קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] קילוף עור מאחוריי האוזן
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-01-2011, 21:13
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-08-2010, 15:23
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-07-2008, 18:49
  4. [בעיה] משהו דחוף מאוד בבקשה תעזרו לי.
    על ידי KILLER309 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 11:06
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 19:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

קילוף עור/יובש בפין דחוף ברמות מתחנן תעזרו! (13.8)

Exclamation קילוף עור/יובש בפין דחוף ברמות מתחנן תעזרו! (13.8)

קודם כל זה דחוף ממש בבקשה כנסו דחוף דחוף דחוף!!! לא ספאם נישבע

ככה אני יודע שזה יהיה קצת חופר אבל אני חייב לספר את הסיפור כולו
    ליפני משהו כמו חודש הייתי במיקלחת והבאתי קצת ביד מה שהיייתי עושה במקלחת הרבה ...
    אז פעם אחת התחיל להיות לי ממש שורף שם מישום מה המשכתי אבל שרף לי מידי ולא גמרתי פשוט הפסקתי וחצי שעה אחרי המקלחת זה עבר..
    היה לי כמה סימנים של סוג של צלקות כאלו, מצאתי בפורום בעיה דומה מ 2009 על זה ואמרו לאותו אחד להפסיר לאונן
    אז הפסקתי כמה ימים וזה באמת עבר אבל היה כמה סימנים.. אז המשכתי לאונן יום יומיים, שלושה וזה חזר פתאום בצורה קצת שונה
    פשוט באזורים אחרים בעוד אזורים ואז הגיע הטעות שלי שפשוט הפסקתי יום אחד ואז המשתי ועד ליפני שבוע זה פשוט יצא מצב שכמעט לא היה לי פצעים אבל
    חצי מהפין שלי היה לבן ממש ומחוספס קצת וגם טיפה על הקיפה .. קיצא הפסקתי לאונן 3,4 ימים ואז המשכתי(בארך ביום חמישי הקודם) עכשיו לקטע החשוב:
    ביום שישי יצא לי לאונן פעמיים באותו יום שאני יודע שזה נורמלי אבל בפעם השנייה שרף טיפה והפסקתי ואמרתי שאני לא יעשה את יותר עד שיעבור לגמרי
    - הסתר טקסט מצוטט -
    ום שבת היה נוראי עוד פעם אוננתי פעמיים פעם אחת לא הרגשתי כלום ופעם שנייה שרף לי נורא! אחרי זה בערב התקלחתי וממש הפין שלי היה חלק כאילו שום פצע!
    ואתמול לא אוננתי אבל בערב ליפני המקלחת ממש הזדעזעתי(!) ואני לא צוחק אני באמת הזדעזעתי הפין שלי היה חצי לבן עם שריטת כאלה וקיפולים על הקיפה היה מלא סימנים בארך 2 מ''מ ליפני החור הביצים שלי היו נורמליות לגמרי ... עכשיו התחלתי לפחד פשוט הלכתי לישון קיצר היום בבוקר קמתי וממש התחלתי לפחד אפילו התלבתתי עם לספר לאבא שלי כי זה היה יותר גרוע אתמול, היה לי זין כמעט לבן לגמרי עם קילופים עם קמטים ועם קיפולים(תדמיינו עור של איש ממש זקן אבל ממש ממש זקן שהתקלף והפך ללבן) והיום ליפני שעה(עד עכשיו מאז שחזרתי אני כותב את זה) באתי ליראות איך זה ופשוט זה נישאר אותו דבר אבל הביצים ניראים כמו קילוף עור אחד גדול ואני פשוט כבר לא יודע אני ממש מפחד אני באמת הולך להפסיק עם זה להרבה זמן אבל אני רוצה לדעת אם זה כבר אפשרי שזה יעבור כי רשמתי בגוגל את הבעיה והיה מישהו שרם שיש לו משהו דומה כבר שנה והוא חשב שזה יעבור זה לא עבר
    טוב אחרי כל החפירה אני מתחננן !! אבל ממש מתחננן בבקשה בבקשה תעזרו לי אפילו דברים קטנים כל דבר אני חייב חוות דעת על זה כי אני ממש מפחד כבר
    שיש נזק בלתי הפיך... אני מתחנן שתעזרו

כל מה שרשמתי למלע רשמתי ב 6 ליפני 3 שעות עכשיו הלכתי לשרוטים ואני בהלם זה פשוט לא פין זה פין שמוקף בקילופי עור מכל צד גם בביצים וזה מחוספס ומישום הוא הפך לקטן יותר אני מקווה שזה קשור לזה והביצים קשות כאלה וכהות יותר מהרגיל וזה קצת כואב בבקשה תעזרו!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קודם כל זה דחוף ממש בבקשה כנסו דחוף דחוף דחוף!!! לא ספאם נישבע

ככה אני יודע שזה יהיה קצת חופר אבל אני חייב לספר את הסיפור כולו
    ליפני משהו כמו חודש הייתי במיקלחת והבאתי קצת ביד מה שהיייתי עושה במקלחת הרבה ...
    אז פעם אחת התחיל להיות לי ממש שורף שם מישום מה המשכתי אבל שרף לי מידי ולא גמרתי פשוט הפסקתי וחצי שעה אחרי המקלחת זה עבר..
    היה לי כמה סימנים של סוג של צלקות כאלו, מצאתי בפורום בעיה דומה מ 2009 על זה ואמרו לאותו אחד להפסיר לאונן
    אז הפסקתי כמה ימים וזה באמת עבר אבל היה כמה סימנים.. אז המשכתי לאונן יום יומיים, שלושה וזה חזר פתאום בצורה קצת שונה
    פשוט באזורים אחרים בעוד אזורים ואז הגיע הטעות שלי שפשוט הפסקתי יום אחד ואז המשתי ועד ליפני שבוע זה פשוט יצא מצב שכמעט לא היה לי פצעים אבל
    חצי מהפין שלי היה לבן ממש ומחוספס קצת וגם טיפה על הקיפה .. קיצא הפסקתי לאונן 3,4 ימים ואז המשכתי(בארך ביום חמישי הקודם) עכשיו לקטע החשוב:
    ביום שישי יצא לי לאונן פעמיים באותו יום שאני יודע שזה נורמלי אבל בפעם השנייה שרף טיפה והפסקתי ואמרתי שאני לא יעשה את יותר עד שיעבור לגמרי
    - הסתר טקסט מצוטט -
    ום שבת היה נוראי עוד פעם אוננתי פעמיים פעם אחת לא הרגשתי כלום ופעם שנייה שרף לי נורא! אחרי זה בערב התקלחתי וממש הפין שלי היה חלק כאילו שום פצע!
    ואתמול לא אוננתי אבל בערב ליפני המקלחת ממש הזדעזעתי(!) ואני לא צוחק אני באמת הזדעזעתי הפין שלי היה חצי לבן עם שריטת כאלה וקיפולים על הקיפה היה מלא סימנים בארך 2 מ''מ ליפני החור הביצים שלי היו נורמליות לגמרי ... עכשיו התחלתי לפחד פשוט הלכתי לישון קיצר היום בבוקר קמתי וממש התחלתי לפחד אפילו התלבתתי עם לספר לאבא שלי כי זה היה יותר גרוע אתמול, היה לי זין כמעט לבן לגמרי עם קילופים עם קמטים ועם קיפולים(תדמיינו עור של איש ממש זקן אבל ממש ממש זקן שהתקלף והפך ללבן) והיום ליפני שעה(עד עכשיו מאז שחזרתי אני כותב את זה) באתי ליראות איך זה ופשוט זה נישאר אותו דבר אבל הביצים ניראים כמו קילוף עור אחד גדול ואני פשוט כבר לא יודע אני ממש מפחד אני באמת הולך להפסיק עם זה להרבה זמן אבל אני רוצה לדעת אם זה כבר אפשרי שזה יעבור כי רשמתי בגוגל את הבעיה והיה מישהו שרם שיש לו משהו דומה כבר שנה והוא חשב שזה יעבור זה לא עבר
    טוב אחרי כל החפירה אני מתחננן !! אבל ממש מתחננן בבקשה בבקשה תעזרו לי אפילו דברים קטנים כל דבר אני חייב חוות דעת על זה כי אני ממש מפחד כבר
    שיש נזק בלתי הפיך... אני מתחנן שתעזרו

כל מה שרשמתי למלע רשמתי ב 6 ליפני 3 שעות עכשיו הלכתי לשרוטים ואני בהלם זה פשוט לא פין זה פין שמוקף בקילופי עור מכל צד גם בביצים וזה מחוספס ומישום הוא הפך לקטן יותר אני מקווה שזה קשור לזה והביצים קשות כאלה וכהות יותר מהרגיל וזה קצת כואב בבקשה תעזרו!
    קודם כל תרגיע תחיים שלך. אז מתקלף לך עור? מה קרה? אוי אוי אוי, לא נפל לך הזין לאסלה.
    אז באמת היית צריך לדאוג. אני מבין שאוננת עם סבון \ שמפו רגיל או נגד קשקשים היום או אתמול? או שלשום?
    מה שאנשים לא מבינים הוא, שסבון מתייבש. וכשהוא על העור שלך, הוא מייבש גם את העור שלך.
    אם לא דפקת מקלחת אחרי שהבאת ביד -- באסה, וזה די מגיע לך, כי זה באמת מגעיל.
    בכל מקרה, תמרח שם קצת אלוורה, עוד יומיים זה יעבור לך, ותשתדל בינתיים לא להביא ביד.
    אני מכיר את הכאבים והיובש הזה, ואל תדאג... בסופו של דבר זה עובר, והסוף קרב ובא מהר משאתה חושב.
    מישהו שזה לא עבר לו שנה? וואלה, אונן כל יום עם אקונומיקה מה אני אגיד לך...
    קיצר, אל דאגה.
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 28-11-2011 בשעה 22:34.

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

בקיצור, אל תביא ביד עם סבון...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נדב
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמממ...יש הרבה!

חחחח זה אני שמעו תודה רבה הבאתי ביד עם סבון וכן ניקיתי קניראה לא מספיק טוב אגב זה לא באמת הבעיה אני פשוט כבר שנה שלמה מאונן כל יום ממש כל יום ועד ליפני חודש זה היה על יבש בלי כלום וניראה לי שזה גרם לאיזה סוג של שפשפת ,אני ישים אלווורה מתי שאני ימצא ואגב חלק מהקילופים עכשיו הפכו לאדומים ושאני נוגע באם יש קצת קטמים אדומים קטנים שנימרחים על האצבע שאני נוגע בהם(דם) זה כבר רע?, אה ותאמין לי שמה שתיארתי פה הרבה יותר גרוע במציאות זה פשוט בגעיל אותי אישית להסתקל על זה ולהגיד לעצמי שזה הזין שלי זה פשוט כאילו מגעיל ומכוער ומקולף ו מקופל זה קשה לי ליראות את זה ליפני זה זה היה זין חלק ויפה מעט שעיר .... קיצר תודה
    ולשים אלוורה ליפני או אחרי מקלחת?

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי nadav052 צפיה בהודעה
    חחחח זה אני שמעו תודה רבה הבאתי ביד עם סבון וכן ניקיתי קניראה לא מספיק טוב אגב זה לא באמת הבעיה אני פשוט כבר שנה שלמה מאונן כל יום ממש כל יום ועד ליפני חודש זה היה על יבש בלי כלום וניראה לי שזה גרם לאיזה סוג של שפשפת ,אני ישים אלווורה מתי שאני ימצא ואגב חלק מהקילופים עכשיו הפכו לאדומים ושאני נוגע באם יש קצת קטמים אדומים קטנים שנימרחים על האצבע שאני נוגע בהם(דם) זה כבר רע?, אה ותאמין לי שמה שתיארתי פה הרבה יותר גרוע במציאות זה פשוט בגעיל אותי אישית להסתקל על זה ולהגיד לעצמי שזה הזין שלי זה פשוט כאילו מגעיל ומכוער ומקולף ו מקופל זה קשה לי ליראות את זה ליפני זה זה היה זין חלק ויפה מעט שעיר .... קיצר תודה
    ולשים אלוורה ליפני או אחרי מקלחת?
    תשים אפילו קרם לחות שיהיה לך נעים שם אחרי המקלחת, שלא ישתפשף יותר מדי בעצמו ובמכנסיים, זה הכל.
    ובפעם הבאה עם קרם ידיים \ לחות \ מרכך שיער.

משתמש מתחיל האוואטר של KRONOGUILD
    שם פרטי
    iliya
    לייקים
    3
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    Kill the light and let the party START

לא מריך לשים כלום ! העור צריך להיות יבש, והוא צריך להתחדש תוך כמה ימים.
    ופעם הבאה עם אתה רוצה לעשות עם סבון, אז רק בזמן מקלחת ולשתוף הכול לאחר מכן !

משתמש מתחיל האוואטר של saimon909
    שם פרטי
    סיימון.ס.
    לייקים
    6
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "SexY And I Know It"

ציטוט נכתב במקור על ידי KRONOGUILD צפיה בהודעה
    לא מריך לשים כלום ! העור צריך להיות יבש, והוא צריך להתחדש תוך כמה ימים.
    ופעם הבאה עם אתה רוצה לעשות עם סבון, אז רק בזמן מקלחת ולשתוף הכול לאחר מכן !
    כע גם לי זה קרה ליפעמים אתה יכול עים סבון אבל רק במיקלחת ולישטוף אם לא זה לא נעים!!!!!!!
    סקייפ:saimon90901
    iM Pr0 Cs_1.6
    nick: Aa || EleCtR0`=>Pr0--->>>R.w (C) i love Cs

http://www.youtube.com/watch?v=CCoOKa1kSrc

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,056 | הודעות: 8,198,649 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect