שלום אני רוצה לברר עליות בישביל הכיתה שלי מי שנסע יכול להגיד כמה זה עלה לו ואם הוא נסע ממשרד החינוך או לא תודה.
שלום אני רוצה לברר עליות בישביל הכיתה שלי מי שנסע יכול להגיד כמה זה עלה לו ואם הוא נסע ממשרד החינוך או לא תודה.
|
|
בעקרון אתה יכול לנסוע או מתנועת נוער או מהביהס.
מתנועת נוער הרבה יותר זול, ובבית ספר יקר. המחיר תלוי בבית הספר זאת אומרת שהמחיר אינו קבוע.
הבית שלנו נותן מלגות בסך 2,500 ~ 3,000 ש"ח.
כשנסעתי בפולין עוד במטוס שאלנו כמה הבתי ספר האחרים שילמו ואמרו לנו 5,200 ~ 5,500.
זה תלוי במידה והבית ספר שלך מוכן לממן את זה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
לא נסעתי אבל התחילו לדבר איתנו על זה ואצלנו זה עולה 5000-6000 כי משרד החינוך לא עוזר לנו אפילו בשקל .. זה תלוי בבית ספר שלך
אני לא יצאתי אבל אצלי זה עלה 5000-6500 משו כזה.. גנבים!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
6000 שקל, בטח איך לא. אתה ממן את המורים, את האבטחה, את הטסת אוכל כשר מהארץ, את הצוות הרפואי, את הכניסות לאתרים (הפולנים הנבלות - השמידו אותנו ועכשיו עושים על זה כסף מהתיירות) וכמובן רכבים מודל 2012 לבחירי המשרד.
מה גם שאופן בחירת היוצאים למשלחת הוא בזיוני, כל הקודם זוכה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אצלנו עלה 5600.
לאדעת נראלי שכל הבית ספר אתלינו בעיר קבלו את המלגה הזאת ובצפר אחד קיבל יותר כי המנהגלת עשתה קצת רעש ובאלגן אז הם קיתלו סיבסוד יותר גדול אבל רק נראליי..
בקשר לבגדים ולאוכל אתה שם במזוודה לאפחד אין זכות לפתוח לך אותה ולראות מה יש בה .. ככה שאתה יכול לקנות ולהביא איתך מה שאתה רוצה ! ואם הבצפר שלך באמת נאי אז אין בשביל מה לצאת צא עם איזה קבוצה לפני הצבא DD: