אפשר לנעול קניתי כבר
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 21-11-2011 בשעה 17:39.
נכתב במקור על ידי MosheSee אני צריך את כל האופיס של ווינדוס:word,powrpoint וכל אלו.. מי שיביא לי הורדה עם קראק או כל דבר אחר שיעבוד לי על המחשב יקבל את כל הנקודות שלי!(120 נקודות) אופיס 2010?
נערך לאחרונה על ידי ShRedDeR; 21-11-2011 בשעה 08:15.
נכתב במקור על ידי ShRedDeR אופיס 2010? כל אופיס שיעבוד לי עד אופיס 2007
נכתב במקור על ידי MosheSee כל אופיס שיעבוד לי עד אופיס 2007 יש לי אופיס 2007 פרוץ בעברית רוצה? 120 נק'?
נכתב במקור על ידי adir052 יש לי אופיס 2007 פרוץ בעברית רוצה? 120 נק'? כן...
נכתב במקור על ידי MosheSee כן... תישלח נק'
נכתב במקור על ידי adir052 תישלח נק' ....שלח לי קודם תהופיס נראה שעובד הכל שהקראק טוב.. אני משתמש אמין מאוד בפורום ותאמת לא היה לי צורך בנקודות עד שנזכרתי שאין לי הופיס..
נכתב במקור על ידי MosheSee ....שלח לי קודם תהופיס נראה שעובד הכל שהקראק טוב.. אני משתמש אמין מאוד בפורום ותאמת לא היה לי צורך בנקודות עד שנזכרתי שאין לי הופיס.. נישלח תישלח נק'!
נכתב במקור על ידי MosheSee ....שלח לי קודם תהופיס נראה שעובד הכל שהקראק טוב.. אני משתמש אמין מאוד בפורום ותאמת לא היה לי צורך בנקודות עד שנזכרתי שאין לי הופיס.. יש החזר נק' עם זה לא עובד! אני מחזיר לך ת'נק' עם זה לא עובד אחי וזה עובד
נכתב במקור על ידי adir052 יש החזר נק' עם זה לא עובד! אני מחזיר לך ת'נק' עם זה לא עובד אחי וזה עובד אחי אני עכשיו מוריד עם עובד תקבל גם 130 נקודות אחי..ואני יעלה לך מוניטין.. *פאק זה הורדה של 3 שעות... אין לך משו יותר מהיר?*
נכתב במקור על ידי MosheSee אחי אני עכשיו מוריד עם עובד תקבל גם 130 נקודות אחי..ואני יעלה לך מוניטין.. *פאק זה הורדה של 3 שעות... אין לך משו יותר מהיר?* אתה רוצה אתר לפתיחת לינקים? שזה יענו יוריד עם פרימיום? עם כן תגיד
נכתב במקור על ידי adir052 אתה רוצה אתר לפתיחת לינקים? שזה יענו יוריד עם פרימיום? עם כן תגיד תביא למה זה פאקינג מוריד 3 שעות.. אני לא חושב שלא אני ולא אתה צריכים לחכות כל כך הרבה זמן.. O_O
נכתב במקור על ידי MosheSee תביא למה זה פאקינג מוריד 3 שעות.. אני לא חושב שלא אני ולא אתה צריכים לחכות כל כך הרבה זמן.. O_O אתה רוצה אתר לפתיחת לינקים או אתר אחר?
נכתב במקור על ידי adir052 אתה רוצה אתר לפתיחת לינקים או אתר אחר? שלחתי לך מ megaupload חדש וזה עובד אבל זה לא בעברית זה בסדר? עם כן אז תהנה
נכתב במקור על ידי adir052 שלחתי לך מ megaupload חדש וזה עובד אבל זה לא בעברית זה בסדר? עם כן אז תהנה תביא! את הנק' אחי
חוקי הפורום