מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן יש להם אחלה שירות...
אני בטוח שתהנה מהמחשב,
תוכל לשתף אותנו באשכול הבא.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן יש להם אחלה שירות...
אני בטוח שתהנה מהמחשב,
תוכל לשתף אותנו באשכול הבא.
|
|
^^
לא הSS620 לא יספיק לSLI של GTX570 הSS620 יהיה מאוד גבולי בSLI של GTX460, אני לא מבין מאיפה אתם לוקחים את השטויות האלו, ועוד מעבד K בטח יהיה לו גם OC וגם SLI של GTX570 עם הSS620 אל תצחיקו אותי![]()
"מעבד SS 620W יספיק,
תעשה בדיקה כמה צורך המפרט עם OC לפני שאתה מגיב שטויות."
^^ מעבד 620W ? לא ידעתי שמיצרים עכשיו מעבדים עם הספק חשמלי
בקשר לצריכת חשמל, הSS620 יספיק לOC בינוני של 4.2GHZ ולGTX570 יחיד בעל OC וזהו, לSLI של GTX570 ולOC למעבד סביב ה4.5GHZ צריך ספק של לפחות 800W עדיפות ל850W איכותי, לא מאמין קח תציץ כאן דיון של אחד הפורמים המקצועיים בעולם.
http://www.tomshardware.com/forum/316981-28-750w
איך הוא יחזיק ? באיזה מקומות אומרים ?, עם זה ב*** אל תצחיק אותי כולם שהם ילדים קטנים.
תחשב את כמות הWATT שיוצא, אני חישבתי ויוצא בין 700W-730W ולספק הSS620 יש רק 620W וזה עוד בלי OC, אחרי OC לתדר 4.5GHZ תוסיף עוד כ70W-100W ויצא יותר מי 800W, עכשיו איך אתה מציע לבנאדם מפרט כזה שהספק בו לא מסוגל להחזיק אותו בכלל, כמובן שאני מדבר בSLI ?
עם החישוב שלי מוטעה אז שייקח את הSS620, אבל כשיישרף לו הספק כוח בגלל עומס יתר הוא יפנה אליך בגלל שאתה זה שלא מקשיב לאנשים שמבינים יותר ומתעסקים בזה כבר למעלה מי 10 שנים.