אהלן חברים, נתקלתי בבעיה שאני צריך בה את הייעוץ שלכם אז בואו נתחיל מהתחלה.
לפני חודש בערך, יצאתי למועדון עם כמה חברים וכמה ידידות (מי שזוכר פתחתי פה פוסט ושאלתי איך להשתמש בידידה כדי שתעזור לי בסטים), בכל מקרה, כרגיל פתחתי סטים וכו', אחרי בערך שעה וחצי במועדון יצאתי החוצה להתאוורר קצת ובחוץ פגשתי איזה מישהי שאני מכיר שגם היא בדיוק יצאה החוצה (מכיר יותר באזור השלום שלום).
היא לא נראתה כ"כ טוב אבל היא הייתה עם חבורה של בנות, שחלקן נראו טוב אז ניצלתי את הגל כדי שתכיר לי אותם, לחצתי את היד לכולם והצגתי את עצמי, אני חושב שהם היו בערך 6-7 בנות, כנראה הם כבר היו בחוץ כמה זמן וכל הבנות החליטו לחזור פנימה חוץ מזאתי שדיברתי איתה ועוד חברה שלה שנראתה מצויין שאיכשהו נכנסה לשיחה, מה שאומר שנשארתי בחוץ עם הידידה והמטרה שהיא החברה שלה שנכנסה לשיחה.
המטרה התחילה לשאול מאיפה אנחנו מכירים, והידידה סיפרה שהיא מכירה אותי דרך איזה חבר שלי ואמרה עליו דברים טובים (עשתה לי אחלה DHV אני מסתובב עם אנשים מגניבים), עשיתי 1+1 על הדברים שדיברנו עד עכשיו והתחלתי לעשות על המטרה המון קולד רידינג, סיפרתי לה באיזה ביה"ס היא לומדת, באיזה מגמה היא לומדת וכו' אפילו המשכתי על הגל ועשיתי להם את הרוטינה הזאת של החברה הטובה והרעה, המטרה הייתה בשוק מאיפה אני יודע את כל הדברים האלו, בגדול זה היה כל מיני דברים שיכלתי להסיק ע"פ השיחה בינינו בהתחלה על חבר שלי, רק שמבחינתה היה לי איזה כוחות על (כמה קל לעבוד על בחורות), המטרה התחילה לאמר כמה המסיבה הזאת חרא שכולם פה קטינות ומזל שהיא פגשה אותי (המסיבה באמת הייתה חרא), אני כמובן אמרתי לה שהמסיבה מעולה ואני פשוט צריך להראות לה איך להנות, ביחד עם המשפט הזה אמרתי להם יאלה בואו פנימה ונכנסו, (אפילו לא הייתי צריך להחזיק בידיים שלהם כמו שאני בד"כ עושה שאני מעביר בחורות מקום, הבחורות פשוט הלכו אחראי עד למקום דיי שקט בקצה המועדון).
הגענו למקום בקצה המועדון קצת רוקדים נהנים, כל מיני חברים עוברים אומרים לי שלום, הערך שלי היה בשמיים מבחינת המטרה, היא הייתה מופתעת מאיפה אני מכיר כ"כ הרבה אנשים ושאלה אותי אם אני מייחצן, אמרתי לה שלא ושאני סתם בן אדם חברותי, עכשיו הגיע החלק האהוב עלי בכל הדיווח הזה, 2 ידידות שלי שהיו עם עוד 2 ידידות אחרות שלי שאני פחות מכיר, קלטו אותי בצד עם הבנות האלו, אז בגלל שדיברתי עם אחת הידידות שלי קודם לעזור לי היא משכה את כל שלושת הבנות האחרות והם התחילו לרקוד אותי, חיבקו אותי, משכו אותי הצידה מהסט שפשוט הסתכל מהצד ולא הבין מה הולך, הידידות הצטלמו איתי, נשארתי איתם במשך 2-3 דקות וחזרתי לסט, כשחזרתי לסט המשפט הראשון שהמטרה אמרה לי זה "אמרתי לך שכולם פה קטינות", (2 מהידידות שלי היו בערך 1.65 לעומת המטרה שהייתה לפחות 1.75+), צחקתי עליה שהיא מקנאה והם בכלל לא קטינות אלא הם בגיל שלה, בשלב הזה הדבר היחיד שהפריע לי לקחת את המטרה הצידה ולסגור את הסיפור זה החברה שלה שהייתה איתה והיה לי ברור שאני לא יכול להפריד ביניהם בלי מישהו או מישהי שיעסיקו את הידידה שעם הזמן הפכה למכשול.
לשמחתי הרבה (או שלא) כל החבורה של הבנות (אלו שחברות של המטרה והידידה) שדיברתי עליהם בתחילת הדיווח ראו אותנו ובאו לרקוד איתנו, עכשיו הם היו הרבה בנות וידעתי שאני יכול לבודד אותה, המטרה והידידה חזרו לרקוד עם הבנות במעגל שאיכשהו יצא שאני הייתי מחוץ לו, ניסיתי למשוך את המטרה מהמעגל ואמרתי לה שתבוא לרקוד איתי בצד (טעות קשה), החלפנו עוד כמה מילים והיא לא באה, פתאום ממצב שהיא רוצה להיות איתי ומקנאה בידידות שלי אני זה שניסיתי להיות איתה, ידעתי שאני לא יכול להתאים את עצמי למצב הזה אז אמרתי לה שאני הולך לראות כמה חברים ואני יחזור עוד מעט, הבחורה חייכה, אמרה לי עוד כמה דברים ושהיא תיהיה באותו מקום.
הלכתי קצת להתאוורר מכל המצב הזה ויצאתי החוצה, בחוץ פגשתי עוד כמה חברים וידידות, ישבתי ודיברתי איתם, סיפרתי לידידות שלי שעזרו לי את הסיפור צחקנו קצת ובלי לשים לב עברה לה כבר שעה, נכנסו כולנו חזרה פנימה, ואני הסתובבתי במועדון לחפש את המטרה שלי, לא מצאתי אותה בשום מקום והבנתי שההסעה של העיר שלה כבר יצאה הביתה, הצטערתי על זה שלא לקחתי את המספר שלה לפני זה שיהיה לי בכל מקרה כנראה בגלל שידעתי שזה לא נגמר באותו הרגע, לאחר הסט הזה כל שאר הערב היה מבחינתי חרא התבאסתי על ההזדמנות המפוספסת, זו הייתה בחורה איכותית גם מבחינת יופי וגם מבחינת אופי.
עבר חודש, יצאתי עוד כמה פעמים בתקופה הזאת, בכלל לא זכרתי מי זאת הבחורה הזאת ומה היה באותו הערב עד היום שגלשתי לי בפייסבוק ואיכשהו נתקלתי בפרופיל שלה, הוספתי אותה ואני עדיין מחכה שהיא תאשר, בכל מקרה, כשאני אומר שזאת בחורה איכותית אני מתכוון לזה, ובתור אחד שבחיים לא הציעה למישהי לצאת בפייסבוק (זה פשוט נראה לי ילדותי) אין לי ברירה אחרת לעשות את זה אבל אני צריך לשחזר את כל הרגשות האלו אחרי חודש שהיא כנראה בכלל הספיקה לשכוח מי אני ועוד בפייסבוק, עכשיו פה אני צריך אותכם, איך אני יכול ליצור את כל המשיכה הזאת שיצרתי באותו הערב בפייסבוק ועוד אחרי כ"כ הרבה זמן?
אם אני הספקתי לשכוח מי היא ועצם העובדה שאם לא הייתי נתקל בפרופיל שלה כנראה לא הייתי זוכר אותה אומר שהיא כבר בטוח הספיקה לשכוח מי אני, בכל מקרה אני לא מתכוון לוותר בלי ניסיון..
טיפים?

ציטוט ההודעה