שאני עושה REMOTE ומפרסם דברים של אחרים לא יכל להיות לי עם זה בעיות? זה לא כמו גניבת זכויות יוצרים או משהו כזה??
שאני עושה REMOTE ומפרסם דברים של אחרים לא יכל להיות לי עם זה בעיות? זה לא כמו גניבת זכויות יוצרים או משהו כזה??
|
|
בוא נתקטנן וזהו-כל העניין הזה של העלאות זה לא חוקי
שיטה קלה להרוויח כמה דולרים ביום
לפרטים נוספים כנסו לאשכול שלי-
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...73#post7567373
^ לא חוקי?
מאיפה הפלצת את זה?
קודם כל, יותר מחצי מהדברים שאתה מעלה אין להם לייסנס, ככה שיש לך אתה הזכות המלאה לפרסם את הקבצים.
אתרי ההעלאות משלמים את זכיות יוצרים כמו גדולים.ככה שגם המעלים וגם אתר ההעלאות נקיים מהכל.
העסק הזה זה עסק יותר גדול ממה שאתה חושב... ואין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הזאת.
"יותר מחצי מהדברים שאתה מעלה אין להם לייסנס" ומה עם החצי השני?
ובוא תגיד לי דבר אחד,לדוגמא ברזרס מוציאים היום סרט,ובשביל לראות אותו צריך משתמש פרימיום באתר.
אבל אני לוקח את הסרט,ומעלה אותו לשרת ומפרסם אותו לכולם ככה שהם לא צריכים להוציא כסף לפרימיום בבזרס.
זה חוקי?
ואם אותו דבר אני עושה עם משחקים? זה חוקי?
איך כל הדבר הזה חוקי?
אבל מה,אף אחד לא יבוא לתבוע אותך אישית.
אתה לא מאחסן את הקבצים האלה על השרת שלך,
שמעו, בארץ אין את הארגונים של הזכויות יוצרים, לכן לא יעשו לכם כלום, בארצות הברית, יכולים לעשות לכם.
זוכרים את DUCKLOAD?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
אוי נו באמת, רואים שאת ילד שאוהב להגיד את המילה האחרונה...
ודווקא בכוונה אני יהרוס לך!
המשתמש שהגבתי לא דיבר בזלזול ודיבר כאילו הכסף שעושים מי זה הוא כסף גנוב שחור או איך שלא תקרא לזה...
אבל זה ממש לא נכון. שרתי הורדות טובים, שורדים! וזאת עובדה. ואין לך להתווכח אם זה.
אין מה לעשות בנוגע לפרסום תכנים ברשת ואפילו בעלי זכיות היוצרים הגיעו למסקנה הזאת.
בכל מיקרה, לו המעלים, אין שום נטילת אחריות ושום דבר שאפילו רומז על עבירה על החוק. ואין בכלל על מה להתווכח על זה.
יום טוב.
אני מסכים עם העובדה שלא יכולים לתבוע את שרתי העלאות אם הוא משלמים לייסנס כמו שצריך/מוחקים תכנים בעלי זכויות יוצרים.
אבל אם זה כזה חוקי,למה הורדות.נט,WNET,ושאר אתרי ההורדות מאחסנים את האתר בהולנד ולא בישראל?
למה הוגשה תביעה בסך 200 אלף ש"ח על הורדות.נט? ומתי התביעה הוגשה? כנראה מתי שהם עוד איחסנו את האתר בישראל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
אתה באמת מאמין לסיפורי האחסון ההולנדי?
אני מכיר את הבעלים (יותר נכון אח שלי מכיר) של הורדות.נט והוא משלם את הקנסות כמו גדול. אם אחסון הולנדי, ובלי...
הוא לא עושה כסף כמו פעם... הוא כבר מתחיל להפסיד אפילו... הוגשה תביעה בסך 500,000 ש"ח
ונכון לעכשיו הוא עושה 12 אלף ש"ח מהאתר בחודש... למה? כי הוא עובד עם תוכניות שיתוף זבל.. ולמה זה? כי האתר שלו לא חוקי.
WNET זה דבר אחר... הם החכמים שבנינו... הם עושים כסף, למה? לא לא לא לא בגלל אחסון הולנדי ובטיח.
בגלל שהאתר שלהם חוקי לכל דבר, הוא לא מקשר לשום קישורים שנמצאים באתר שלהם... ככה שהם יכולים להתפנק בתוכניות
שיתוף שאיתם אפשר לעשות כסף באמת גדול.