שלחתי
2 מגה זה אומר מהירות של 250 ק"ב לשניה. לפי החישוב שלי זה יוצא 11.85 ימים בשביל 1000 הורדות. במידה וזה רצוף.
אז נעגל את זה לשבועיים ככה. תוך שבועיים אתה תעשה בין 12 דולר ל15 דולר תלוי באתר העלאות. אני ממליץ על uploading יש לו אחלה מהירות הורדה למשתמשים חינמיים.
לגבי שאר המחשבים.. אי אפשר מכיוון שהם פועלים על אותו מודם\ראוטר ולכן יש לרשת הביתית רק כתובת IP אחת. ככה שאין אפשרות.. כי אז תקבל באן. אל תשכח שרק אתה תעשה לבד את ה12-15 דולר האלה לשבועיים (24-30 לחודש) שבמשך הזמן הזה אנשים אחרים יורידו ממך את הקבצים ואולי גם יקנו פרימיומים דרכך.
מי שיש לו ידע בסיסי במחשבים יכול לקצר את כל המדריך הזה. אני רשמתי הכי ברור שיש כי אני יודע שישנם נערים בני 12-16 פה שרק מתחילים עם כל העניין הזה אז חפרתי בשכל כדי שיהיו לי כמה שפחות שאלות במסן
שלחתי לך פרטית עם הסקייפ
תודה רבה, אני באמת מעריך את זה! כיף לשמוע תגובות טובות.
יש תוסף שאני משתמש בו לקאפצ'ה, חלונית קטנה שכל חצי דקה בערך אני מכניס קוד בזמן שאני גולש באינטרנט. מצאתי את זה שימושי ביותר.
כמובן שלא, כל הרשת הביתית פועלת על אותו מודם\ראוטר ז"א IP אחד בלבד כך שאי אפשר לשלב את שלושתם.
כל מי שהחליט להשתמש במדריך הזה אני אשמח מאוד אם תרשמו דרכי לuploading ולcrocko ולcaptchatrader.
אשמח לעזור לכולכם אם יש עוד שאלות.

ציטוט ההודעה