כותרת... אני רוצה התחייבות שיעבוד תמיד ושאין באן VAC או דברים כאלה !
תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:http://www.youtube.com/iAtrafSports
נכתב במקור על ידי -OmeR- כותרת... אני רוצה התחייבות שיעבוד תמיד ושאין באן VAC או דברים כאלה ! 6000 נק' או 6$.. עם התחייבות להכול.. אני מביא לך משתמש שהוא אצלי כבר 3 שנים
נכתב במקור על ידי ContRaSt 6000 נק' או 6$.. עם התחייבות להכול.. אני מביא לך משתמש שהוא אצלי כבר 3 שנים בוא נסגור על זה שלא קראתי את זה שרשמת לי 6000 נק על סטים CS.... הצעות נורמליות חברים
נכתב במקור על ידי -OmeR- בוא נסגור על זה שלא קראתי את זה שרשמת לי 6000 נק על סטים CS.... הצעות נורמליות חברים לא היתעדכנתה הרבה זמן אני רואה.. המחירים עלו
נכתב במקור על ידי ContRaSt לא היתעדכנתה הרבה זמן אני רואה.. המחירים עלו איזה עלו יש דרך לקנות מסטים ב5 דולר קונטר חדש ואתה מוכר ב6 ?
נכתב במקור על ידי דודידוקום איזה עלו יש דרך לקנות מסטים ב5 דולר קונטר חדש ואתה מוכר ב6 ? איזה דרך?
נכתב במקור על ידי ContRaSt איזה דרך? פה גג זה נע בין 2K-3K נקודות.
"Once more into the fray Into the last good fight I'll ever know. Live or die on this day Live or die on this day."
נכתב במקור על ידי BugzBunny פה גג זה נע בין 2K-3K נקודות. חחחחחחחחחחחחח עם הייו מוכרים פו ב3K נקודות אני הייתי קונה.. ולא מוכר..
נכתב במקור על ידי ContRaSt חחחחחחחחחחחחח עם הייו מוכרים פו ב3K נקודות אני הייתי קונה.. ולא מוכר.. ובנוסף אין כזה דבר שעלו המחירים , יש מחירון עם שמת לב.
נכתב במקור על ידי BugzBunny ובנוסף אין כזה דבר שעלו המחירים , יש מחירון עם שמת לב. מחירון שלא היתעדכן שנה וחצי.. מאז שgaya עזבה.. אבל סבבה בהצלחה מקווה שמישהוא ימכור לך.. (וזה לא הייה אני)
נכתב במקור על ידי ContRaSt איזה דרך? שיטה דבר איתי בסקייפ ואני יסביר לך
נכתב במקור על ידי דודידוקום שיטה דבר איתי בסקייפ ואני יסביר לך אני בסקייפ שלך הודעה אח יקר
חוקי הפורום