נגיד ואני רוצה לגלגל טבק של נרגילה, לפי מה שהבנתי אי אפשר כי זה טבק רטוב ואפשר לגלגל רק טבק יבש(?)
איך אני מייבש טבק? ומה ההבדל בין טבק רטוב לטבק יבש?
נגיד ואני רוצה לגלגל טבק של נרגילה, לפי מה שהבנתי אי אפשר כי זה טבק רטוב ואפשר לגלגל רק טבק יבש(?)
איך אני מייבש טבק? ומה ההבדל בין טבק רטוב לטבק יבש?
|
|
אל תעשן טבק של נרגילה בתור סיגריה.
ואני לא מבין את השאלה שלך אחי, כדי לייבש טבק שים אותו בחוץ בשמש, וההבדל בין טבק רטוב לטבק יבש הוא שהטבק הרטוב לא ידלק לך.
אבל אני שוב מזכיר לך, אל תעשן טבק של נרגילה בתור סיגריה, זה כמו שתשכב על הגב, תפתח את הפה, תכניס שם את הראש עם הטבק, תדליק גחל ותיקח את זה עוד לריאות.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אחי אל תתבאס אתה יכול לגלגל טבק של מקטרת לסיגריה.. שמעתי שהרבה אנשים ממליצים. ויש גם טעמים.
טבק של נרגילה הוא מיועד רק לנרגילה אחי, בגלל זה הוא רטוב, אחרת הנרגילה לא תעבוד.
יש סוגים שונים של טבק שנועדו לעישון ולשריפה מאש "חיה" ולא מגחל, הטבק הזה הוא יבש אחרת הוא לא ידלק והוא מיועד בדיוק בשביל לעשן בסיגריה, מקטרת או כל דבר אחר.
אני שמח שירדת מהרעיון, כי עזוב שזה סתם מגעיל אחי, זה הרבה יותר מסוכן, וכנראה גם שאתה לא טטעם כל כך את הטעם של הטבק, כי עצם העובדה שבשביל לעשן אתה שורף אותו זה כבר אומר שאתה מעשן משו שרוף אחי. זה כמו שתדליק גחל על ראש שרוף, אותו טעם.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
ליתר דיוק, זה כמו לעשן נרגילה בלי הנייר כסף. ובלי מים.
בנרגילה הטבק לא ממש נשרף, הוא רק ממש מתחמם
לעומת זאת בסיגריה הוא כן נשרף
אפילו אם תקח דשא יירוק
הוא לא ידלק לך הוא סתם יעלה עשן מהמים שיש בו