האם siri תשוחרר לאייפון 4 ואייפוד 4?
מחכה בקוצר לרוח שזה יקרה :-)
|
|
אתה יכול להוריד את זה מהסידיה אבל בשלב הזה לא הייתי ממליץ.
כן ואפילו מתחבר לשרתים של אפל, אבל המלצה ידידותית.. תנו לזה תקופת הרצה קצרה.
זה שינוי דרסטי מאוד לתוכנת המכשיר, הרבה יותר מכל טוויק אחר תחכו שהשימוש יהיה נפוץ ושזה יהיה יציב ובטוח.
בשלב הזה אני ממש לא ממליץ.
אני אפילו לא חושב שזה שוחרר רשמית.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 13-11-2011 בשעה 21:31.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
הלכתי להוריד ואני יעדכן עם זה עובד ואם כדי .
עריכה :
שיהיה הורדה מה Cydia אז אני יוריד לפי מה שהבנתי צריך דרך המחשב ואין לי עצבים וגם זה לא עובד אז ככל הנראה צריך לחכות ליציאה הרשמית !
לילה טוב .
נערך לאחרונה על ידי xName; 13-11-2011 בשעה 22:51.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
יש בעולם (באמריקה בעיקר) דיון משפטי וערכי לגבי פריצה האייפון.
בפריצת האייפון הם טוענים שהם לא מפרים זכויות יוצרים,
המשתמש רכש את המכשיר והם נותנים לו גישה פתוחה יותר למכשיר שלו.
מצד שני, פה מדובר בהעתקת טכנולוגיה למכשיר אחר, מה שלכל הדעות נחשב לגנבת זכויות יוצרים,
לכן האקרים הרציניים כבר הדגימו את פריצת הסירי אך הודיעו שכרגע לא יפיצו אותה.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
נערך לאחרונה על ידי dan.a; 14-11-2011 בשעה 03:11.
יש סרטון אחד של איזה בחור שמראה שהוא הצליח לגרום לה להתחבר לשרתים, היא עדיין לא מופצת עם היכול הזו.
קרדיט לאתר אחר.דיווח – Siri נפרצה במלואה לעבודה עם מכשיר האייפון 4 האייפוד טאצ'
המידע הרב שזרם לאתר לגבי הפעלתה של Siri על מכשירים שהם לא אייפון 4S הציגו רק את הממשק הפיזי ולא את הדבר האמיתי. Troughton-Smith ( הראשון שהצליח להפעיל את הממשק של Siri ) משתף פעולה עם Chpwn ובכך הצליחו לגרום לדבר האמיתי לעבוד, Siri מדברת עם השרתים של אפל.
הסרטון שמוצד ע"י Troughton-Smith מראה את סירי בפעולה על מכשיר אייפון 4 ומכשיר האייפוד טאצ'. הוידאו לא מציג את הפונקציונליות של Siri על האייפון 4, אבל הוא מציג הפעולה של Siri.
המפתח ( האקר ) Troughton-Smith משתף את הגולשים באתר 9to5mac על פרטי ההסבה ועל הדרך הקשה שהם עברו על מנת להצליח. ואכן מדובר על הצלחה לכל אותם בעלי מכשירי האייפון 4 והאייפוד טאצ'
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
ככול הנראה Siri לא תשוחרר לקהל הרחב בחודשים אלו, מפני שזאת הפרת זכויות יוצרים כמו שפראגער, אבל אני בטוח שכך שיקום האקר ויפרסם את Siri לאייפון 4 ולאייפוד 4 טאץ'.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1