מתגייס לגולני יום ראשון לא מעכל את זה יאללה שיהיה לי ולכל מי שמתגייס לקרבי בהצלחה ושנחזור בשלום![]()
מתגייס לגולני יום ראשון לא מעכל את זה יאללה שיהיה לי ולכל מי שמתגייס לקרבי בהצלחה ושנחזור בשלום![]()
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
ממצחיק חגי מה אתה משחק אותה פזמניק י'צעיר
שיהיה בהצלחה חביבי..
נערך לאחרונה על ידי Manera; 18-11-2011 בשעה 17:10.
בהצלחה גבר ,גיוס קל ומהיר![]()
הייתי פה.
בהצלחה יא תותח![]()
One Shot - One Kill
אחי לפני כמה ימים כתבת שאתה לא מתפנה מהבאקום וכבר החלטת שתעשה 5-9 יומיות קל"ב כל יום עד מ-9 עד 10
איך שינית את דעתך כזה מהר?
בגלל התגובה שכתבתי לך אה? חח
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=803695
בהצלחה אחי ולכולם תחזרו בשלום בע"ה!!![]()
בהצלחה
אפילו שמת את הסיכה בחתימה... שתהיה בריא ושיהיה בהצלחה ימעורער
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
תודה יאח
תודה בויה
תודה אחשלי יקר
חח לא ממש
ישבתי עם עצמי וחשבתי מה הכי עדיף לעשות
תודה גבר בעזרת השם
טנקס
אה וכן זה ששם תשיר של אני חי בסרט אז וואלה אני חי בסרט ואני השחקן הראשי![]()
חח אהבתי את המשפט האחרון!
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתם בכלל לא יודעים מה אתם הולכים לעבור
ולאו דווקא פיזיים - פיזיים זה חרטא,
אל תפחדו מהקשיים הגופניים, כל שמן עובר רובאי 07, אבל המנטליות
המנטליות - אוהו - זה יעמוד במבחן רציני
כל המסלול זה כמו להיכנס לזירת UFC עם פיק ברכיים נגד DOS SANTOS
אין אין המשפט "הכאב הוא נצחי הגאווה היא לנצח" הוא כלכך נכון - גאון מי שהמציא אותו
אתה מסתכל ממרום וותיקותך אחורה ומחייך אחו שרמוטא מחייך ומכניס את כל המצבי רוח לחיוך אחד
מפחיד, מרגש, מהוסס, נבוך, צעיר, וותיק אין אין אי אפשר לתאר את זה
מקלחת ראשונה, מד"ס ראשון, פק"לים לפני אוכל ראשונים, פאקינג - בוחן - מסלול - ראשון, אין אין לא תופסים דברים כאלה במילים
שיאללה יאצעירים קקה תתגייסו כבר מרץ 12 יאללה סיימתי את שלי =]
גולני זה אחת החטיבות היותר וותיקות בצה"ל
תקציב מעולה, דרג בכיר חבל על הזמן ואנשים סחבקים לא מהעולם הזה