|
|
גם Hammer To Fall של Queen זה שיר על מוות, זה אומר שהם "מוזיקה שחורה"?
גם Where To Now, St.Peter? של אלטון ג'ון מדבר על מוות, זה הופך אותו ל"מוזיקה שחורה"?
גם The Reaper של Blue Oyster Cult מדבר על מוות, זה הופך אותם ל"מוזיקה שחורה"?
תעשה לי טובה Subwave, תפסיק עם הוויכוח השטותי הזה.
אם מטאליקה הם "מוזיקה שחורה", אז הביטלס זה הארד רוק אכזרי.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
יצור אתה הא? זה שיר פוליטי נגד הוצאות להורג!! אתה לא יודע מזה טראש מטאל באימא שלי!
חחח קורה לזה שיר שחור? זהו לא משנה מה תאמר לי יותר, אני פשוט יודע שאין לך מושג על מה אתה מדבר
זו הנקודה שאני מנסה להוכיח... קיבינימט אני בצד שלכם! אני אומר שמטאליקה זה לא המוזיקה השחורה, ואז אין לי מושג מה Subwave רוצה ממני... נראה לי הוא טוען שאין כזה דבר בכלל מוזיקה שחורה ברוק, לאידע,
בשורה התחתונה אני אומר שלמטאליקה יש סטיגמות שלא במקום! אתה לא מסכים איתי?
חוצמיזה זה ששיר הוא על מוות זה לא הופך אותו לשחור! יש עוד קריטריונים כמו המוזיקה עצמה... זה מוזיקה שחורה, ולא מילים שחורות
ממה שאני הבנתי פה בדיון אני אנסה לפתור פה את הסוגיה.
אין מושג כזה "מוזיקה שחורה", כיוון שהאדם בוחר להיות מושפע בצורה כזו או אחרת מהמוזיקה.
אין קשר ישיר בין סוג המוזיקה שאדם שומע לאופן לבושו, לתפריט האוכל שלו, וההתעסקות שלו במוות.
יש מה שאפשר לקרוא לו "חיבור" בין המרכיבים של האישיות של אדם למוזיקה, אבל באותו משקל אדם בעל שיער ארוך יכול לשמוע גם מוזיקה מזרחית.
Flame, מה שנוצר באשכול שלך הוא דיון סטיגמתי במעגל אינסופי, כיוון שאי אפשר לבטל את הדעות הקדומות של אנשים.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
הדבר היחידי שאני הייתי רוצה להוציא מהפורום הזה, זה לא לריב עם אנשים שלא מקבלים דעה שונה או שתוקפים כל מאמר המביע דעה, אלה לשבור את הסטיגמות שיש על שומעי המוזיקה הכבדה יותר... אני מבין שכאן זה לא ילך לי כי כל משתמש שני בערך מנסה להיות התותח על המגניב הזה, שבסופו של דבר רק ילד מקלדת שצועק כמו דביל, ושמדבר על דברים שפשוט הוא לא מבין עליהם דבר...
אתה צודק, אני לא חשבתי על זה, אבל אני גם לא באתי לחנך אנשים כמובן. רק שים לב מה קורה לבנאדם שפותח אשכול מביע דעה בפורום הזה...