קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] חמודים, חמודות.. מניאקים, ביצ'יות..
    על ידי EnBlack בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 06-01-2011, 05:55
  2. מה נסגר אנשים
    על ידי barakbg בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-01-2009, 16:28
  3. עברי לידר - מרי לנצח - גרסת דאנס
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 10:00
  4. לאחר שWarzfew נסגר יש אתר חדש ... כנסו ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 15:14
  5. מה נסגר אתכם??!!!?
    על ידי Penny_hardaway בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 02:26
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

דאנס בר 18+ ביצ'יות כולן מה נסגר אנשים..

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Exclamation דאנס בר 18+ ביצ'יות כולן מה נסגר אנשים..

הלכתי אתמול עם כמה ידידות לדנס-בר היו כמה סטים עיקריים

סט ראשון:
    באתי לאיזה מישהי תגידי נראה לך יתאים לי X?את פשוט נראת לי מישהי שמבינה
    ענתה לי לא ואז הסתכלה לכיוון אחר אמרתי לה את תמיד ככה סנובית ?עושה לי כן אז באתי לה זה לא טוב מה ההורים לא חינכו אותך?עלק עושה לי לא ועוד פעם לא הסתכלה אלי לא רציתי להעלק אז הלכתי וגם חברה שלה לא ענתה לי (בכל הזמן הזה הייתי עם חיוך נראה לי)

סט שני:
    3 בלונדיניות ממולי אמרתי יאללה זמן לנסות מה שראיתי באיזה סדרה (KEYS TO VIP ) תפסתי ל10/HB 9 את המותן עם יד ימין והתקרבתי לאוזן שלה כדי להגיד לה משהו היא כנראה חשבה באתי לנשק אותה או לא יודע מה עשתה פרצוף של מה אתה רוצה? והתנתקה ממני חייכתי והלכתי

סט שלישי:נשענתי עם הידידות על המעקה למעלה ואז הן נעלמו לי הסתובבתי ראיתי מישהי יושבת ולידה עוד מישהו אבל לא הייתי בטוח זה חבר שלה אמרתי יאללה בוא ננסה מה כבר יקרה
    באתי לה שמעי ידידות שלי נעלמו לי אז באתי אליך שתעבירי לי קצת את הזמן (עם חיוך) אמרה לי אה באמת?
    (בזלזול כזה יעני וואלה? מי אתה חושב שאתה) אמרתי לה חשוב מאוד ..
    ואז היא הסתובבה לכיוון זה שהיה לידה ודיברה איתו וקיבלתי אווירה שזה חבר שלה
    אז פשוט הלכתי.

סט רביעי ואחרון:
    הלכתי לקנות סיגריות (לא מעשן בדרך כלל אבל מרוב שיעמום.. אין ..! לצאת בלי חברים ורק ידידות זה שיעמום רצח )
    שאלתי מישהו אם הוא מוכר אמר לי איזה בדיחה "נארוז לך או שאתה אוכל פה?" צחקתי איתו קצת הדליק לי סיגריה אמר הוא לא מוכר
    קיצור אני מסתובב 2 כוסיות הייתי נותן להן 8+10 ואני לא סתם זורק מספרים באמת איפה שהייתי חוץ מאיזה 2% מהבנות כולן היו כוסיות
    ה-10 הסתכלה עלי וחייכה חייכתי בחזרה ואמרתי לה"איזה חיוך יא אללה " היא אמרה :חיוך יפה? עניתי משהו והלכתי... טימטום.. עד שסט מתחיל ללכת חלק אני זז אבל אני יסביר לכם למה
    חברה שלה הייתה עם פוקר פייס וזה הרתיעה אותי מכל הדחיות שקיבלתי אותו ערב...מה נעשה....
    וגם בכלל לא חשבתי על לפתוח איתה לא יודע למה פשוט זרמתי בשיחה קטנה ואז אחרי שהלכתי חשבתי "וואי למה לא המשכתי חבל"

בסוף סתם עמדתי למעלה אמרתי יאללה בו נרקוד קצת נהנה לפחות

היו נראה לי עוד כמה סטים אבל ממש לא מעניינים
    וכשיצאתי לבחוץ היו מלא אבל מלא סטים שיכלתי לפתוח והפעם גם היה אפשר לשמוע אותי כמו שצריך ככה שזה היה טוב מאוד

אבל האמת?גם ירדה לי כבר המוטיבציה וגם חשבתי מה עכשיו אני יבוא לקבוצה כל האנשים פה ישמעו אותי מקבל עוד דחייה עזוב.. אין ברגע שאתם מקבל דחיות כל הערב המורל יורד .. אבל נגיד הייתי עם מישהו היינו נגשים היה יותר מוטיבציה..

לשמר:
    לא חושב שיש משהו טוב שעשיתי באותו ערב אולי רק את העקביות שלא הפסקתי לנסות אחרי סט אחד למרות שלא המשכתי הרבה אבל בגלל שהידידות האלו נעלמו לי כל רגע ולא רציתי ללכת אחריהן כמו איזה זנב אז ראו אותי רוב הזמן לבד אז חשבתי גם ככה אני שרוף פה אז חבל על המאמץ.

לא לתת לעובדה שיש ליד הבחורה מישהו להרתיע אותי מלגשת אליה כי אולי זה סתם ידיד כמו שאני הייתי עם ידידות או שזה סתם מישהו שבמקרה לידה..

לשפר:
    מה ששמתי לב אליו זה שלא שמעו אותי ברוב המקרים אז יכול להיות שזה הרס לי אני חייב להתאמן על קול חזק יותר

שמתי לב גם שכשדיברתי עם איזה משהי (סתם צחקתי איתה כי היה לידה מישהו שאני בטוח היה חבר שלה)
    היא לא הייתה ביצי'ת כנראה באמת ברגע שאתה בה בעקיף לקבוצה והיא לא מאויימת זה יותר קל אז פעם הבאה לא להראות עניין
    כמו שהראתי (למרות שלא הראתי המון עניין אבל עדיין כנראה שכן..)

פעם הבאה לבוא לפחות עם עוד חבר 1 שיהיה לי מוטיבציה ומישהו עם אותו ראש לדבר שלא נהיה כמו אידיוט לבד רוב הזמן
    (לא יודע מה יש להן נעלמו לי כל שנייה מה אני צריך לעקוב אחריהן?עצבנו אותי... ושתדעו הן הציעו לי לבוא איתן)

להראות יותר חוסר עניין ,להשתמש ביותר נגים וקוקי פאני.

אה וגם רוב הבנים שם היו גדולים נגיד אני בפרוטקציה נכנסתי והייתה לי חותמת של 24+ והיו עוד כמה בני 18 19 אבל באמת שנראתי ילד לאומתם שיכול להיות גם הרס לי..

טוב זה גם סתם טוב שיהיה לי פה ואז בעתיד אני יסתכל על זה וישווה את הרמה של פעם לשל עכשיו כמו שעכשיו אני מסתכל על פוסטים קודמים שלי וצוחק

וגם כדי לשמוע ממכם הצעות לשיפור מה לעשות פעם הבאה מה לא עשיתי טוב מה עשיתי טוב ומה שבא לכם.

דרך אגב תודה לרוי האח שעזר לי קצת בSMSים : -)
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 11-11-2011 בשעה 13:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

התשובות שלי באדום

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    הלכתי אתמול עם כמה ידידות לדנס-בר היו כמה סטים עיקריים

סט ראשון:
    באתי לאיזה מישהי תגידי נראה לך יתאים לי X?את פשוט נראת לי מישהי שמבינה
    ענתה לי לא ואז הסתכלה לכיוון אחר אמרתי לה את תמיד ככה סנובית ?עושה לי כן אז באתי לה זה לא טוב מה ההורים לא חינכו אותך?עלק עושה לי לא ועוד פעם לא הסתכלה אלי לא רציתי להעלק אז הלכתי וגם חברה שלה לא ענתה לי (בכל הזמן הזה הייתי עם חיוך נראה לי)
    נפלת פה למשחק של הבחורה והתחלת לריב איתה, נכון היה לה ביץ שילד שהייתה צריך להיפטר ממנו אפשר לעשות את זה בהרבה דרכים כמו נג'ים וכו', לי אישית יש איזה קולד ריד שהתחלתי להשתמש בו על בחורות ביצ'יות אני עוד לא סגור עד כמה זה עובד כי השתמשתי בו רק פעמיים מתוכם פעם אחת זה עבד ופעם אחת לא (בעיקר בגלל שבפעם שזה לא עבד הבחורה לא ממש שמעה אותי והיית עם שפת גוף רעה) אני ישלח לך את זה בפרטי.

סט שני:
    3 בלונדיניות ממולי אמרתי יאללה זמן לנסות מה שראיתי באיזה סדרה (KEYS TO VIP ) תפסתי ל10/HB 9 את המותן עם יד ימין והתקרבתי לאוזן שלה כדי להגיד לה משהו היא כנראה חשבה באתי לנשק אותה או לא יודע מה עשתה פרצוף של מה אתה רוצה? והתנתקה ממני חייכתי והלכתי

ענית פה לעצמך, אם הבחורה חשבה שבאת לנשק אותה כנראה ששידרת משהו מאוד נידי בשפת גוף

סט שלישי:נשענתי עם הידידות על המעקה למעלה ואז הן נעלמו לי הסתובבתי ראיתי מישהי יושבת ולידה עוד מישהו אבל לא הייתי בטוח זה חבר שלה אמרתי יאללה בוא ננסה מה כבר יקרה
    באתי לה שמעי ידידות שלי נעלמו לי אז באתי אליך שתעבירי לי קצת את הזמן (עם חיוך) אמרה לי אה באמת?
    (בזלזול כזה יעני וואלה? מי אתה חושב שאתה) אמרתי לה חשוב מאוד ..
    ואז היא הסתובבה לכיוון זה שהיה לידה ודיברה איתו וקיבלתי אווירה שזה חבר שלה
    אז פשוט הלכתי.

אוקי אז באת לבחורה פתחת את הסט הבחורה ענתה עשתה לך סוג של שיטסט ונפלת, למה לא להמשיך מפה? מה ציפית שהבחורה תגיד לך "תודה רבה חיכיתי שתבוא שאני יעביר לך את הזמן בוא נלך לשירותים" יופי, פתחת עכשיו תמשיך ותשחק את המשחק.

סט רביעי ואחרון:
    הלכתי לקנות סיגריות (לא מעשן בדרך כלל אבל מרוב שיעמום.. אין ..! לצאת בלי חברים ורק ידידות זה שיעמום רצח )
    שאלתי מישהו אם הוא מוכר אמר לי איזה בדיחה "נארוז לך או שאתה אוכל פה?" צחקתי איתו קצת הדליק לי סיגריה אמר הוא לא מוכר
    קיצור אני מסתובב 2 כוסיות הייתי נותן להן 8+10 ואני לא סתם זורק מספרים באמת איפה שהייתי חוץ מאיזה 2% מהבנות כולן היו כוסיות
    ה-10 הסתכלה עלי וחייכה חייכתי בחזרה ואמרתי לה"איזה חיוך יא אללה " היא אמרה :חיוך יפה? אישית הייתי עונה פה משהו כמו חוץ מהירוק הזה שתקוע לך בין השיניים כדי לשבור את הקירח במיוחד אם אתה רואה את החברה שלה קצת ביצ'ית זה אחלה נג (אני יודע שקל להסתכל על זה בדיעבד אבל תבין את הראש) עניתי משהו והלכתי... טימטום.. עד שסט מתחיל ללכת חלק אני זז אבל אני יסביר לכם למה
    חברה שלה הייתה עם פוקר פייס וזה הרתיעה אותי מכל הדחיות שקיבלתי אותו ערב...מה נעשה....
    וגם בכלל לא חשבתי על לפתוח איתה לא יודע למה פשוט זרמתי בשיחה קטנה ואז אחרי שהלכתי חשבתי "וואי למה לא המשכתי חבל"

בסוף סתם עמדתי למעלה אמרתי יאללה בו נרקוד קצת נהנה לפחות

היו נראה לי עוד כמה סטים אבל ממש לא מעניינים
    וכשיצאתי לבחוץ היו מלא אבל מלא סטים שיכלתי לפתוח והפעם גם היה אפשר לשמוע אותי כמו שצריך ככה שזה היה טוב מאוד

אבל האמת?גם ירדה לי כבר המוטיבציה תחשוב על זה להיפך, אני אישית זוכר לילה שהלכתי ופתחתי מעל 50 סטים ונכשלתי בכולם, בהתחלה נכשלתי אחרי הפתיח, אחרי זה החזקתי חמש דקות שיחה ונכשלתי, אחרי זה נכשלתי בלבודד, אחרי שבודדתי נכשלתי בלנשק וכו' - זה פשוט היה לילה שעשיתי התקדמות ענקית בכל התחום כי לא וויתרתי, הבנתי המון דברים שלא כדאי לי לעשות, ראיתי דברים שאני עושה שעובדים מצויין וכו' וגם חשבתי מה עכשיו אני יבוא לקבוצה כל האנשים פה ישמעו אותי מקבל עוד דחייה עזוב.. אין ברגע שאתם מקבל דחיות כל הערב המורל יורד .. אבל נגיד הייתי עם מישהו היינו נגשים היה יותר מוטיבציה..

עכשיו סך הכל אני חושב שאתה מוותר על סטים מהר מדי, כל עוד הבחורות לא ביקשו ממך ללכת או הלכו בעצמם אתה עדיין בפנים, זה שלא הגעת לשלב שהם רוצות שתישאר עדיין לא אומר שהם רוצות שתלך, אני חושב שבשביל להשתפר בשלב הזה אתה פשוט צריך לשרוף סטים למוות זאת אומרת גם אם אתה חושב שהסט מת תשרוף אותו בכל מיני דברים שאתה רוצה לנסות עד שהבחורות הולכות על הרגליים והולכות \ או להפך, ככה אתה פתאום תשים לב שאתה עושה איקס זה עובד ושאתה עושה וואי זה לא עובד ואתה תשתפר בצעדי ענק, חוץ מזה שתשנה את המינדסט שלך, אתה מרגיש כאילו אתה מפריע לבחורות, תרגיש כאילו אתה עושה להם טובה שאתה בא ואם הם לא מעוניינות הפסד שלהם..

דרך אגב תודה לרוי האח שעזר לי קצת בSMSים : -)
    בכיף
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 11-11-2011 בשעה 13:48.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    התשובות שלי באדום

בכיף
    כן נשמע נכון יכול להיות שנפלתי למשחק שלה אבל פה באמת אני לא יודע עדיין מה הייתי יכול לעשות במקרה כזה
    וסבבה אני מחכה לפרטית אחי

לא חושב שהייתי נידי יותר חושב שבגלל שבחור שהיא לא מכירה בא לנשק אותה זה הרתיעה אותה (למרות שלא באמת באתי לנשק אותה אבל ככה חשבה)

לא אחי היא הסתובבה מה יכולתי לעשות?אני לא צריך לעמוד שם כמו קרציה ולחכות שתסתובב עוד פעם
    חוץ מזה ישר התחילה לדבר עם זה שהיה לידה וניראה לי זה היה חבר שלה

חח יפה אני חשבתי על משהו אחר ישר אחרי שהלכתי
    משהו כמו "אה.. בסדר " ולעשות פרצוף כזה של יכול להיות יותר טוב ולהגיד את זה באותו זמן
    באמת שכנראה מרוב שהתרגלתי לזה שהסטים נגמרים מהר עד שמצליח לי בלי שאני בכלל מנסה להתחיל שיחה אני הולך ישר.. זה מה שדפוק באמת אתה מנסה מנסה לא מצליח ואז שאתה כן מצליח אתה בורח.... צריך להרגיל את עצמי לפתוח כל סט שאני רואה שיש בו בנות יפות ולא ללכת עד שהן לא הולכות או שאני לא הולך ובאמת להתאבד על הסטים

בקשר לשיפור מסט לסט באמת רעיון יפה נאמץ את הצורת מחשבה הזאת

צודק גבר מעכשיו אני מתאבד על הסטים נכנס לטראנס ולא פורש עד שהיא מראה חוסר עניין גדול כמו להגיד לי עוד מפה ידבק ! חח

וואלה זה רועי עם ע שחכתי חחח תודה אחי יאללה יש לי שבוע לפני הגיוס שבוע הבא ננסה לעשות כמה שיותר

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

לנסות מיסטרי מת'וד במועדון זה כמו לדבר אנגלית עם ערס...
    זה פשוט לא עובד.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

לא הגיוני מה שאתה אומר כי M&M זה במיוחד למועדון וחיי לילה

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

למה תפותח כול כך ישיר ?
    זה לא MM כמעת כול הסטים פה , אתה ישר מראה עיניין על ההתחלה , תנסה לפתוח בצורה קזואלית אחרי שדיברתה עם הסט תתחיל , לבנות ערך ואז אתה יכול להתחיל עם כול המשחקים שעשיתה , באופן כללי הטעות שלך לדעתי זה M3 Sequencing M i s t a ke # 1: To Start at The End , אתה מנסה להשיג אותה לפני שבניתה ערך .

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

צודק
    מעכשיו אני עקיף עד שנהיה ברמה מספיק טובה כדי להיות ישיר

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

תגידו מה הקטע למה כל כך הרבה צפיות ורק 2 תגובות שבאמת עוזרות?
    איזה מין פורום זה? אני לא בא לזלזל באלו שכן הגיבו אני מעריך את זה ובאמת עזרו לי אבל חשבתי יהיו יותר תגובות במילה אחת:

אכזבה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    לא הגיוני מה שאתה אומר כי M&M זה במיוחד למועדון וחיי לילה
    חבוב, מיסטרי מת'וד = קקי.

קח תלמד.

תמצא זמן לראות את כל הסרטון ותגיד מה אתה חושב.

ולא צריך להיות מאוכזב. יותר טוב מהסרטון הזה לא תמצא
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 12-11-2011 בשעה 19:54.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    חבוב, מיסטרי מת'וד = קקי.

קח תלמד.

תמצא זמן לראות את כל הסרטון ותגיד מה אתה חושב.

ולא צריך להיות מאוכזב. יותר טוב מהסרטון הזה לא תמצא
    סבבה אחי תודה אני יראה את זה עכשיו
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 12-11-2011 בשעה 20:19.

משתמש מתחיל האוואטר של bOrdO_AL
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

קודם כל-כל הכבוד שלמרות ש''איכזבו'' אותך הבנות המשכת.
    שאלה-אחי למה אתה גולש ב F-X-P ?

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

כי פה בקושי יש אנשים

שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

כאן זה איכות

קרדיט ענק ל Dins8 החתיך על החתימה !

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

יש פה אחלה אנשים כמו mario r0y ועוד כמה אבל זה רק טיפה בים יעני 80% פה הם מעפנים שמשחקים אותה מבינים בפיקאפ אבל לא התחילו עם בחורה כמה חודשים

האמת? אם נבדוק במי יותר גבר? אני לא רואה אותם ואני לא בא לשחק אותה או משהו זה פשוט שלפי מה שאני קולט הם ילדי כפות כמו שהיו לי בכיתה שהיו מכפכפים אותם ואני הייתי עוזר להם לפעמים עד שקלטתי שהם בי מזלזלים שאני טוב אליהם ובאלו שמרביצים להם מכבדים אותם אז התחלתי לכפכף אותם גם

קח משפט לחיים "תהיה בסביבה של ווינרים תהיה ווינר "
    אם רוב האנשים פה הם לוזרים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אז אתה לאט לאט מתחיל להיות מושפע מהם ושוב אני לא מדבר על כולם יש פה אנשים שוואלה הם 10 אני מדבר על כאלו שמשחקים אותה גברים בתגובות שזה רק מראה כמה הם מסכנים במציאות שהם פשוט רוצים לפצות על זה בפאקינג פורום
    יש פה כאלו כמו :tolimefage
    שהם כאלו גברים שכותבים לך "אל תהיה מפגר" שוואלה? במציאות להגיד לי דבר כזה לא היה לו אומץ למה הייתי מעלף אותו

קיצור אחי רמה לא רמה לדעתי פה ובאפ אקס פי אותה רמה לא רואה הבדל
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 15-11-2011 בשעה 15:38.

שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

אחי לא מסכים איתך.
    כל הטובים באף אקס פי נמצאים כאן (כמו דוצ'ה) ועוד.
    נכון שזה פחות פעיל אבל אולי יש כמה (קצת) שלא עוזרים,לדעתי יש כאן כמה אנשי איכות שעזרו לי בחיים ובהתקדמות(כמו Dins8 ועוד הרבה)

אני כן רואה הבדל

קרדיט ענק ל Dins8 החתיך על החתימה !

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,004 | הודעות: 8,198,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect