לא יודעת, אבל לא נראלי שאם הייתה לך אישה שאתה אוהב אותה, ופתאום היא הייתה שוכבת גם עם אחרים, עם אחיך, עם החבר הטוב שלך, או סתם מכרים.. זה לא היה מזיז לך?
וגם זה דיי מוזר, אני לא רוצה שישאלו אותי ברחוב פתאום "היי, רוצה לקיים יחסי מין?"
לא יודעת, אבל לא נראלי שאם הייתה לך אישה שאתה אוהב אותה, ופתאום היא הייתה שוכבת גם עם אחרים, עם אחיך, עם החבר הטוב שלך, או סתם מכרים.. זה לא היה מזיז לך?
וגם זה דיי מוזר, אני לא רוצה שישאלו אותי ברחוב פתאום "היי, רוצה לקיים יחסי מין?"
|
|
מה קשור קומוניזם,
פה כולם שווים מכמה בחינות, אבל יש להם גם ת'זכות לבחור מה שהם רו צים,
לקבל ת'חינוך הכי טוב, לקבל ת'ילדות הכי טובה ת'טיפול הכי טוב.
מטעבנו אנו צריכים לחיות ביחד, לא שרדנו בעולם הזה כי אנחנו חזקים או מהירים,
שרדנו כי חיינו ביחד.
בסדר אני לא מדבר על אהבה,
אני מדבר על זה שבחור יכול לשאול בחורה, האם היא רוצה לקיים יחסי מין איתה.
הריי גם הבחורה תהנה ביחסי מין,
אז למה לא, שום דבר רע לא יכול לצאת מזה.
ומזה מפריע לך שהואישאל אותך?
כל גבר בעולם, בין אם הוא נשוי\מאוהב או נשיא ארה"ב, ברגע שהוא חושב שאתה מושכת,
הוא ירצה לקיים יחסי מין איתך.
אז זה שהוא ישאל אותך, זה מה שיעשה ת'הבדל?
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 19-11-2011 בשעה 21:07.
One Shot - One Kill
אם נסתכל על זה מבחינה אבולציונית, המטרה של גבר היא להזדווג עם כמה שיותר נשים כדי שיהיו לו כמה שיותר צאצאים, גם אם חלקם לא ישרדו.
לעומת זאת, המטרה של אישה היא שלצאצא שנולד יהיה את הסיכוי הטוב ביותר לשרוד, בגלל ההשקעה הרבה שלה בו. לכן היא רוצה למצוא גבר שיישאר איתה ויעזור לה לטפל בצאצא. אחת הדרכים של האישה לבדוק אם הגבר יישאר איתה היא "משחקי חיזור"- היא מעדיפה לצאת עם הגבר ולראות אם הוא מסוגל להשקיע בה זמן ולהישאר נאמן לפני שהיא שוכבת איתו (למרות שהשקעה בעבר לא מבטיחה השקעה בעתיד).
אתה מדבר על יחסי מין לשם הנאה בלבד, אבל כנראה שאי אפשר לעשות הפרדה מוחלטת ולכן ההיבט האבולוציוני משפיע גם על זה.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
זאת הראיה השגויה שמקובלת כיום, אם היית חוקרת קצת לעומק היית מבינה שבעבר אנשים חיו בקבוצות קטנות כשהם חלקו הכל, לנשים הייתה אותה גישה לאוכל\הגנה\מחסה וכ'ו. הסיבה שהתאוריה הזאת נוצרה היא כי לוקחים את המונוגמיות [זוגיות] כמובן מאליו כבסיס הטבעי של מיניות האדם ומנסים להסביר אותו בתנאים ששונים לחלוטין מהתנאים שהתפתחנו.
את לא מבינה שאנשים לא חיו לבד\בזוגות? ואם הגבר היה מת חס וחלילה?
אנשים חיו בקבוצות של 50-150 אנשים, לא לבד\בזוגות. מה אישה חיה לבד בגונגל, פגשה גבר ואז הם החליטו לחיות ביחד?
את טועה.
אנשים , לפניי יותר מ-10 אלף שנה, לפניי המהפכה החקלאית, חיו בקבוצות קטנות של 100-150 אנשים, שבטים בקיצור. והם פשוט חלקו הכל, וחיו ביחד בשלווה.
מה שאת אומרת, שגבר אחד מנסה לשכב עם כמה שיותר נשים, זאתי הצהרה לא נכונה מבסיסה, משום שאנחנו חיינו ביחד, אם גבר קיים יחסי מין עם אישה והיא נכנסה להיריון אזי הוא וכל גבר אחר בקבוצה וכל אישה אחרת בקבוצה יטפלו בו.
למה זה נכון? מה לעשות, אנחנו לא כמו הדובים, אגב דיברתי עליהם באשכול, שגבר אחד נודד ממקום למקום, מדיי פעם מפתח קשר עם נקבה לכ-חודשיים או שלושה ועוזב אותה כאשר היא בהיריון.
זהו לא היה המצב, משום שאנו בני האדם, לא חזקים במיוחד, לא מהירים במיוחד אבל אנחנו יודעים לחשוב ולשתף פעולה על מנת לשרוד. וזה מה שאבות אבותינו עשו, שיתפו פעולה על מנת לשרוד.
מה שקורה היום, זה שגבר אחד ואישה אחת מנסים לגדל ילדים ביחד, עכשיו תארי לך איזה עולם טוב יותר זה היה אם כולם היו דואגים לילדים של כולם.
המוסכמה לא בנו, היא בנורמה החברתית.
מבחינה גנית, ככה אנחנו אמורים לחיות.
One Shot - One Kill