אני רוצה להתחיל לסחור בבורסה, ואני רוצה לדעת מכמה כסף מתחילים..
יש לי 150 שקל להשקיע.. אפשר להתחיל מזה?
ובאיזה תוכנה אתם משתמשים?
אני רוצה להתחיל לסחור בבורסה, ואני רוצה לדעת מכמה כסף מתחילים..
יש לי 150 שקל להשקיע.. אפשר להתחיל מזה?
ובאיזה תוכנה אתם משתמשים?
|
|
זה סכום קטן מידי איש...
אם אלו הצעדים הראשונים שלך בשוק ההון הייתי ממליץ לך בתור התחלה להתחיל עם 300 - 400 שקל רק כדי להבין איך השוק פועל. כול הכבוד לך על היוזמה!
כסף הוא לא מה שצריך להניע אותך ,חוסר הידע מימנו אתה צריך לחשוש ,אם אלו הצעדים הראשונים שלך גם 500 שקל בתור השקעה כדי להבין מי נגד מי זאת התחלה יפה.
תלך לבנק ותבקש שיפתחו לך חשבון בורסה ,אחראי שתתקדם ותרצה להגדיל את הסכום תפנה לחברות שמתעסקות במסחר בורסאי (מגדל ,אידיבי ,הראל)
פשוט העמלות בבנק ימחקו לך את כול הכסף אבל בתור התחלה תתחיל בבנק.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
בעיקר מה שחשוב זה שתשקיע בלימודים, תקרא הרבה, תחקור, תחפש, כמו שידידי ציין חוסר הידע במשוואה הוא חלק לא קטן בכלל, כך שלפני שאתה מתחיל כדי
להתמקד טוב טוב בלימוד.
אתה מוזמן לשאול כאן שאלות בהמשך שיעזרו לך לקבל כיוון
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 23-02-2012 בשעה 00:15.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
מעט מדי
מכללת MIBI, המכללה הישראלית באינטרנט ללימודי פיננסים, ביטוח ושוק ההון.
בואו לבקר אותנו www.mibi.co.il
מעט מדיי
כשיהיה לך סכום גבוה יותר כדי להתחיל, אני מזמין אותך לבוא וללמוד אצלנו שלל קורסים בשוק ההון וביטוח.
אנחנו מציעים לימודי שוק ההון באינטרנט בכל זמן שתרצה, בקצב שאתה בוחר. אצלנו הקורס מתחיל מתי שאתה מחליט !
אם תחליט שאתה רוצה ללמוד דווקא מקצוע, כמו למשל סוכן ביטוח או לחילופין יועץ פנסיוני, גם את זה אפשר ללמוד אצלנו. על מנת להיות סוכן ביטוח או יועץ פנסיוני, עליך לעמוד במספר בחינות, לצד התמחות. מדובר בבחינות יסוד בנושאים הבאים: קורס יסודות הביטוח, מבוא לכלכלה, מבוא לסטטיסטיקה, וגם בנושא מבוא לחשבונאות ומימון.
לאחר מכן, כמו שאמרתי, עליך לעבור התמחות (סטאז') אצל סוכן ביטוח מורשה, וכמובן לעבור בחינה מקצועית בהתאם לרישיון סוכן הביטוח אותו תרצה לקבל (יש מספר רישיונות אפשריים) כמו למשל קורס ביטוח פנסיוני.
תפקידו של סוכן הביטוח ושל היועץ הפנסיוני הוא תפקיד מאתגר ומבוקש. לכן, ישנו תהליך הכשרה לא פשוט בדרך לקבלת הרישיון ממשרד האוצר ומהמפקח על הביטוח. התפקיד דורש יכולת מכירה גבוהה ללקוחות השונים הבאים לרכוש מוצרי ביטוח, לצד היכולת לבחור עבורם את המוצר הביטוחי הטוב ביותר מחברות הביטוח שאיתן אתה (סוכן הביטוח) עובד. כלומר לצד יכולת המכירה, נדרשת גם מקצועיות רבה.
והכי חשוב, שיהיה בהצלחה !