זו כבר נהיית תופעה, כל כמה ימים בנאדם בא, יש לי 20$ במה להשקיע? יש לי 50$ במה להשקיע? יש לי 400 ש"ח במה להשקיע? יש לי 1,000$ במה להשקיע?
אז יש לי שני פתרונות בשבילכם, כן זה משהו חדש שמצאתי. קודם כל יש אתר שנקרא בשם Google קישור: http://www.google.co.il/
Google זה מנוע חיפוש, כן חיפוש. אתם רושמים מילים וזה יימצא לכם אתרים שקשורים במילת החיפוש. אתם רושמים "במה כדי להשקיע כסף" והופה, אתרים שקשורים בנושא שלכם/אשכולות שכבר נפתחו באותו נושא שלכם. האם זה קסם? קשה להסביר.
דבר שני, זו לינקייה. זה דבר דיי נפוץ בפורומים, וכן! גם בפורום "כסף ברשת" הוא קיים! אתם נכנסים אליו, והופה! מופיעים לכם הסברים, מדריכים, אתרים וכו'. אז מה עושים? אתם רוצים להיכנס לתחום שצריך להשקיע בו כסף? אז זה פשוט מאוד! פשוט פשוט פשוט! הולכים ללינקייה ומחפשים תחום שבשביל להרוויח בו צריך להשקיע כסף. איזה קסם! נכון?
אז זהו שלא, האמצעים האלו פותחו בשבילכם, כדי שתשתמשו בהם, לא כדי שתסכלו כמה יפים הם. הם מונעים ממכם לפתוח אשכול על משהו שיום לפניכם שאלו.
השקעתי המון, הבאתי לכם פה קסמים!אז בבקשה תגובות רציניות .
עריכה: מצטער אם הגישה שלי פגעה בחלק ממכם, פשוט זה קצת עיצבן אותי לראות את התופעה הזאת, רק רציתי לעזור.

אז בבקשה תגובות רציניות .