתוכם פעם אחת זה עבד ופעם אחת לא (בעיקר בגלל שבפעם שזה לא עבד הבחורה לא ממש שמעה אותי והיית עם שפת גוף רעה) אני ישלח לך את זה בפרטי.
סט שני:
3 בלונדיניות ממולי אמרתי יאללה זמן לנסות מה שראיתי באיזה סדרה (KEYS TO VIP ) תפסתי ל10/HB 9 את המותן עם יד ימין והתקרבתי לאוזן שלה כדי להגיד לה משהו היא כנראה חשבה באתי לנשק אותה או לא יודע מה עשתה פרצוף של מה אתה רוצה? והתנתקה ממני חייכתי והלכתי
ענית פה לעצמך, אם הבחורה חשבה שבאת לנשק אותה כנראה ששידרת משהו מאוד נידי בשפת גוף
סט שלישי:נשענתי עם הידידות על המעקה למעלה ואז הן נעלמו לי הסתובבתי ראיתי מישהי יושבת ולידה עוד מישהו אבל לא הייתי בטוח זה חבר שלה אמרתי יאללה בוא ננסה מה כבר יקרה
באתי לה שמעי ידידות שלי נעלמו לי אז באתי אליך שתעבירי לי קצת את הזמן (עם חיוך) אמרה לי אה באמת?
(בזלזול כזה יעני וואלה? מי אתה חושב שאתה) אמרתי לה חשוב מאוד ..
ואז היא הסתובבה לכיוון זה שהיה לידה ודיברה איתו וקיבלתי אווירה שזה חבר שלה
אז פשוט הלכתי.
אוקי אז באת לבחורה פתחת את הסט הבחורה ענתה עשתה לך סוג של שיטסט ונפלת, למה לא להמשיך מפה? מה ציפית שהבחורה תגיד לך "תודה רבה חיכיתי שתבוא שאני יעביר לך את הזמן בוא נלך לשירותים" יופי, פתחת עכשיו תמשיך ותשחק את המשחק.
סט רביעי ואחרון:
הלכתי לקנות סיגריות (לא מעשן בדרך כלל אבל מרוב שיעמום.. אין ..! לצאת בלי חברים ורק ידידות זה שיעמום רצח )
שאלתי מישהו אם הוא מוכר אמר לי איזה בדיחה "נארוז לך או שאתה אוכל פה?" צחקתי איתו קצת הדליק לי סיגריה אמר הוא לא מוכר
קיצור אני מסתובב 2 כוסיות הייתי נותן להן 8+10 ואני לא סתם זורק מספרים באמת איפה שהייתי חוץ מאיזה 2% מהבנות כולן היו כוסיות
ה-10 הסתכלה עלי וחייכה חייכתי בחזרה ואמרתי לה"איזה חיוך יא אללה " היא אמרה :חיוך יפה? אישית הייתי עונה פה משהו כמו חוץ מהירוק הזה שתקוע לך בין השיניים כדי לשבור את הקירח במיוחד אם אתה רואה את החברה שלה קצת ביצ'ית זה אחלה נג (אני יודע שקל להסתכל על זה בדיעבד אבל תבין את הראש) עניתי משהו והלכתי... טימטום.. עד שסט מתחיל ללכת חלק אני זז אבל אני יסביר לכם למה
חברה שלה הייתה עם פוקר פייס וזה הרתיעה אותי מכל הדחיות שקיבלתי אותו ערב...מה נעשה....
וגם בכלל לא חשבתי על לפתוח איתה לא יודע למה פשוט זרמתי בשיחה קטנה ואז אחרי שהלכתי חשבתי "וואי למה לא המשכתי חבל"
בסוף סתם עמדתי למעלה אמרתי יאללה בו נרקוד קצת נהנה לפחות
היו נראה לי עוד כמה סטים אבל ממש לא מעניינים
וכשיצאתי לבחוץ היו מלא אבל מלא סטים שיכלתי לפתוח והפעם גם היה אפשר לשמוע אותי כמו שצריך ככה שזה היה טוב מאוד
אבל האמת?גם ירדה לי כבר המוטיבציה תחשוב על זה להיפך, אני אישית זוכר לילה שהלכתי ופתחתי מעל 50 סטים ונכשלתי בכולם, בהתחלה נכשלתי אחרי הפתיח, אחרי זה החזקתי חמש דקות שיחה ונכשלתי, אחרי זה נכשלתי בלבודד, אחרי שבודדתי נכשלתי בלנשק וכו' - זה פשוט היה לילה שעשיתי התקדמות ענקית בכל התחום כי לא וויתרתי, הבנתי המון דברים שלא כדאי לי לעשות, ראיתי דברים שאני עושה שעובדים מצויין וכו' וגם חשבתי מה עכשיו אני יבוא לקבוצה כל האנשים פה ישמעו אותי מקבל עוד דחייה עזוב.. אין ברגע שאתם מקבל דחיות כל הערב המורל יורד .. אבל נגיד הייתי עם מישהו היינו נגשים היה יותר מוטיבציה..
עכשיו סך הכל אני חושב שאתה מוותר על סטים מהר מדי, כל עוד הבחורות לא ביקשו ממך ללכת או הלכו בעצמם אתה עדיין בפנים, זה שלא הגעת לשלב שהם רוצות שתישאר עדיין לא אומר שהם רוצות שתלך, אני חושב שבשביל להשתפר בשלב הזה אתה פשוט צריך לשרוף סטים למוות זאת אומרת גם אם אתה חושב שהסט מת תשרוף אותו בכל מיני דברים שאתה רוצה לנסות עד שהבחורות הולכות על הרגליים והולכות \ או להפך, ככה אתה פתאום תשים לב שאתה עושה איקס זה עובד ושאתה עושה וואי זה לא עובד ואתה תשתפר בצעדי ענק, חוץ מזה שתשנה את המינדסט שלך, אתה מרגיש כאילו אתה מפריע לבחורות, תרגיש כאילו אתה עושה להם טובה שאתה בא ואם הם לא מעוניינות הפסד שלהם..
דרך אגב תודה לרוי האח שעזר לי קצת בSMSים : -)