נכתב במקור על ידי kill1900 moongrams תשובה נכונה. יש לך 5 נקודות. שאלה שישית קוד PHP: _a_ _a_a_ _ _ _
_a_ _a_a_ _ _ _
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
האות O?
כדורגל בשכונה .... גול באנגליה:גוווולל גול באפריקה:גוללללללללללללל גול בספרד:גולגולגולגולגולללל גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
נכתב במקור על ידי 60noy האות O? אין את האות O. נסה שנית. קוד PHP: _a_ _a_a_ _ _ _
iAtraf ואז עוד משהו?
נכתב במקור על ידי SegevTzur iAtraf ואז עוד משהו? תשובה לא נכונה. רמז: זה שם של תוכנה. קוד PHP: _a_ _a_a_ _ _ _
את האות P יש?
TheBurier לשעבר
נכתב במקור על ידי ProGod את האות P יש? כן. קוד PHP: _a_ _apa_ _ _ _
_a_ _apa_ _ _ _
נכתב במקור על ידי stClass כן. קוד PHP: _a_ _apa_ _ _ _ HaRepacker עם שגיאת כתיב?
נכתב במקור על ידי ProGod HaRepacker עם שגיאת כתיב? תשובה נכונה. יש לך נקודה אחת. לא שמתי לב שהייתה אות מיותרת, טעות שלי. שאלה שביעית קוד PHP: C_ _
C_ _
נערך לאחרונה על ידי stClass; 30-11-2011 בשעה 17:44.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה. יש לך נקודה אחת. לא שמתי לב שהייתה אות מיותרת, טעות שלי. שאלה שביעית קוד PHP: C_ _ CC+?
נכתב במקור על ידי ProGod CC+? אני אחשיב את התשובה הזו מפני שכתבת לי בפרטי שהתכוונת ל-C++. יש לך 2 נקודות. שאלה 8 קוד PHP: _ _g_ _ _
_ _g_ _ _
נכתב במקור על ידי stClass אני אחשיב את התשובה הזו מפני שכתבת לי בפרטי שהתכוונת ל-C++. יש לך 2 נקודות. שאלה 8 קוד PHP: _ _g_ _ _ Beginner עם שגיאת כתיב?
נכתב במקור על ידי ProGod Beginner עם שגיאת כתיב? תשובה לא נכונה. נסה שנית.
רמז?
נכתב במקור על ידי JoXxEr רמז? רמז: זאת עבודה.
חוקי הפורום