ו.....?
נכתב במקור על ידי Maor591 אין ל' _ י _ י - _ _ _ _ _ פסולים : א' מ' ל' פיני גרשון
נכתב במקור על ידי YUVAL852 פיני גרשון נכון מאוד ! איש תלוי _ _ _ - _ _ _ _
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון מאוד ! איש תלוי _ _ _ - _ _ _ _ מוזר שהוא ניחש את כל המילה. י'.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Maor591 נכון מאוד ! איש תלוי _ _ _ - _ _ _ _ דרק שארפ
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Display מוזר שהוא ניחש את כל המילה. י'. חלאס אחי הסברתי לך שאני לא אומר לו כלום .. נשבע לך ! נכתב במקור על ידי BIaugrana דרק שארפ נכון מאוד , מה יש לך נביא פעם שנייה שאתה מנחש ופוגע מי בתמונה
נכתב במקור על ידי Maor591 חלאס אחי הסברתי לך שאני לא אומר לו כלום .. נשבע לך ! נכון מאוד , מה יש לך נביא פעם שנייה שאתה מנחש ופוגע מי בתמונה לא מטיח האשמות כפרה. דוויט הווארד.
נכתב במקור על ידי Display לא מטיח האשמות כפרה. דוויט הווארד. צודק , מילים מבולבלות ונלאודר ימגק
נכתב במקור על ידי Maor591 צודק , מילים מבולבלות ונלאודר ימגק עד שמצאתי. אורלנדו מג'יק.
נכתב במקור על ידי Display עד שמצאתי. אורלנדו מג'יק. צודק .. נמשיך מחר
נכתב במקור על ידי אושרי ו.....? נכתב במקור על ידי YUVAL852 פיני גרשון נכתב במקור על ידי Display מוזר שהוא ניחש את כל המילה. י'. נכתב במקור על ידי BIaugrana דרק שארפ מצטער שממשיכים רק עכשיו , האינטרנט שלי לא עבד כל היום ... איש תלוי : _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Maor591 מצטער שממשיכים רק עכשיו , האינטרנט שלי לא עבד כל היום ... איש תלוי : _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ ב'?
נכתב במקור על ידי Display ב'? יש ב' _ _ _ ב - _ _ _ _ _ _
י'..?
נכתב במקור על ידי אושרי י'..? יש י' י _ _ ב - _ _ _ י _ _
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום