קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עוד כמה שנים העולם יהיה שונה לגמרי
    על ידי kongi בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-04-2012, 23:12
  2. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 15:12
  3. [דיון] לאן אתם רוצים להתגייס?
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 15-04-2007, 12:14
  4. [דיון] לאן נעלמו כל הזוגות...
    על ידי HLH בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 25-03-2006, 11:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

|דיון| לאן מועדות פני הצבא והאם בכלל יהיה שווה להתגייס אליו עוד כמה שנים?

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ברירת מחדל |דיון| לאן מועדות פני הצבא והאם בכלל יהיה שווה להתגייס אליו עוד כמה שנים?

אני סיימתי שירות צבאי מלא, 3 שנים בתור לוחם עם הכשרה פיקודית, תכלס? לא מצטער על שנייה מהזמן הזה בגלל סיבות אישיות שאני לא אפרט כאן.
    אבל ככל שעובר הזמן אני רק רואה יותר ויותר מקרים שהצבא שלנו הופך מצבא חזק ואימתני (בתקופה של פעם), צבא שמפחדים להתעסק איתו, לצבא אנמי מסורס וביזיוני.
    הביזיון מתפרש בכל כך הרבה רבדים ובכל כך הרבה מובנים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, אבל אני אנסה ואני בטוח שיש עוד דברים שמפריעים לי בו ושכחתי (ואני לא מדבר על הדברים הרגילים כמו אטימות ושיד שמאל לא יודעת מה יד ימין עושה, אלא להרבה מעבר):

רוב החיילים היום כל כך מפונקים...אבל זה לא הכל באשמתם, הצבא נותן להם לגיטימציה לזה.
    בתור מפקד בצבא ראיתי לא פעם ולא פעמיים איך הצבא מתקפל בגלל ההורים, לדוגמה: חייל היה צריך לקבל בראש, אמא שלו התקשרה וקצת צעקה על הקצין הבכיר והעונש בוטל...זה צבא זה? או גנון? מה החייל לומד מזה? איפה פה בדיוק המשמעת הצבאית?
    ובאיזה כפפות של משי צריך להתייחס לטירונים והכשרות - זה פשוט מצב בלתי אפשרי לאמן לוחם כמו שצריך בגלל המענה הפיקודי הזה שמתאים לג'וב של הג'וב...ואם קצת חורגים ממנו מעיפים אותך קיבינימט בחזרה לגדוד כי אתה לא מקבל את התנ"ך הזה של הג'ובניקים.
    לוחם, ככל שתקשה עליו את החיים, הוא יהיה לוחם יותר טוב בסופו של התהליך - זאת עובדה.
    בסופו של דבר במלחמה אמיתית לא יהיה מענה פיקודי, חיילים יצטרכו לתפקד בתנאים שהם לא יכירו כי ריחמו עליהם עד עכשיו...ומה יהיה אז? הערבים יהיו רגילים לזה והלוחמים שלנו יתקשו לתפקד.
    לא סתם יש אימרה "קשה באימונים קל בקרב".

היום גם הלוחמים מפחדים להשתמש בנשק שלהם, אם ערבי מחבל יאיים עליהם הם יחשבו 5 פעמים אם לירות בו או לא כי אחרי באים כל הועדות חקירה, כל התחקירים הפנימיים, כל הביקורות וזה מסרס.
    מה שווה יותר? לברוח ולצאת נקי מכל הכיוונים? או לירות במחבל ולקבל חקירות ותחקירים פנימיים שיחפרו לך במוח בשביל לבדוק אם עשית הכל לפי הנהלים...ואם יש מצב ששכחת משהו ועלו על זה אז חבל לך על הזמן.
    החוקים לפתיחה באש מאוד נוקשים וכל הסירוס מסביב לא עוזר...והערבים יודעים לנצל את זה יפה מאוד לטובתם.
    אם פעם חייל היה נכנס לעיר ערבית בגאווה וכולם היו בורחים, היום זה בדיוק ההפך, החייל ימות וכולם יעשו בו לינץ' אם הוא לא יברח.
    וזה בגלל המדיניות הרופסת של הצבא נגד המחבלים.
    הרבה פעמים הרגשתי שהיחס שאני מקבל זה שעדיף שאני אמות ולא איזה מחבל כדי שאחר כך לא נצטרך להסביר לעולם למה זה ככה ולמה זה ככה, כי הרבה יותר קל להסביר לאמא למה הילד שלך מת במקום לכל העולם למה מחבל אחד מת.

בנוסף, הצבא התערבב עם הפוליטיקה, לא פעם ולא פעמיים קצינים בכירים הביעו דעות פוליטיות שמאלניות ויצאו נגד המתנחלים.
    כפועל יוצא מזה השטחים והיהודים שהיו תחת פיקודם סבלו מזה רבות.
    הצבא עזר בפינוי התנחלויות וזה נוגד בכלל את הפירוש שלו - צבא ההגנה לישראל.
    איך הוא מגן על ישראל כשהוא מפנה ישובים יהודים מיהודה ושומרון ועזה?
    כל מה שקיבלנו מאז זה רק פיגועים וקטיושות מהאזורים האלו...בתור חייל שרוצה להגן על המדינה שלו יש פה ניגוד אינטרסים מטורף בין מילוי פקודות לבין הגנה על המולדת.
    בכל מקרה, הצבא לא אמור להתעסק עם זה, אם כבר המשטרה...אז לא פלא שהיו סירובי פקודה והרבה חיכוכים בעניין הזה, הצבא לא אמור להיות גוף פוליטי ולא אמור לבצע מעשים פוליטיים כמו פינוי ישובים יהודים.

עוד דבר שמעצבן אותי אבל פחות קשור לכלל הצבא, גלי צה"ל.
    חבורה של שמאלנים עוכרי ישראל ואוהבי מחבלים יושבת לה בתחנה ומפיצה את הדעות האנטי ישראליות שלהם בריש גלי...והכי גרוע שהם שייכים לאותו גוף שהם כל כך מתעבים.
    מפריע לי שגוף ששייך לצבא מבקר אותו וקוטל אותו פעם אחר פעם בלי מפריע.
    זה כמו שיד ימין שלכם תביא לכם כאפה כל יום ולא תלכו לטפל בזה, אין שום היגיון במה שהולך שם.

בקיצור, זה לא ייגמר היום והשעה כבר מאוחרת.
    הצבא שלנו מתדרדר וכפועל יוצא מזה אחוז הגיוס לצה"ל יורד כל כמה שנים, לפי התחזית שלי שמבוססת על קצת היסטוריה, זה לא הולך להשתנות, אלא להפך.
    אני רק מקווה שמתישהו כל אלו שלא ילכו לשרת בגוף המסורס הזה יקימו צבא אמיתי וילחמו באוייב כמו שבאמת צריך להילחם.
    בלי רחמים ובלי לדפוק חשבון אם האבן הייתה ביד של המחבל או לא, אלא ישר להכחיד כל סימן להתקפה עלינו.
    הרבה יותר נכון וצודק להגן על עצמנו...הרי זה למה שהצבא נועד.
    תכלס, אם מתקיפים אותך סימן שלא מפחדים ממך, זאת אומרת שאיבדנו את אפקט ההרתעה.
    אם פעם אחת ניתן להם בראש כמו שצריך יהיה שקט להרבה זמן, יבינו שאיתנו לא כדאי להתעסק, עשינו את זה בעבר הרחוק, אפשר לעשות את זה שוב.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 23-11-2011 בשעה 18:35. סיבה: כתבתי של במקום על.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

מה מלחמה כל הזמן מה תגיד לי,
    ת'כזה חמום-מוח, סליחה על הביטוי.

כן,היינו צריכים לפנות את ההתנחלויות מעזה ומהגדה המערבית - חד משמעית כן,
    ולא, אנחנו לא צריכים להתחיל מלחמה עם כל ערבי ששמע "אללה הוא אקבר" ולקח אבן ליד.

הצבא שלנו צריך להגן על מדינת ישראל, מדינת ישראל החוקית,
    ולא מה שכתוב בתנ"ך.
    ואם להגן על ישראל מפני האשמות בינ-לאומיות וסנקציות של העולם עלינו,
    זה מה שיגן על ישראל, אז כן - צבא ההגנה לישראל עמד במבחן התוצאה.

-------------------------

בקשר לאחוזי הגיוס, אני מסכים איתך.

היום אנשים הרבה יותר מפונקים,
    והכל באשמת מערכת החינוך.

חוץ מהאמריקיזציה שהפכה את כולם לנקבות.

One Shot - One Kill

דרך אגב שתדעו לכם אחוזי הגיוס לקרבי ממש אבל ממש אבל ממש לא נמוכים ולא חסרים חיילים [חוץ מבמקומות ה"רגילים"-תותחנים\שריון\הנדסה]. לחיר יש תמיד עודף ביקוש, כנל מגב, בקיצור כמעט להכל יש בקוש גבוה. אחרת לא הייתם רואים מלא אנשים יושבים בכלא בגלל שהם לא קיבלו מה שהם רוצים ולא נותנים להם שום אפשרויות חוץ משריון\אבכ\תותחנים.....

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    נתחיל מזה שההתייחסות כאן לגוש קטיף אם הבנתי נכון,
    למה אתה חושב שהיה צריך לפנות את 'ההתנחלויות' הללו? כדי שטילים יוכלו להגיע עמוק יותר לשטח ישראל?

לייקים
    53
    נקודות
    336

אין בעיה עם הביטוי הזה, זה לא משהו גס.
    ואני מצטער, אתה צודק...אנחנו בעצם שוויץ, איך לא שמתי לב? :\
    כדאי שתביט סביבך חבר, אנחנו מוקפים במדינות ערביות שלא בדיוק מסמפטות אותנו, מלחמה זאת שאלה של זמן.

אתה רציני שאתה אומר את זה למרות שאתה כבר יודע מה התוצאות של הפינוי? אם כן אין לי מה לדבר איתך על זה.
    אתה כנראה לא רוצה בטובתם של היהודים ונגד זה אין לי מה לעשות בדיון.
    וכן, אם נטפל במחבלים שמרימים אבנים וגם במשפחה שלהם כל פעם שמחבל יעיז להרים ראש ולהתנגד אתה תראה מהר מאוד איך האזור יהיה פה שקט.
    מי שמכה אותך תחזיר לו פי כמה וכמה...רק ככה הוא ילמד להבא לא להחזיר.
    אחרת הוא יראה שמשתלם לו כי לא עושים לו כלום אז הוא ממשיך.

ולא מה שכתוב בתנ"ך.
    אם מישהו יכנס לך לבית, יחלק אותו ויגיד לך שהשטח הזה שלו וכל השאר שלך, תגיד לו סבבה כי הוא החליט?
    אותו דבר פה, זה שהבריטים החליטו לחלק את השטח לערבים גם זה לא אומר שהשטח לא שלנו, הוא שלנו, הם פשוט יושבים עליו כרגע.
    ואתה יודע מה, נעזוב לרגע ת'עובדה הזאת, הערבים רוצים את השטח שלנו, לא רק את מה שיש להם.
    הארץ הזאת הייתה שלנו ואי אפשר להתכחש לזה, השאלה אם אתה מוותר על השטחים האלו או לא.
    הערבים לא מוכנים לוותר על גרם אדמה כי הם מבינים את החשיבות שלה...אז למה לעזאזל אתה מוכן לוותר על שטחי אדמה עצומים בכזאת קלות?
    סנקציות והאשמות תמיד יהיו נגדנו כי אנחנו הידידים של ארה"ב במזרח התיכון, חלק מהתוכנית להחלשת ארה"ב ע"י ציר הרשע זה לפגוע בנו.
    ע"י פגיעה בנו הם פוגעים בעקיפין בארה"ב.
    אנחנו לא צריכים להיות פראיירים של אף אחד, אף מדינה לא הייתה סובלת מטחי טילים על האוכלוסייה שלה כמו שאנחנו סובלים.
    פשוט צריכים הסברה יותר טובה וצריך לקטול את כל ההאשמות נגדנו...מה שלא קורה.
    רק תסתכל על הסרטון הזה:

ותבין כמה ציר הרשע נגד ישראל.
    זה שמתלוננים עלינו על ימין ועל שמאל זה לא אומר שאנחנו טועים, זה אומר שרוצים להאשים אותו בכל דבר אפשרי כדי להחליש אותנו.
    לא צריך לתת לזה להשפיע עלינו.

והכל באשמת מערכת החינוך.

הרוב...ותכלס.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 23-11-2011 בשעה 19:07.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

יש חלקים שאני מסכים איתך יותר יש חלקים אני מסכים איתך פחות אבל מה שכן, הוראות הפתיחה באש/ באיו"ש הם ב-י-ז-י-ו-ן אחד גדול ותודה לאל שיש מג"ב במדינה הזאת! פשוט לא יאומן שיותר מפעם אחת יצא לי לעמוד בתור חפק מול כמות לא מבוטלת של חבר'ה צעירים שפשוט זורקים עלינו אבנים ואנחנו חוץ מכמה רימוני הלם וגז שבקושי ומשפיעים עליהם לא יכולים לעשות כלום ועדין דורשים מאיתנו לעמוד מבשימה ולאבטח איזה שבכני"ק או אנערף. גומי באישור מחט!!! לא יאומן! אני חוטף אבנים ואני צריך לחכות למגב שיבואו ואחרי אבן אחת יתחילו לתת מכות, ואם אני נותן מכות אני נשפט! זה פשוט בושה שמעמידים חיילים בסיטואציות האלה. כאילו אבן שפוגעת במקום הנכון לא יכולה לגרום נזק חמור.. שלא נדבר על בקבוק תבערה שמי שזק עליך אותו אולי אתה יכול לצעוק לו בגדול וואקף וזהו..
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Dor- צפיה בהודעה
    נתחיל מזה שההתייחסות כאן לגוש קטיף אם הבנתי נכון,
    למה אתה חושב שהיה צריך לפנות את 'ההתנחלויות' הללו? כדי שטילים יוכלו להגיע עמוק יותר לשטח ישראל?
    אני לא מבין מה אתה צריך להתחיל כל הזמן?
    ולמה אתה לא מסיים אותו?

בכל מקרה, אני דיברתי על ההתנחלויות בגדה במערבית, ובעזה.
    וכן, צריך היה לפנות אותם.

הפינוי היה צעד פוליטי חזק מאוד שהוכיח כי ישראל מוכנה להקריב למען השלום,
    אני יודע שאתה רוצה רק מלחמה ולפרק לערבים ת'תחת.

אבל בסופו של יום זה אני שיקח נשק, אחים שלי, חברים שלי, משפחה שלי,
    שיקחו נשק וילכו להילחם, בזמן שאתה תשב פה ותשתה שוקו חם בבית.

אז, האם אני רוצה שלום? כן.
    האם זהו היה צעד שהיה יכול לתרום לשלום? יכול היה, לא עבד אבל היה שווה ניסיון.

One Shot - One Kill

לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    יש חלקים שאני מסכים איתך יותר יש חלקים אני מסכים איתך פחות אבל מה שכן, הוראות הפתיחה באש/ באיו"ש הם ב-י-ז-י-ו-ן אחד גדול ותודה לאל שיש מג"ב במדינה הזאת! פשוט לא יאומן שיותר מפעם אחת יצא לי לעמוד בתור חפק מול כמות לא מבוטלת של חבר'ה צעירים שפשוט זורקים עלינו אבנים ואנחנו חוץ מכמה רימוני הלם וגז שבקושי ומשפיעים עליהם לא יכולים לעשות כלום ועדין דורשים מאיתנו לעמוד מבשימה ולאבטח איזה שבכני"ק או אנערף. גומי באישור מחט!!! לא יאומן! אני חוטף אבנים ואני צריך לחכות למגב שיבואו ואחרי אבן אחת יתחילו לתת מכות, ואם אני נותן מכות אני נשפט! זה פשוט בושה שמעמידים חיילים בסיטואציות האלה. כאילו אבן שפוגעת במקום הנכון לא יכולה לגרום נזק חמור.. שלא נדבר על בקבוק תבערה שמי שזק עליך אותו אולי אתה יכול לצעוק לו בגדול וואקף וזהו..
    זה בדיוק על מה שדיברתי אחי...כאילו החיים שלהם יותר נחשבים מהחיים שלך, שלנו.

אני לא מבין מה אתה צריך להתחיל כל הזמן?
    ולמה אתה לא מסיים אותו?

בכל מקרה, אני דיברתי על ההתנחלויות בגדה במערבית, ובעזה.
    וכן, צריך היה לפנות אותם.

הפינוי היה צעד פוליטי חזק מאוד שהוכיח כי ישראל מוכנה להקריב למען השלום,
    אני יודע שאתה רוצה רק מלחמה ולפרק לערבים ת'תחת.
    וכל השטח של חצי האי סיני זה לא הקרבה? לעזאזל השטח הזה יותר גדול מכל המדינה שלנו ויש שם נפט! נפט!!!
    זרקנו את זה תוך שנייה בחזרה למצרים בתמורה לשלום.
    ומה עם מים מהכנרת שאנחנו מביאים לירדנים? גם ככה ישראל מתייבשת...זאת הקרבה עצומה גם.
    למה את זה אתה לא יכול לראות?
    אז תפסיק לדבר שטויות ותקרא היסטוריה כי נמאס לי לשמוע חצאי אמת ודברים לא נכונים.
    לא היינו צריכים להוכיח כלום כי כבר הוכחנו את זה, מצד שני הם היו צריכים להוכיח שהם רוצים שלום...והם נכשלו בזה נחרצות.
    למה? כי הם לא.

להילחם? זה על מה שאני כל כך מתעצבן פה...איזה להילחם ואיזה נעליים, הלוואי וזה היה ככה.
    מה שתעשה זה אולי תשמש בתור מגן אנושי מסורס שאסור לו להשתמש בנשק שלו אלא אם כן מישהו יכוון עליך נשק ויצעק אללה הוא אכבר.
    גם אני רוצה שלום, אבל השאלה איך משיגים אותו...הלוואי והיה אפשר להשיג אותו בדרכים טובות יותר ממלחמה, אבל אני מצטער, אני פשוט רואה מה הולך בשטח ומבין שאין מצב לדבר כזה.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 24-11-2011 בשעה 02:27.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ולא מה שכתוב בתנ"ך.

תגיד לי אופיר השתגעת על כל הראש ?
    אני מתפלא על הדעות שלך.
    יש צבא ויש מדינה, יש מטרה שיטה ומשימה לכל גוף וגוף.
    המשימה של הצבא שונה וקטנה מזו של המדינה
    הצבא תחת המדינה
    הנודד דיבר בחלק על הצבא ובחלק על המדינה
    שהצבא יבצע משימה שלא קשורה אליו - אבל שהגוף המדיני ינחה זאת ? זה לא תקין.
    אתה תראה שבצבא - יתנו לך הרבה מאוד תפקידים שלא קשורים לתפקיד הצבאי שלך
    למה ? כי אין סד"כ, כי נוח למפקדים, כי אתה צעיר ועוד ועוד.
    האם זה נכון ? לא, האם זה טוב ? רק אחרי הצבא אתה תבין זאת.

אח שלי, זה לא מונופול, אנחנו לא "מנסים" דברים להשיג שלום
    ואנחנו - ישראל, לא צריכים להחליש את עצמינו בניסיונות
    אתה רוצה בחורה, אתה תנסה להתחיל איתה, פעם פעמיים לא הלך, תתבעס ולך הביתה
    אם אתה תנסה יותר משלוש וארבע פעמים - אתה דפוק בשכל והיא מסכנה.
    הערבים לא רוצים שלום, פעם פעמיים שלוש ומעלה - אללה ייסטור איזה מין מדינה זאת ?
    לא שלום ? Feel My Wrath !
    הניסיון המאה אלף הוביל לפינוי של עשרות אלפים מהבית
    אתה מבין שיום אחד חייל דופק לך בבית מציג לך צו שטח צבאי ומעיף אותך משם ?
    והכל בכדי לנסות להשיג שלום מהערבים ?!?!?!

אופיר שתבין,
    המלחמה של הצבא לא אמורה להיות "דובר צה"ל"
    זה המלחמה של המדינה, של משרד החוץ, משרד הביטחון והשגרירים.
    המלחמה של הצבא והמטרה העילאית והנעלה שלו - הגנה על התושבים
    כל יח' אם שקיימת בצבא פועלת רק למען המשימה הזאת
    תחשוב על זה, כל יח' שיש בצבא - למען הלוחמים והלוחמים ? למען הגנת התושבים
    אם יש שריפה בכפר ערבי - אין לצה"ל קשר
    אם ערבי עשה תאונה על ציר ראשי - יש לצה"ל קשר.
    למה ? כי זה יכול להוביל לחיכוך. פיתרון ? - רכב שמאבטח בנק'
    מי מטפל בנפגע הערבי ? מת"ק בשילוב של סהר אדום
    כל משימה שצה"ל מוציא - זה הגנה על התושבים בסך הכולל.
    וזה המלחמה של צה"ל
    צבא - ההגנה - לישראל
    ואתה אמור לדעת את זה - ההגנה הכי טובה זה התקפה
    זה שיעור ראשון בתורת לחימה.
    ואם למדינות אחרות יש בעיה עם זה - שיתעסקו בצלחות של עצמם
    כי שמדינה אחרת חוטפת מהומות, חוטפת מורדים, חוטפת פלישה, חוטפת טילים, חוטפת משהו
    היא לא מגינה על עצמה עם איזה כיפה של ברזל (לדעתי כיפת ברזל זה הכישלון, התבוסה, והביזיון הכי גדול שיש לצה"ל)
    היא יוצאת להתקפה, מזיינת את אמ-אמא של מי שהעז להפריע לשלווה ולביטחון של האזרחים שלה
    ואז בוא נראה למי יש ביצים להפריע להלך המדיני....
    ישראל ? - חלשה רצח
    מזה השטויות האלה כיפת ברזל... מזה החרא הזה
    זה שבנית מכשיר כזה - נתת לגיטימציה לירות עליך טילים.
    מי בונה את החרא הזה ???
    עופרת יצוקה לא עזר ? אבל היה כיף
    עשה זאת שוב, תכנית וקפ"קים חצי שנה - יאללה בום טראח
    עושים עוד פעם בעיות ? יאללה, הפעם יותר חזק
    מדינות אחרות מרימות גבה ? מרימות אף ? מרימות בולבול ?
    תרים את האצבע האמצעית ותגיד בקול רם וברור
    "You can all Go and Fuck yourself Somewhere else"
    מפעילים עליך סנקציות ?
    תפתח את המכונת כביסה של אותה מדינה שמעזה לעשות עליך סנקציות
    פתח וויקיליקס ותלכלך על אותה מדינה כמה שאתה רק יכול
    אפילו לארה"ב יש פאקים לא קטנים שהם עשו
    להרוג אינדיאנים זה בסדר ?
    לייצר בניגוד לכל דעה גרעין אטומי זה בסדר ?
    להרוג צ'ילצ'ינים כי אתם לא מספקים להם סחורה זה בסדר ?
    נשיא מדינה מקיים אלף יחסי מין עם מיליון נשים והוא עדיין מכהן זה בסדר ?

אני ממליץ לראות את הסרטון שהנודד פרסם - עוד אלף פעם ולהחדיר את זה עמוק לראש
    ברגע שמדינה מושפעת בגלל איומים של מדינות אחרות - היא מדינה חלשה
    לא משנה כמה טובים הטייסים שלה או כמה טנקים יש לה

ציטוט נכתב במקור על ידי הנודד צפיה בהודעה
    אבל ככל שעובר הזמן אני רק רואה יותר ויותר מקרים שהצבא שלנו הופך מצבא חזק ואימתני (בתקופה של פעם), צבא שמפחדים להתעסק איתו, לצבא אנמי מסורס וביזיוני.
    רוב החיילים היום כל כך מפונקים...אבל זה לא הכל באשמתם, הצבא נותן להם לגיטימציה לזה.
    בתור מפקד בצבא ראיתי לא פעם ולא פעמיים איך הצבא מתקפל בגלל ההורים, לדוגמה: חייל היה צריך לקבל בראש, אמא שלו התקשרה וקצת צעקה על הקצין הבכיר והעונש בוטל...זה צבא זה? או גנון? מה החייל לומד מזה? איפה פה בדיוק המשמעת הצבאית?
    ובאיזה כפפות של משי צריך להתייחס לטירונים והכשרות - זה פשוט מצב בלתי אפשרי לאמן לוחם כמו שצריך בגלל המענה הפיקודי הזה שמתאים לג'וב של הג'וב...ואם קצת חורגים ממנו מעיפים אותך קיבינימט בחזרה לגדוד כי אתה לא מקבל את התנ"ך הזה של הג'ובניקים.
    לוחם, ככל שתקשה עליו את החיים, הוא יהיה לוחם יותר טוב בסופו של התהליך - זאת עובדה.
    בסופו של דבר במלחמה אמיתית לא יהיה מענה פיקודי, חיילים יצטרכו לתפקד בתנאים שהם לא יכירו כי ריחמו עליהם עד עכשיו...ומה יהיה אז? הערבים יהיו רגילים לזה והלוחמים שלנו יתקשו לתפקד.
    לא סתם יש אימרה "קשה באימונים קל בקרב".

היום גם הלוחמים מפחדים להשתמש בנשק שלהם, אם ערבי מחבל יאיים עליהם הם יחשבו 5 פעמים אם לירות בו או לא כי אחרי באים כל הועדות חקירה, כל התחקירים הפנימיים, כל הביקורות וזה מסרס.
    מה שווה יותר? לברוח ולצאת נקי מכל הכיוונים? או לירות במחבל ולקבל חקירות ותחקירים פנימיים שיחפרו לך במוח בשביל לבדוק אם עשית הכל לפי הנהלים...ואם יש מצב ששכחת משהו ועלו על זה אז חבל לך על הזמן.
    אם פעם חייל היה נכנס לעיר ערבית בגאווה וכולם היו בורחים, היום זה בדיוק ההפך, החייל ימות וכולם יעשו בו לינץ' אם הוא לא יברח.
    וזה בגלל המדיניות הרופסת של הצבא נגד המחבלים.
    הרבה פעמים הרגשתי שהיחס שאני מקבל זה שעדיף שאני אמות ולא איזה מחבל כדי שאחר כך לא נצטרך להסביר לעולם למה זה ככה ולמה זה ככה, כי הרבה יותר קל להסביר לאמא למה הילד שלך מת במקום לכל העולם למה מחבל אחד מת.

בנוסף, הצבא התערבב עם הפוליטיקה, לא פעם ולא פעמיים קצינים בכירים הביעו דעות פוליטיות שמאלניות ויצאו נגד המתנחלים.
    כפועל יוצא מזה השטחים והיהודים שהיו תחת פיקודם סבלו מזה רבות.
    הצבא עזר בפינוי התנחלויות וזה נוגד בכלל את הפירוש שלו - צבא ההגנה לישראל.
    איך הוא מגן על ישראל כשהוא מפנה ישובים יהודים מיהודה ושומרון ועזה?
    כל מה שקיבלנו מאז זה רק פיגועים וקטיושות מהאזורים האלו...בתור חייל שרוצה להגן על המדינה שלו יש פה ניגוד אינטרסים מטורף בין מילוי פקודות לבין הגנה על המולדת.
    בכל מקרה, הצבא לא אמור להתעסק עם זה, אם כבר המשטרה...אז לא פלא שהיו סירובי פקודה והרבה חיכוכים בעניין הזה, הצבא לא אמור להיות גוף פוליטי ולא אמור לבצע מעשים פוליטיים כמו פינוי ישובים יהודים.

עוד דבר שמעצבן אותי אבל פחות קשור לכלל הצבא, גלי צה"ל.
    מפריע לי שגוף ששייך לצבא מבקר אותו וקוטל אותו פעם אחר פעם בלי מפריע.

הצבא שלנו מתדרדר וכפועל יוצא מזה אחוז הגיוס לצה"ל יורד כל כמה שנים, לפי התחזית שלי שמבוססת על קצת היסטוריה, זה לא הולך להשתנות, אלא להפך.
    אני רק מקווה שמתישהו כל אלו שלא ילכו לשרת בגוף המסורס הזה יקימו צבא אמיתי וילחמו באוייב כמו שבאמת צריך להילחם.
    בלי רחמים ובלי לדפוק חשבון אם האבן הייתה ביד של המחבל או לא, אלא ישר להכחיד כל סימן להתקפה עלינו.
    הרבה יותר נכון וצודק להגן על עצמנו...הרי זה למה שהצבא נועד.
    תכלס, אם מתקיפים אותך סימן שלא מפחדים ממך, זאת אומרת שאיבדנו את אפקט ההרתעה.
    אם פעם אחת ניתן להם בראש כמו שצריך יהיה שקט להרבה זמן, יבינו שאיתנו לא כדאי להתעסק, עשינו את זה בעבר הרחוק, אפשר לעשות את זה שוב.
    מילים - כדורבנות !
    LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE

אני בזמן האחרון יושב וכותב דעות שלי על הצבא, ועוד ועוד
    בסופו של דבר אני מניח שייצא "ספר" או "טור דעות" שלי...

אני מתכוון להכניס לשם את הנושאים שהעלית
    מלך. כל מילה חצובה בסלע

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    אבל מה שכן, הוראות הפתיחה באש/ באיו"ש הם ב-י-ז-י-ו-ן אחד גדול ותודה לאל שיש מג"ב במדינה הזאת!
    בכלל כל המהות חשיבה שלי על איו"ש זה "מג"ב"
    כל פעם שמישו אומר לי שהיה משהו באיו"ש אני שואל אותו - מג"ב היו בנק' - מה היה ?
    ממש כך.
    אנשים שלא מבינים בצבא ואומרים להם "איו"ש" הם ישר חושבים על כפיר....
    מה אתם רצים יאהבלים, תצפיתניות ומג"ב - זה כל מה שצריך.

לייקים
    53
    נקודות
    336

דרור בקשר לכיפת ברזל...זה כאילו שקראת לי את המחשבות, עוד נושא ששכחתי לגעת בו.
    ועופרת יצוקה עזרה מאוד, עובדה שלא היו כמעט שיגורי טילים לעבר ישראל בזמן עופרת יצוקה ביחס לשגרה.
    מה שעשינו היה נכון, אבל הפסקנו את זה מוקדם מדי.
    זה כמו לחנוק את הטרור בחבל אבל אז ברגעים האחרונים של הגסיסה שלו לשחרר את החבל, כמובן שהוא יחזור לנשום ולצבור כוחות שוב.
    היה צריך להשמיד כל טרוריסט וכל תשתית של טרור, לא להשאיר זכר להתנגדות, אחרת המצב יחזור לקדמותו במוקדם או במאוחר.
    והנה אנחנו היום רואים שבאמת זה כך.
    המדינה הזאת לא רוצה משום מה להשתמש ביכולות שלה להגנת האזרחים.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    תגיד לי אופיר השתגעת על כל הראש ?
    אני מתפלא על הדעות שלך.
    יש צבא ויש מדינה, יש מטרה שיטה ומשימה לכל גוף וגוף.
    המשימה של הצבא שונה וקטנה מזו של המדינה
    הצבא תחת המדינה
    הנודד דיבר בחלק על הצבא ובחלק על המדינה
    שהצבא יבצע משימה שלא קשורה אליו - אבל שהגוף המדיני ינחה זאת ? זה לא תקין.
    אתה תראה שבצבא - יתנו לך הרבה מאוד תפקידים שלא קשורים לתפקיד הצבאי שלך
    למה ? כי אין סד"כ, כי נוח למפקדים, כי אתה צעיר ועוד ועוד.
    האם זה נכון ? לא, האם זה טוב ? רק אחרי הצבא אתה תבין זאת.

אח שלי, זה לא מונופול, אנחנו לא "מנסים" דברים להשיג שלום
    ואנחנו - ישראל, לא צריכים להחליש את עצמינו בניסיונות
    אתה רוצה בחורה, אתה תנסה להתחיל איתה, פעם פעמיים לא הלך, תתבעס ולך הביתה
    אם אתה תנסה יותר משלוש וארבע פעמים - אתה דפוק בשכל והיא מסכנה.
    הערבים לא רוצים שלום, פעם פעמיים שלוש ומעלה - אללה ייסטור איזה מין מדינה זאת ?
    לא שלום ? Feel My Wrath !
    הניסיון המאה אלף הוביל לפינוי של עשרות אלפים מהבית
    אתה מבין שיום אחד חייל דופק לך בבית מציג לך צו שטח צבאי ומעיף אותך משם ?
    והכל בכדי לנסות להשיג שלום מהערבים ?!?!?!

אופיר שתבין,
    המלחמה של הצבא לא אמורה להיות "דובר צה"ל"
    זה המלחמה של המדינה, של משרד החוץ, משרד הביטחון והשגרירים.
    המלחמה של הצבא והמטרה העילאית והנעלה שלו - הגנה על התושבים
    כל יח' אם שקיימת בצבא פועלת רק למען המשימה הזאת
    תחשוב על זה, כל יח' שיש בצבא - למען הלוחמים והלוחמים ? למען הגנת התושבים
    אם יש שריפה בכפר ערבי - אין לצה"ל קשר
    אם ערבי עשה תאונה על ציר ראשי - יש לצה"ל קשר.
    למה ? כי זה יכול להוביל לחיכוך. פיתרון ? - רכב שמאבטח בנק'
    מי מטפל בנפגע הערבי ? מת"ק בשילוב של סהר אדום
    כל משימה שצה"ל מוציא - זה הגנה על התושבים בסך הכולל.
    וזה המלחמה של צה"ל
    צבא - ההגנה - לישראל
    ואתה אמור לדעת את זה - ההגנה הכי טובה זה התקפה
    זה שיעור ראשון בתורת לחימה.
    ואם למדינות אחרות יש בעיה עם זה - שיתעסקו בצלחות של עצמם
    כי שמדינה אחרת חוטפת מהומות, חוטפת מורדים, חוטפת פלישה, חוטפת טילים, חוטפת משהו
    היא לא מגינה על עצמה עם איזה כיפה של ברזל (לדעתי כיפת ברזל זה הכישלון, התבוסה, והביזיון הכי גדול שיש לצה"ל)
    היא יוצאת להתקפה, מזיינת את אמ-אמא של מי שהעז להפריע לשלווה ולביטחון של האזרחים שלה
    ואז בוא נראה למי יש ביצים להפריע להלך המדיני....
    ישראל ? - חלשה רצח
    מזה השטויות האלה כיפת ברזל... מזה החרא הזה
    זה שבנית מכשיר כזה - נתת לגיטימציה לירות עליך טילים.
    מי בונה את החרא הזה ???
    עופרת יצוקה לא עזר ? אבל היה כיף
    עשה זאת שוב, תכנית וקפ"קים חצי שנה - יאללה בום טראח
    עושים עוד פעם בעיות ? יאללה, הפעם יותר חזק
    מדינות אחרות מרימות גבה ? מרימות אף ? מרימות בולבול ?
    תרים את האצבע האמצעית ותגיד בקול רם וברור
    "You can all Go and Fuck yourself Somewhere else"
    מפעילים עליך סנקציות ?
    תפתח את המכונת כביסה של אותה מדינה שמעזה לעשות עליך סנקציות
    פתח וויקיליקס ותלכלך על אותה מדינה כמה שאתה רק יכול
    אפילו לארה"ב יש פאקים לא קטנים שהם עשו
    להרוג אינדיאנים זה בסדר ?
    לייצר בניגוד לכל דעה גרעין אטומי זה בסדר ?
    להרוג צ'ילצ'ינים כי אתם לא מספקים להם סחורה זה בסדר ?
    נשיא מדינה מקיים אלף יחסי מין עם מיליון נשים והוא עדיין מכהן זה בסדר ?

אני ממליץ לראות את הסרטון שהנודד פרסם - עוד אלף פעם ולהחדיר את זה עמוק לראש
    ברגע שמדינה מושפעת בגלל איומים של מדינות אחרות - היא מדינה חלשה
    לא משנה כמה טובים הטייסים שלה או כמה טנקים יש לה

מילים - כדורבנות !
    LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE

אני בזמן האחרון יושב וכותב דעות שלי על הצבא, ועוד ועוד
    בסופו של דבר אני מניח שייצא "ספר" או "טור דעות" שלי...

אני מתכוון להכניס לשם את הנושאים שהעלית
    מלך. כל מילה חצובה בסלע

בכלל כל המהות חשיבה שלי על איו"ש זה "מג"ב"
    כל פעם שמישו אומר לי שהיה משהו באיו"ש אני שואל אותו - מג"ב היו בנק' - מה היה ?
    ממש כך.
    אנשים שלא מבינים בצבא ואומרים להם "איו"ש" הם ישר חושבים על כפיר....
    מה אתם רצים יאהבלים, תצפיתניות ומג"ב - זה כל מה שצריך.

בגלל שיש לי דעה שונה משלך אני שרוט?

אז בבקשה, אם זה מה שעושה לך טוב.

One Shot - One Kill

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

אין לך מה להגיב לטענות שאמרו כאן אז אתה פשוט לא עונה? מתעלם?
    נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 24-11-2011 בשעה 15:21.

לייקים
    53
    נקודות
    336

אין בעיות שתהיה לך דעה שונה, אבל מול עובדות אי אפשר להתווכח, אני לא מבין למה אתה בכוח מנסה להוכיח שלא יכול להתקבל שתיים אם מחברים אחד ועוד אחד.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Dor- צפיה בהודעה
    אין לך מה להגיב לטענות שאמרו כאן אז אתה פשוט לא עונה? מתעלם?
    אין פה שום קשר לעובדות,
    זה הכל ראית עולם בדיון הזה.

אני יכול להמשיך להתווכח, אבל זה לא ישנה לאף אחד פה את הדעה.

ובאמת, דור, אם זה עושה לך כל כך טוב לדעת שניצחת בוויכוח,
    הנה, קח, ניצחת.

אם זה מה שעושה לך טוב בחיים, לדעת שניצחת בוויכוח באטרף,
    אז מי אני לשלול ממך את הכיף בחיים?

One Shot - One Kill

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ולא מה שכתוב בתנ"ך.

-------------------------

והכל באשמת מערכת החינוך.

אותם התנחלויות היו מספקות את הלוחמים הטובים ביותר, כמו שהיום ההתנחלויות מספקות את החיילים הטובים ביותר!
    אני לא יתבייש לאמר שבמגזר החילוני יש יותר מפונקים מהמגזר הדתי לאומי (שהחרדים ילכו קיבינימט מצידי)
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,879 | הודעות: 8,173,466 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect