נכתב במקור על ידי ASAFGB1 וגם חסר כפתור לא. נסה שוב.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי stClass לא. נסה שנית. לא אמורות להיות הפיות האלה? או שהוא אמור להיות באמצע?
נכתב במקור על ידי .Ferrari לא אמורות להיות הפיות האלה? או שהוא אמור להיות באמצע? לא. אני רואה שלא מצליחים לענות, אז הנה רמז: מה אמור בחלק העליון של המפה כשטסים ממקום למקום במייפל? משהו גדול.
נערך לאחרונה על ידי stClass; 13-11-2011 בשעה 19:56.
נכתב במקור על ידי stClass לא. אני רואה שלא מצליחים לענות, אז הנה רמז: מה אמור בחלק העליון של המפה כשטסים ממקום למקום במייפל? משהו גדול. אין שעון
נכתב במקור על ידי KiddyBandit אין שעון תשובה נכונה, כל הכבוד יש לך 2 נקודות.
נערך לאחרונה על ידי stClass; 13-11-2011 בשעה 20:59.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה, כל הכבוד יש לך 2 נקודות. שלמונית אין שם, כאילו לא כתוב מתחת כלום.
נכתב במקור על ידי KiddyBandit שלמונית אין שם, כאילו לא כתוב מתחת כלום. תשובה חלקית. נסה שנית.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה חלקית. נסה שנית. אין שם והיא לא אומרת כלום ?
נכתב במקור על ידי KiddyBandit אין שם והיא לא אומרת כלום ? תשובה חלקית.
נכתב במקור על ידי KiddyBandit שלמונית אין שם, כאילו לא כתוב מתחת כלום. למונית אין חץ מעליו אין את השם שלה וגם מעל LISA המנורה שחורה
נערך לאחרונה על ידי ASAFGB1; 13-11-2011 בשעה 21:57.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה חלקית. לא אמורה להיות כאן מונית, רואים במפה !
נכתב במקור על ידי KiddyBandit לא אמורה להיות כאן מונית, רואים במפה ! תשובה נכונה. יש לך 4 נקודות. האתגר נסגר להיום, ויפתח שוב מחר.
האתגר נפתח מחדש. נותרו עוד יומיים בלבד למשחק "מצא אותי", אחריו יתחיל המשחק "לגשש באפלה" מה לא מתאים בתמונה? (קלי קלות)
נערך לאחרונה על ידי stClass; 14-11-2011 בשעה 14:13.
נכתב במקור על ידי stClass האתגר נפתח מחדש. נותרו עוד יומיים בלבד למשחק "מצא אותי", אחריו יתחיל המשחק "לגשש באפלה" מה לא מתאים בתמונה? (קלי קלות) הסקילים העליונים לא במקום, הדוב נמצא ליד הOVERSWING והסקיל של האווברסווינג נמצא במקום של הדוב...
נכתב במקור על ידי KiddyBandit הסקילים העליונים לא במקום, הדוב נמצא ליד הOVERSWING והסקיל של האווברסווינג נמצא במקום של הדוב... תשובה נכונה יש לך 5 נקודות. התמונה הזאת קצת יותר מאתגרת, בוא נראה מי יעלה על זה.
חוקי הפורום