נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
קודם כל זה דחוף ממש בבקשה כנסו דחוף דחוף דחוף!!! לא ספאם נישבע
ככה אני יודע שזה יהיה קצת חופר אבל אני חייב לספר את הסיפור כולו
ליפני משהו כמו חודש הייתי במיקלחת והבאתי קצת ביד מה שהיייתי עושה במקלחת הרבה ...
אז פעם אחת התחיל להיות לי ממש שורף שם מישום מה המשכתי אבל שרף לי מידי ולא גמרתי פשוט הפסקתי וחצי שעה אחרי המקלחת זה עבר..
היה לי כמה סימנים של סוג של צלקות כאלו, מצאתי בפורום בעיה דומה מ 2009 על זה ואמרו לאותו אחד להפסיר לאונן
אז הפסקתי כמה ימים וזה באמת עבר אבל היה כמה סימנים.. אז המשכתי לאונן יום יומיים, שלושה וזה חזר פתאום בצורה קצת שונה
פשוט באזורים אחרים בעוד אזורים ואז הגיע הטעות שלי שפשוט הפסקתי יום אחד ואז המשתי ועד ליפני שבוע זה פשוט יצא מצב שכמעט לא היה לי פצעים אבל
חצי מהפין שלי היה לבן ממש ומחוספס קצת וגם טיפה על הקיפה .. קיצא הפסקתי לאונן 3,4 ימים ואז המשכתי(בארך ביום חמישי הקודם) עכשיו לקטע החשוב:
ביום שישי יצא לי לאונן פעמיים באותו יום שאני יודע שזה נורמלי אבל בפעם השנייה שרף טיפה והפסקתי ואמרתי שאני לא יעשה את יותר עד שיעבור לגמרי
- הסתר טקסט מצוטט -
ום שבת היה נוראי עוד פעם אוננתי פעמיים פעם אחת לא הרגשתי כלום ופעם שנייה שרף לי נורא! אחרי זה בערב התקלחתי וממש הפין שלי היה חלק כאילו שום פצע!
ואתמול לא אוננתי אבל בערב ליפני המקלחת ממש הזדעזעתי(!) ואני לא צוחק אני באמת הזדעזעתי הפין שלי היה חצי לבן עם שריטת כאלה וקיפולים על הקיפה היה מלא סימנים בארך 2 מ''מ ליפני החור הביצים שלי היו נורמליות לגמרי ... עכשיו התחלתי לפחד פשוט הלכתי לישון קיצר היום בבוקר קמתי וממש התחלתי לפחד אפילו התלבתתי עם לספר לאבא שלי כי זה היה יותר גרוע אתמול, היה לי זין כמעט לבן לגמרי עם קילופים עם קמטים ועם קיפולים(תדמיינו עור של איש ממש זקן אבל ממש ממש זקן שהתקלף והפך ללבן) והיום ליפני שעה(עד עכשיו מאז שחזרתי אני כותב את זה) באתי ליראות איך זה ופשוט זה נישאר אותו דבר אבל הביצים ניראים כמו קילוף עור אחד גדול ואני פשוט כבר לא יודע אני ממש מפחד אני באמת הולך להפסיק עם זה להרבה זמן אבל אני רוצה לדעת אם זה כבר אפשרי שזה יעבור כי רשמתי בגוגל את הבעיה והיה מישהו שרם שיש לו משהו דומה כבר שנה והוא חשב שזה יעבור זה לא עבר
טוב אחרי כל החפירה אני מתחננן !! אבל ממש מתחננן בבקשה בבקשה תעזרו לי אפילו דברים קטנים כל דבר אני חייב חוות דעת על זה כי אני ממש מפחד כבר
שיש נזק בלתי הפיך... אני מתחנן שתעזרו
כל מה שרשמתי למלע רשמתי ב 6 ליפני 3 שעות עכשיו הלכתי לשרוטים ואני בהלם זה פשוט לא פין זה פין שמוקף בקילופי עור מכל צד גם בביצים וזה מחוספס ומישום הוא הפך לקטן יותר אני מקווה שזה קשור לזה והביצים קשות כאלה וכהות יותר מהרגיל וזה קצת כואב בבקשה תעזרו!