אז ככה אני בת 12 ואני מאוננת ובקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה לעשות סקס כי אני קטנה אז אם מישו יכול לעזור איך אני יכולה לעשות חוץ מהיד.
תודה מראש העוזרים!
אז ככה אני בת 12 ואני מאוננת ובקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה לעשות סקס כי אני קטנה אז אם מישו יכול לעזור איך אני יכולה לעשות חוץ מהיד.
תודה מראש העוזרים!
|
|
יד לא מספיק? אין מה לעשות, תצטרכי להסתפק בזה, לפחות עד גיל 14.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
יש בולבול מפלסטיק...
לא ממליצה להקשיב לעצה הילדותית הזו.... את בת 12.. מה את רוצה לעשות? אין לך הרבה אפשרויות, חוץ מי זה קודם תלמדי על עצמך, תחקרי, אוננות זו אחלה דרך גם לשמור על הבתולין שלך וגם להגיע לשיא מיני, גם נשים בגיל ה- 40 מאוננות למרות שיש להן מין בחדירה מלאה, זה אמור להגיד לך דבר או שתיים, אין בכלל להשוות בין אורגזמה מאוננות לבין אורגזמה מחדירה, יש נשים בלא מגיעות לשיא מיני מחדירה, אלא רק מאוננות.
אם משעמם לך כל הזמן לאונן את מוזמת לנסות דברים שונים כמו לכוון זרם מים לאזור, אבל ממש לא להחדיר חפצים, את עוד תגיע לרגע הזה ואין לך מה למהר להגיע לשם.
תכלס היד והטוש של המקלחת זה די והותר לגיל הזה.
כשתתבגרי קצת יגיעו גם דברים אחרים, אל תדאגי, כל דבר בזמנו =)
למה את צריכה יותר מיד?
חדירה מלאה לא מענגת כמו היד.