שלום!
קניתי באמפר יפה מאלומיניום בEBAY אבל אחרי שהתקנתי אותו הקליטה ירדה משמעותית, אמרו לי לשים את המדבקות שקיבלתי איתו על האנטנות כדי למנוע קשר ביניהם.
אבל זה עדין לא עזר , הקליטה שלי צונחת עד למצב ש"אין קליטה"....
מה אפשר לעשות? בבקשה עזרה!
שלום!
קניתי באמפר יפה מאלומיניום בEBAY אבל אחרי שהתקנתי אותו הקליטה ירדה משמעותית, אמרו לי לשים את המדבקות שקיבלתי איתו על האנטנות כדי למנוע קשר ביניהם.
אבל זה עדין לא עזר , הקליטה שלי צונחת עד למצב ש"אין קליטה"....
מה אפשר לעשות? בבקשה עזרה!
|
|
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
מה בעצם המדבקות האלו צריכות לעשות??
אפשר להשתמש בחומר חלופי? אני לא רוצה לוותר עליו הוא ממש טוב
מישהו יודע אם אני יכול להשתמש באיזה חומר אחר כדי למנוע את הבעיה הזאת?
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
תנסה קודם להוריד את המגן ולהחזיר,
תנסה להתקשר לאייפון שלך שאין באפר ובאמצע השיחה שים אותו, אם הבאמפר גורם לבעיות קליטה חמורות, תנסה לקנות מדבקות חדשות.
המדבקות נועדו להטיב על הקליטה במכשיר שהבאמפר עליו, אפשר להשים משהו אחר, אבל, יותר פשוט ונוח לקנות חדש.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
אצלי זה גם קרה. אתה צריך קודם כל לשים את המדבקות(חובה!!!!) אח"כ תעביר את המכשיר למצב טיסה ותוציא אותו ממצב טיסה. בנוסף, תעשה איפוס הגדרות רשת. מקווה שזה עזר לך. אם לא, תבקש החזר מהמוכר או מדבקות חדשות!
* "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." *