מוכר משתמש אתר amazon.con עם gift card בשווי 8$ בפנים רק 500 נק'
נכתב במקור על ידי idevice מוכר משתמש אתר amazon.con עם gift card בשווי 8$ בפנים רק 500 נק' 8$ שלמים ? ואני יכול לקנות שם כל דבר מתחת ל 8$ ?
נכתב במקור על ידי .Eliran 8$ שלמים ? ואני יכול לקנות שם כל דבר מתחת ל 8$ ? אכן כן
נכתב במקור על ידי idevice אכן כן יש התחייבות שהכסף לא יעלם לשום מקום ומה שאני אקנה יגיע אליי ?
נכתב במקור על ידי .Eliran יש התחייבות שהכסף לא יעלם לשום מקום ומה שאני אקנה יגיע אליי ? ברור ברור
נכתב במקור על ידי idevice ברור ברור מה אפשר לקנות באתר ב- 8$? אני לא שואל אותך כדי להרוס לך אלא אולי גם אני ארצה לקנות....
* "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." *
נכתב במקור על ידי Cydia מה אפשר לקנות באתר ב- 8$? אני לא שואל אותך כדי להרוס לך אלא אולי גם אני ארצה לקנות.... יש מלא דברים בזול
נכתב במקור על ידי idevice ברור ברור למה אתה מוכר את המשתמש ?
נכתב במקור על ידי .Eliran למה אתה מוכר את המשתמש ? כי לא באלי לקנות יותרהדברים באינטרנט די מיציתי את זה
נכתב במקור על ידי idevice כי לא באלי לקנות יותרהדברים באינטרנט די מיציתי את זה אתה עושה לי ב 300 ?
נכתב במקור על ידי L0L אתה עושה לי ב 300 ? יש לי מספיק ויותר מדי
נכתב במקור על ידי idevice כי לא באלי לקנות יותרהדברים באינטרנט די מיציתי את זה טוב, אני מוכן לקנות. אני פותח תיווך, סבבה ?
נכתב במקור על ידי idevice יש לי מספיק ויותר מדי מה הקשר? אני שואל אם אתה מוכר לי את המשתמש ב 300 נק
נכתב במקור על ידי .Eliran טוב, אני מוכן לקנות. אני פותח תיווך, סבבה ? בסדר אבל אחרי זה יורידו נקודות לו?
נכתב במקור על ידי idevice בסדר אבל אחרי זה יורידו נקודות לו? אחרי זה תקבל נקודות .. אני פותח תיווך, נעול.
חוקי הפורום