קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תלונה| מנהל פורום פיקאפ
    על ידי ALTO בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-06-2010, 22:24
  2. בשביל מה צריך פורום פיקאפ?
    על ידי יעקב א בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 10:12
  3. אתגר פורום לוקרז התחיל + קבלו אפיקומן אחד מתנה!
    על ידי Spotch בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 31-03-2010, 15:19
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 22:22
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 37

פורום פיקאפ,לא בשביל כל אחד.. - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אחי אנ חושב שאתה באמת מגזים
    (מוזר שהתגובה הזאת באה ממני כי לא הייתי פה כבר זמן מה)
    חשיבה כזאת ברבה פעמים גורמ לאנשים לחרטה על מה שהם ואיך שהם מתנהגים, עכשיו יהיו פה אנשים שיהיו בפורום אבל יתבישו בזה מול עצמם, זה כמו כל ההודעות של "אל תאוננו" ואז אנשים מתבישים מול עצמם שהם מאוננים

הפורום הזה זה לא מה שעושה לכם רע (אם בכלל יש משהו שעושה לכם רע), מן הסתם זה נכון שכדאי שתצאו כמה שיותר
    אבל זה לא אומר שאתם צריכים לשנות יותר מדי את עצמכם

הסוד הוא לא בלשנות את עצמכם (כמו שמר בחור אמר) אלא בצורה הנכונה "להגיש" את האופי שלכם לאנשים אחרים
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Avivit
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עשה זאת בעצמך

חחח מאחלת לך הרבה הצלחה בציד

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי DontForgetMe צפיה בהודעה
    אני מעריץ אותכם,סופסוף תגובות של אנשים שהבינו את תכולת המאמר
    ומצטער על אי הצניעות אבל הכוונה שלי הייתה שתתייחסו למסר שאני מנסה להעביר ולא אלי ואל ההצלחות והכשלונות שלי XD

אם זה המסר שהבנת מכל מה שכתבתי לך אחי אתה אבוד...
    אתה אמרת שבנות זה לא מטרות?
    הוכחתי לך שכן צריך להציב אותן בתור מטרות כדי להתקדם,תקרא את זה שוב ותנסה להבין את מה שכתבתי מהבחינה הבוגרת ולא מהבחינה של ה85 במבחן...
    נשבע שקצת צחקתי שראיתי תתגובה שלך,כי אם זה מה שעניין אותך ממה שכתבתי .................. :X
    מה שרציתי לומר זה שבלי להציב מטרות (לא משנה באיזה רף תגדיר אותן85 או 100 זה לא משנה!!!) העיקר שתציב תמטרות שלך,
    אתה תצליח וככה תתקדם.
    אז כן,לפעמים בנות הן המטרה ואתה רק צריך לפגוע נכון עם החץ שלך.
    סבור אנוכי כי בלבלת בפיך
    לא אני אמרתי שבנות זה לא מטרות
    אבל אם כבר? אני מסכים עם זה שהמטרות שלך לא אמורות להיות בנות
    אלא תציב מטרות כמו להיות יותר דומיננטי,להחזיק שיחה כמו שצריך, להיות מעניין וכו'
    (כמובן שכל מטרה כזאת היא ענקית וצריך לפרק אותה למטרות קטנות יותר)
    המסר הכולל? תציב מטרות כמו שאמרתי והבנות כבר תבואנה לבד

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

וואו חבר'ה אתם ממש אבל ממש מגזימים.
    בנאדם כתב פה בסך הכל כתבה שיכולה לעזור להרבה אנשים, וגם אם לא, הכוונה היתה טובה.
    אני לא רואה בזה שום דבר פסול, ובטח לא כמו שאתם מוציאים אותו פה.

אני חושב גם שאני שנון, מצחיק, בעל בטחון עצמי, טוב עם בחורות; ומה לא. זה הופך אותי למתנשא?
    לפי דעתי כל אחד מאלה שמיהרו לקלל צריך לקרוא שוב את כל הפוסט כולל התגובות, ולקחת את הדברים היותר פרקטיים שנאמרו פה.
    ותגובות כמו "טוב אני הולך" "ביי" מאוד לא מתאימות לפורום הזה, אני לא הייתי פה בערך חודש, אבל בפעם האחרונה שהייתי פה הייתם קצת יותר בוגרים.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי avivit.g86 צפיה בהודעה
    חחח מאחלת לך הרבה הצלחה בציד
    קיצור, חפרתם ת'מוח...

אביבית, בת כמה ומאיפה?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

גבר אתה צודק אבל מה זה קשור לכמה אתה מצליח

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BPositive צפיה בהודעה
    גבר אתה צודק אבל מה זה קשור לכמה אתה מצליח
    זה קשור כי רציתי לתת לכם דוגמאות ל"איך יצאתי מהמחשב ונהייתי מצליח" ולפי דעתי אם אני כותב על עצמי דברים כאלה בלי צניעות,
    זה יעודד מספר רב יותר של אנשים להיכנס לזה חזק-בעולם"האמיתי" הבנת אחי?
    ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    וואו חבר'ה אתם ממש אבל ממש מגזימים.
    בנאדם כתב פה בסך הכל כתבה שיכולה לעזור להרבה אנשים, וגם אם לא, הכוונה היתה טובה.
    אני לא רואה בזה שום דבר פסול, ובטח לא כמו שאתם מוציאים אותו פה.

אני חושב גם שאני שנון, מצחיק, בעל בטחון עצמי, טוב עם בחורות; ומה לא. זה הופך אותי למתנשא?
    לפי דעתי כל אחד מאלה שמיהרו לקלל צריך לקרוא שוב את כל הפוסט כולל התגובות, ולקחת את הדברים היותר פרקטיים שנאמרו פה.
    ותגובות כמו "טוב אני הולך" "ביי" מאוד לא מתאימות לפורום הזה, אני לא הייתי פה בערך חודש, אבל בפעם האחרונה שהייתי פה הייתם קצת יותר בוגרים.
    תודה רבה אחי,אני מעריץ אנשים כמוך,ומי שכותב דברים לא יפים ולא מתאימים רק מפסיד תערך האמיתי של הפוסט
    מקווה לפגוש עוד הרבה אנשים כמוך פה !

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    סבור אנוכי כי בלבלת בפיך
    לא אני אמרתי שבנות זה לא מטרות
    אבל אם כבר? אני מסכים עם זה שהמטרות שלך לא אמורות להיות בנות
    (כמובן שכל מטרה כזאת היא ענקית וצריך לפרק אותה למטרות קטנות יותר)
    המסר הכולל? תציב מטרות כמו שאמרתי והבנות כבר תבואנה לבד
    תקרא תתגובות שלך מהסוף להתחלה ותיראה שהתגובה האחרונה שלך לא קשורה לכל מה שכתבת...
    אולי אתה מנסה להראות צודק בתגובה הזאת אבל יש את כל האחרות שיראו לך שאתה אפילו זילזלת...
    אם זה מההתחלה של "אתה חם מזל וזה לא אלפאי מצידך,או מזה שכתבי לך מאמר שלם ואתה התייחסת רק לתגובה של "מה אתה מציב לעצמך מטרה נמוכה כלכך-85,אני מציב לעצמי 100 אחרת ..."והמשכת להגיב דברים.
    התייחסת לכך שיש לי חברה ולכל מה שכתבתי על עצמי,זה היה רק כדי להסביר לכם איך אני הצלחתי להיתקדם.
    ועכשיו אתה משנה את דעתך אחי?
    היית צריך לחשוב על מה שהגבת מלכתחילה...
    אז בסדר נשכח ונסלח,אבל באמת אחי? תקרא דקה:
    אז כמה דברים:
    1.מה הקשר חם מזג? זה פורום אתה בכלל לא יודע באיזה טון דיבור אני מדבר או משהו כזה.
    2.אם ביל גייטס לא היה מציב לעצמו מטרות,הוא היה הופך להיות מולטימיליארדר?
    אם דון ג'ואן לא היה מציב לעצמו מטרות(לדוגמא לכבוש 30בחורות ביום) הוא היה הופך לאמן הפיתוי הטוב ביותר בעולם?
    אם לא היית לומד למבחן,ומציב לעצמך ככה:"אני עומד לקבל מעל 85" היית מצליח?
    [תגובה שלי]
    עכשיו התגובה האחרונה שלך: אבל אם כבר? אני מסכים עם זה שהמטרות שלך לא אמורות להיות בנות
    אני כתבתי אתזה מלכתחילה ואתה המשכת לנסות להצדיק את עצמך!!
    התגובה האחרונה שלך ממצאת את כל מה שכתבתי וניסיתי להחדיר לך לראש!!!
    נערך לאחרונה על ידי DontForgetMe; 22-11-2011 בשעה 15:31.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

זה קשור כי רציתי לתת לכם דוגמאות ל"איך יצאתי מהמחשב ונהייתי מצליח" ולפי דעתי אם אני כותב על עצמי דברים כאלה בלי צניעות,
    זה יעודד מספר רב יותר של אנשים להיכנס לזה חזק-בעולם"האמיתי" הבנת אחי?

תודה רבה אחי,אני מעריץ אנשים כמוך,ומי שכותב דברים לא יפים ולא מתאימים רק מפסיד תערך האמיתי של הפוסט
    מקווה לפגוש עוד הרבה אנשים כמוך פה !

תקרא תתגובות שלך מהסוף להתחלה ותיראה שהתגובה האחרונה שלך לא קשורה לכל מה שכתבת...
    אולי אתה מנסה להראות צודק בתגובה הזאת אבל יש את כל האחרות שיראו לך שאתה אפילו זילזלת...
    אם זה מההתחלה של "אתה חם מזל וזה לא אלפאי מצידך,או מזה שכתבי לך מאמר שלם ואתה התייחסת רק לתגובה של "מה אתה מציב לעצמך מטרה נמוכה כלכך-85,אני מציב לעצמי 100 אחרת ..."והמשכת להגיב דברים.
    התייחסת לכך שיש לי חברה ולכל מה שכתבתי על עצמי,זה היה רק כדי להסביר לכם איך אני הצלחתי להיתקדם.
    ועכשיו אתה משנה את דעתך אחי?
    היית צריך לחשוב על מה שהגבת מלכתחילה...
    אז בסדר נשכח ונסלח,אבל באמת אחי? תקרא דקה:
    אז כמה דברים:
    1.מה הקשר חם מזג? זה פורום אתה בכלל לא יודע באיזה טון דיבור אני מדבר או משהו כזה.
    2.אם ביל גייטס לא היה מציב לעצמו מטרות,הוא היה הופך להיות מולטימיליארדר?
    אם דון ג'ואן לא היה מציב לעצמו מטרות(לדוגמא לכבוש 30בחורות ביום) הוא היה הופך לאמן הפיתוי הטוב ביותר בעולם?
    אם לא היית לומד למבחן,ומציב לעצמך ככה:"אני עומד לקבל מעל 85" היית מצליח?
    [תגובה שלי]
    עכשיו התגובה האחרונה שלך: אבל אם כבר? אני מסכים עם זה שהמטרות שלך לא אמורות להיות בנות
    אני כתבתי אתזה מלכתחילה ואתה המשכת לנסות להצדיק את עצמך!!
    התגובה האחרונה שלך ממצאת את כל מה שכתבתי וניסיתי להחדיר לך לראש!!!
    אז בוא אני אענה לך על השאלות כדי שתהיה מרוצה:
    1. אם אתה יורד על אנשים ואומר שהם הומואים מושפלים או משהו בסגנון רק בגלל שהם כתבו לך "ביי" מבחינתי זה ילדותי מצדך ונראה כאילו התעצבנת סתם
    2. לא נראה לי שביל גייטס הציב לעצמו מטרה להיות מולטימיליארדר(הכסף בא בנלווה לדברים שהוא עשה) ובדיוק בגלל זה מה שאתה אמרת ומה שאני אמרתי שונים לגמרי:
    אתה אמרת שהבנות הן המטרה ואני אמרתי שהמטרות שלך אמורות להיות מטרות של שיפור עצמי (לטובת עצמך וללא שום מניע נסתר) וע"י כך הבחורות תבאנה לבד
    ובקשר למבחן כן הייתי מצליח לעבור את המבחן (לקבל 55) אבל לא הייתי מצטיין (יש בנאדם שמבחינתו לקבל "עובר" זה אחלה ציון , ויש אחר שמבחינתו זה ממש לא.. אבל זה כבר עניין של תפישה אישית)
    אתה אומר דברים כמו "אתה משנה את דעתך" "אתה מנסה להצדיק את עצמך"
    בוא ותראה לי בדיוק איפה , למה , מה וכמה
    כי לי לא נראה שהצטדקתי ו/או שיניתי את דעתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אז בוא אני אענה לך על השאלות כדי שתהיה מרוצה:
    1. אם אתה יורד על אנשים ואומר שהם הומואים מושפלים או משהו בסגנון רק בגלל שהם כתבו לך "ביי" מבחינתי זה ילדותי מצדך ונראה כאילו התעצבנת סתם
    2. לא נראה לי שביל גייטס הציב לעצמו מטרה להיות מולטימיליארדר(הכסף בא בנלווה לדברים שהוא עשה) ובדיוק בגלל זה מה שאתה אמרת ומה שאני אמרתי שונים לגמרי:
    אתה אמרת שהבנות הן המטרה ואני אמרתי שהמטרות שלך אמורות להיות מטרות של שיפור עצמי (לטובת עצמך וללא שום מניע נסתר) וע"י כך הבחורות תבאנה לבד
    ובקשר למבחן כן הייתי מצליח לעבור את המבחן (לקבל 55) אבל לא הייתי מצטיין (יש בנאדם שמבחינתו לקבל "עובר" זה אחלה ציון , ויש אחר שמבחינתו זה ממש לא.. אבל זה כבר עניין של תפישה אישית)
    אתה אומר דברים כמו "אתה משנה את דעתך" "אתה מנסה להצדיק את עצמך"
    בוא ותראה לי בדיוק איפה , למה , מה וכמה
    כי לי לא נראה שהצטדקתי ו/או שיניתי את דעתי
    אז אני אענה לך על השאלות שלך:
    1.כשילדים שעוסקים בפיקאפ כותבים "ביי" מזלזל בתגובותיהם,הם נחשבים מבחינתי לתינוקות,ויש פה כאלה שהצדיקו אותי...
    אח שלי בן 6 יותר בוגר מהאנשים שכותבים "ביי" ואני מעדיף לכתוב בשבילו מאמר בפיקאפ מאשר לאנשים כאלה.
    2.אמרתי שביל גייטס הציב מטרות!!!!!!!! ולא שהוא הציב מטרה , אז אל תשנה לע\י את מה שאמרתי כי יש כאלה שהבינו תרעיון מאחורי התגובה!!! לא משנה איזה מטרות הוא הציב(ותתפלא,יש הרבה אנשים שמציבים מטרות להיות עשירים כמה שיותר!) הוא הציב מטרות,אז תפסיק להיות תינוק ולהתעסק בפרטים השוליים שבתגובות שלי!
    וכמו שכתבתי באחת התגובות שלי,אני עוסק בפיקאפ בשביל שיפור עצמי.
    אז קודם כל תקרא תתגובות שלי ואז תגיב,כל תגובה שלך אתה פשוט מראה לי כמה אתה מתעסק בפרטים השוליים והלא נחוצים שבתגובה.
    במקום להתווכח איתי על מה אני מנסה להעביר במאמר הזה(שיש פה כאלה שהבינו ויש כאלה שלא)
    תנסה להבין מה אני מנסה להעביר לכם,הקוראים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

1.כשילדים שעוסקים בפיקאפ כותבים "ביי" מזלזל בתגובותיהם,הם נחשבים מבחינתי לתינוקות,ויש פה כאלה שהצדיקו אותי...
    אח שלי בן 6 יותר בוגר מהאנשים שכותבים "ביי" ואני מעדיף לכתוב בשבילו מאמר בפיקאפ מאשר לאנשים כאלה.
    2.אמרתי שביל גייטס הציב מטרות!!!!!!!! ולא שהוא הציב מטרה , אז אל תשנה לע\י את מה שאמרתי כי יש כאלה שהבינו תרעיון מאחורי התגובה!!! לא משנה איזה מטרות הוא הציב(ותתפלא,יש הרבה אנשים שמציבים מטרות להיות עשירים כמה שיותר!) הוא הציב מטרות,אז תפסיק להיות תינוק ולהתעסק בפרטים השוליים שבתגובות שלי!
    אז קודם כל תקרא תתגובות שלי ואז תגיב,כל תגובה שלך אתה פשוט מראה לי כמה אתה מתעסק בפרטים השוליים והלא נחוצים שבתגובה.
    במקום להתווכח איתי על מה אני מנסה להעביר במאמר הזה(שיש פה כאלה שהבינו ויש כאלה שלא)
    אתה מדבר שטויות
    איך אתה יכול להגיד שלא משנה איזו מטרה הציב ביל גייטס לעצמו?!
    תן לי בן אדם אחד שהמטרה שלו בחיים הייתה להיות עשיר והוא באמת הצליח להיות עשיר והמטרה לא נשארה לו בגדר פנטזיה , יחד עם הארי פוטר ודרגון בול זי (אחד עוד יש מצב .... הרבה? לא ממש)
    מטרות/ מטרה זה לא הנושא .
    אתה שוב מתעצבן,קורא לי תינוק, מתעסק בדברים מפגרים ואומר שאני עושה את זה.
    תראה לי מי הבין את המסר בהודעות שלך
    כי אם הוא הבין אז הוא הבין מסר שגוי כי באמת שהתחלת לדבר שטויות וכל תגובה שלך גורמת לי לתהות עוד יותר " למה אני מבזבז את הזמן שלי על הבחור הזה?!"

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אתה מדבר שטויות
    תן לי בן אדם אחד שהמטרה שלו בחיים הייתה להיות עשיר והוא באמת הצליח להיות עשיר והמטרה לא נשארה לו בגדר פנטזיה , יחד עם הארי פוטר ודרגון בול זי (אחד עוד יש מצב .... הרבה? לא ממש)
    כי אם הוא הבין אז הוא הבין מסר שגוי כי באמת שהתחלת לדבר שטויות וכל תגובה שלך גורמת לי לתהות עוד יותר " למה אני מבזבז את הזמן שלי על הבחור הזה?!"

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לא הבנתי על מה כל הרעש..
    פורום פיקאפ נועד בעיקר (אם לא רק) בשביל לדרבן אנשים עם בטחון עצמי נמוך לפעול.
    פחדתם לגשת? נחשפתם פתאום לעולם ורוד שבו הכל אפשרי ,הופ! נהיה לכם בטחון.

אם עברת את השלב הזה , צא מכאן. לך לנסות , תחזור לקרוא , לשתף , להתייעץ....
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אחת ההחלטות הנבונות ביותר שעשיתי בזמן האחרון היא לזרוק את הפיקאפ ואת הפורום לפח.
    א

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

אתה מדבר שטויות
    בוא נעשה אסוסיאציה: "המטרה שלי בכללי היא להתעשר,אני רוצה להיות מליונר-זאת המטרה המרכזית(נכון?יופי)
    הדרך שלי להשגת המטרה הזו היא בכך שאני אעשה ככה וככה וככה ואפעל בדרכים האלה האלה והאלה.
    כדי להשיג את המטרה המרכזית שלי,אני צריח להצליח בתת מטרות שלי,הבנת?
    תלוי מה המטרה המרכזית של כל אדם בחיים ואני בטוח שיש מולטימיליונרים שהציבו לעצמם מטרה "אני רוצה להיות עשיר"

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

מישהו מוכן לנעול? 30 תגובות רק מוויכוחים שלכם חלאס שניכם צודקים וואי

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect