איך לדעתכם צריך להיקרא סיגנון המשחק של ריאל ???
אני חשבתי על Real speed
איך לדעתכם צריך להיקרא סיגנון המשחק של ריאל ???
אני חשבתי על Real speed
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
|
|
אני חושב שהמשחק של ריאל הוא משחק טוב,מהיר,מדי פעם טקטי ומדי פעם גם קלאסיקה.
למשל כמו הגול נגד ולנסיה, כדור ענק של מרסלו לבנזמה מכמעט חצי מגרש.
או רונאלדו מדרבל כל הדרך וכובש/מבשל
אבל מבחינת טקטיקה המשחק שלה פחות עובד על מסירות הוא יותר עובד על "אגו" כמו שנאמר בגלל השחקנים שיש בתוך הקבוצה
המשחק והשיטה של ריאל מושלמת. כמו אלוהים חסר הדמות והצלם, גם לה אין שם.
צריך לקרוא לו: רונאלדו
ספוילר:
אתה יודע שאני מתאפק לא לרדת על בארסה ואתה יודע שהם כבר לא אותו הדבר כמו בשנים האחרונות ריאל בלתי ניתנת לעצירה במקום שבארסה נכשלת ריאל מנצחת אז חלאס
ורונאלדו אחריי על הגולים של ריאל ?? כמה נגמר נגד זארגב אונס קבוצתי עשינו להם וכמה יגמר כול קבוצה נגד בארסה בלי מסי הכוכב שלהם ??
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
המסירות שלהם מעניינות לי תאשך השמאלי. זה משעמם! למי יש כח לשבת שעה עד שהם עוברים תחצי ונכנסים לרחבה... ריאל מדריד עושה את זה קצר לעניין ובסטייל
כל אחד ומה שהוא אוהב, אתה אולי לא אוהב מסירות מישהו אחר כן אוהב, מישהו אחר יותר אוהב "פוזה" ו"התלהבות" שכל היום מנסה לדרבל ולעבור, אחד אוהב בונקר, אחד אוהב משחקים על הקרקע ולא לנוע מצד לצד.
מבין? וזה בסדר גמור שאתה חושב ככה אני אישית לא אוהב את המשחק לא של בארסה ולא של ריאל ואני גם לא רואה משחקים שלהם (רק קלאסיקו או נגד וולנסיה כי אני אוהד אותה)
אני למשל אוהב את הכדורגל של רומא וגם בגלל זה אני אוהב את הקבוצה הזאת (יותר מה שהיה לה בשנים של ספאלטי) שזה היה אחד התכניקות הכי טובות...
גם הכדורגל של רניארי היה דיי טוב אך לא ממש הספיק וגם היה טיפת חוסר מזל (רנייארי הלוזר הזה)