אהלן,
אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, ורציתי לשאול אתכם - איזה אוזניות טובות יותר?
AKG Q350 או Skullcandy Fix
מעבר לבחירת המוצר, אשמח אם תוכלו להגיד לי למה דווקא הוא ביחס לשני
תודה !
אהלן,
אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, ורציתי לשאול אתכם - איזה אוזניות טובות יותר?
AKG Q350 או Skullcandy Fix
מעבר לבחירת המוצר, אשמח אם תוכלו להגיד לי למה דווקא הוא ביחס לשני
תודה !
|
|
AKG Q350 הן אוזניות נוחות וטובות, טווח התדרים שלה הוא 11.5Hz - 23KHz,הרגישות היא 121dB, המשקל שלה הוא 3 גרם שזה כלום, אורך הכבל הוא 1 מטר, אם אתה מחזיק במכשיר אייפוד, אייפון או אייפד, האוזניות יכולות להתחבר למכשיר וגם יכולות לשמש כדיבורית.
Skullcandy Fix הן אוזניות המתאימות לספורטים, מפני שהן מעוצבות כך שהן לא יפלו מהאוזניים והן מבודדות פאסיבי.
טווח התדרים שלה הוא 20Hz – 20KHz, אורך הכבל הוא 1.3 מטר, גם הן מתחברות לאייפון, אייפוד ואייפד.
אני לא יכול להמליץ לך, תלוי אילו תכונות אתה רוצה באוזניות.
נערך לאחרונה על ידי -LioR-; 26-11-2011 בשעה 12:57.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
מבחינת איכות הסאונד וחווית השמיעה כן תוכל להמליץ לי? אני פשוט לא מבין בתחום...
והאם אוזניות כמו AKG Q350 , יכולות ליפול בקלות מהאוזן? כי אם הן יציבות ויושבות כמו שצריך, אני יכול לוותר על skullcandy שאני רואה בהן יתרון יחיד שהוא המבנה שלהם שמונע נפילות בזמן פעילות
כמעט כל האוזניות החדשות מיוצרות במבנה מיוחד שמונע שהן יפלו מהאוזניים, Skullcandy Fix מיוצרות במבנה יותר נוח למשתמש באוזניים, מפני שהן נוצרו במיוחד לחובבי מוזיקה וספורט, אלא, AKG Q350 הן אוזניות למשתמשים ששומעים מוזיקה אך לא מרבים עם זה,
אני מציע לך לקנות AKG Q350, הן יותר לחובבי מוזיקה, הסאונד שלהן גם איכותי וגבוה והתדרים טובים באותה מידה.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
אוקיי, תודה רבה לך!
בנוסף לכך, קיבלתי גם הרבה המלצות חמות על האוזניות של AKG בלי הזכר לשניות, כנראה שהן באמת איכותיות.
הלכתי לקנות
ערב טוב.