נכתב במקור על ידי avior011 מצטער אבל אין "מ" זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ _ שיר : _ _ - _ _ - _ _ - א _ _ _ אז יש ת' ?
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אז יש ת' ? כןןן זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ _ שיר : _ _ - _ _ - _ _ - א _ ת _
נכתב במקור על ידי avior011 כןןן זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ _ שיר : _ _ - _ _ - _ _ - א _ ת _ ובמקרה יש גם י ? כמו כמעט בכל שיר ..
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel ובמקרה יש גם י ? כמו כמעט בכל שיר .. תאמת שהפעם ................................. יש . זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ _ שיר : י _ - _ י - _ _ - א _ ת _
נערך לאחרונה על ידי avior011; 28-11-2011 בשעה 22:56.
טוב ננחש מקסימום לא יהיה נכון ... XD זהבה בן - יש לי רק אותך ?
נכתב במקור על ידי ענבר_ טוב ננחש מקסימום לא יהיה נכון ... XD זהבה בן - יש לי רק אותך ? את לא רצינית , איך ידעת ??? וואלה צדקת
נכתב במקור על ידי avior011 את לא רצינית , איך ידעת ??? וואלה צדקת זה לא פייר אני גיליתי לה את האותיוות .. D: ייאלה שיר הבא DD:
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel זה לא פייר אני גיליתי לה את האותיוות .. D: ייאלה שיר הבא DD: תיאורתית אין במשחק הזה חוק שאומר את זה... אבל מכיוון שהראת נחישות ועניין תקבלי נק' 1 ..... ויאלה שאלה הבאה זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ _ _ שיר : _ _ _ - _ _ _ _ _
יש י'?
נכתב במקור על ידי avior011 תיאורתית אין במשחק הזה חוק שאומר את זה... אבל מכיוון שהראת נחישות ועניין תקבלי נק' 1 ..... ויאלה שאלה הבאה זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ _ _ שיר : _ _ _ - _ _ _ _ _ חחח סתם צחקתי.. יש ד' ?
נכתב במקור על ידי ענבר_ יש י'? נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel חחח סתם צחקתי.. יש ד' ? כןן... וכןן זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ ד _ שיר : _ _ _ - _ _ י ד _
נכתב במקור על ידי avior011 כןן... וכןן זמר/זמרת : _ _ _ _ - _ ד _ שיר : _ _ _ - _ _ י ד _ זמר: עומר אדם שיר: נצח לצידך
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- זמר: עומר אדם שיר: נצח לצידך צודק .. אני שמח לבשר כי האתגר נגמר ואנו נתחיל בקרוב אתגר אחד ומרתק לא פחות כל הזוכים יקבלו את הנק' שמגיעות להם !!!
.....
חוקי הפורום