אם אין לי משתמש גולדן שווה עדיין לקנות מופנים ?חשבתי להתחיל עם 40-50 מופנים ומשם נעבור הלאה,זה שווה או עדיף לא להשקיע?
אם אין לי משתמש גולדן שווה עדיין לקנות מופנים ?חשבתי להתחיל עם 40-50 מופנים ומשם נעבור הלאה,זה שווה או עדיף לא להשקיע?
נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 18-11-2011 בשעה 18:27.
|
|
לא תרוויח מלא כסף אולי 10 דולר בחודש.. אבל זה דיי נחמד כזה יש לי 225 מופנים בלי גולדן ואני עושה דולר וחצי ביום
40-50 מופנים כמות מעטה מאוד, רווח נמוך מאוד.
0.001X50= אתה תרוויח ביום 5 סנט, בוא נגיד תרצה למחזר מופנים זה יעלה לך כ 7 סנט...
ייצא לך רווח של כמה דולרים בסוף החודש וזה גם לא בטוח.
לא ממליץ לקנות מופנים בכלל בלי גולדן.
נחמד בגלל שיש לך 225 מופנים, הוא מדבר כאן על פי 4 פחות מופנים ממה שיש לך.
אתה מבין שאתה גם עושה ממש מעט כסף נכון? כי עם כמות מופנים שכזו היית עושה פי 2.
לפותח האשכול:
לא הייתי ממליץ לך לקנות 40-50 מופנים וגם לא 200, אם אתה באמת מעוניין להשקיע באתר, תקנה חבילת הרחבה, ב 90$, ותהנה מרווח כפול.
אך זה רק בשליטתך.
ולהבא, תקרא את החוק הזה, לפני שתפתח אשכול נוסף על NeoBux.
אם אתה מעוניין שלח לי ה''פ אשמח לעזור לך.
שלום,
אני הייתי מציע לך קודם כל לבדוק את התקציב שלך. כמה אתה יכול להשקיע? במידה ואם זה מעל 130$ אני אציע לך את הדבר הנ"ל:
שדרוג את המשתמש שלך לדרגת הגולדן, וקניית מאה מופנים. לאחר מכן, אתה תוכל לקנות להרוויח על כל קליק 0.01 כלומר - 100X0.01= 1$, כלומר זה יהיה כדולר אחד בכל יום במידה ואם יש לך ממוצע הקלקות של 1. נצטרך להוריד כ5$ ממה שתרוויח בערך בכדי 'לבזבז' אותם על מחזור מופנים. ושוב תקנה מאה מופנים ובכך יהיה לך 200 מופנים ולאט לאט תתחיל לקנות מופנים עם הזמן והכסף.
במידה ואם יש לך מתחת ל110$ אני מציע לך להתחיל לקנות מופנים, במידה ואתה תגיע למאות מופנים אתה תוכל להרוויח דולר - 2 דולר ביום. ולאט לאט - תגיע למקסימום המופנים שתוכל להחזיק כמשתמש רגיל ותתחיל להרוויח ולשים את הרווחים שלך בצד על מנת לשמור אותם לדרגת הגולדן, ובכך אתה תתחיל עם מספר מופנים דיי נכבד וגם יהיה לך גולדן.
מקווה שעזרתי, במידה ותצטרך עזרה נוספת תוכל לשלוח אליי הודעה פרטית ואני אחזור אלייך.
-Chuck-
אבל לפי מה שהראשון אמר אם נגיד אני קונה 100 מופנים (הוא רשם 50 אבל אני יכפיל ) יצא 10 סנט ביום שזה דולר ב10 ימים אבל המופנים הם ל30 יום לא?אז בזבזתי 20 דולר והרווחתי כאילו 3 דולר,מה יוצא פה מי זה?הבעיה שגם אתה צודק הסכום של הגולדן+מופנים הוא מאוד גבוה כאילו חייב לפחות 200-300 מופנים עם גולדן כדי להרוויח טוב.
לא ממש הבנתי את החישוב שלו (של הראשון), אתה תרוויח הרבה יותר מ10 סנט ליום עם 100 מופנים... אתה מרוויח לקליק 0.005$, אוקיי?
תחשוב שיהיה לך ממוצע של 2, אז יהיה לך 200 קליקים ליום, ותרוויח 1$ ביום, בחודש 30$.
כמובן שזו רק בתיאוריה, כדי להשאר על ממוצע גבוה, תצטרך למחזר מופנים, ויש ימים שיהיה פחות לחיצות ויש ימים שיותר.
נערך לאחרונה על ידי dammass; 19-11-2011 בשעה 16:11.
זה עדיין יוצא בהפסד,200 מופנים=40 דולר.
אתה רשמתה 200 מופנים כאילו 200 קליקים זתמרת הבנתי שזה 200 מופנים , ואל תדאג אחי כולה שאלתי ,שאם אני יצליח להשיג כמות של כסף נגיד משהו כמו 130-140 דולר אני ישקיע בניאו באקס .חשבתי על גולדן+500-600 מופנים שזה יצא לי 5-6 דולר ביום עם יקליקו כולם כמובן שסביר להניח שלא ואולי אם כבר 4 דולר אז תוך חודשיים אני מחזיר את ההשקעה שלי (4X60=240) וגם רווח טוב.
נערך לאחרונה על ידי YONIBB; 19-11-2011 בשעה 23:29.