קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה|אני לא אוהב יותר את חברה שלי ונידלקתי על משהי אחרת
    על ידי RaidraMon בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-10-2009, 23:05
  2. עזרה|יש חברה אבל מאוהב במישהי אחרת
    על ידי TheDude בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-08-2009, 11:46
  3. [עזרה] התאהבתי במישהי צריך את עזרתכם
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 02-12-2008, 07:55
  4. בעיה... התאהבתי במישהי הלא נכונה.. אהבה בלתי אפשרית :(
    על ידי Frisky בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-07-2006, 19:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 17:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

התאהבתי במישהי אחרת ויש לי חברה.

ברירת מחדל התאהבתי במישהי אחרת ויש לי חברה.

אז ככה חזרתי אתמול מטיול שנתי והוא היה ללא ספק הכי טוב שהיה אי פעם!
    אני בן 15, יש לי חברה כבר 3 חודשים, בזמן האחרון קצת יורד לי ממנה, אבל לא משהו משמעותי, לא הייתי ניפרד ממנה בגלל זה, אלא אם כן זה היה רק גובר וגובר.
    בכל מיקרה הטיול שנתי היה רק ל3 כיתות בשיכבה, הכיתה שלי ועוד 2 כיתות.
    חברה שלי בשיכבה שלי אבל לא אחת מה3 כיתות ולכן היא לא יצאה.
    בטיול עצמו היה סבבה וזה, עד שהגיע הערב, הבאנו רמקולים וזה הרמנו מסיבה, ושכחתי ת'אייפון שלי בבית עם כל השירים, חיפשתי ילדים עם אייפון ושירים טובים עד שהגעתי לאיזה ילדה אחת שעלתה לארץ לפני חודש, היא גרה באמריקה 6 שנים, יודעת עיברית מעולה, היא נולדה בארץ והכל, יפייפיה, מדהימה, גוף מושלם, נחמדה, גובהה, בקיצור הורסת ת'נשמה!
    לקחתי ממנה תאייפון, היה לי כובע צמר היא לקחה אותו, דיברנו כזה, והכל היה ניראה סבבה לא משהו מיוחד, הגיע השעה שצריך לישון, לא הלכתי ממש לישון, הרוב לא הלך חח, בקיצור באו כמה בנות התיישבו ליד השק שינה שלי, סתם התחלנו לדבר לשמוע עוד קצת מוזיקה וזה, היא גם הצטרפה, אחרי כמה זמן היא הניחה עליי ת'ראש, ת'אמת רציתי את זה באמת שרציתי אבל לא יכולתי לעשות לחברה שלי את זה, הזזתי אותה.
    אחרי זה שכבר כולם היו עייפים היא באה חיבקה אותי הרסה לי ת'בריאות עם החיבוק שלה והלכה לישון.
    בבוקר גם חיבוק בוקר טוב, דיברנו קצת כי לא היה ממש זמן וזהו..

בקיצורר.. התאהבתי אנשים, אני יודע מזה להדלק על מישהי כי זה קרה לי גם שהיית לי חברה אבל פה זה שונה.
    אני מרגיש כלפיה משהו שונה, האופי שלה, שהיא מדברת, איך שהיא אוכלת, הולכת, כל הדברים האלה עושים לי משהו שאנלא יכול להסביר, אשכרה שהיא מדברת איתי ישךי פרפרים בבטן ואנלא אחד כזה, זה לא שאנלי ביטחון כי יש והרבה, אני מדבר חופשי עם בנות, ים ידידות, חברים הכל ..

אני שוקל להיפרד מחברה שלי בשבילה, זה לא שאנלא אוהב את חברה שלי זה פשוט שקצת ירד לי ממנה ואני מרגיש שזה לא יכול לעלות אלא רק לרדת ובאמת היו לי איתה 3 חודשים מדהימים אבל ניראלי שהגיעה בסוף.

ד"א רואים שהיא קצת דלוקה עליי, דופקת לי מבטים, מחבקת אותי בכל רגע שאני לידה, מחפשת אותי כל הזמן וזה..

אז באתי להתייעץ איתכם מה ניראלכם שאני צריך לעשות ?
    להיפרד מחברה שלי וללכת על הילדה הזאת או להישאר עם חברה שלי ולנתק קשר עם הילדה הזאת, כי אם אני בקשר איתה אנלא מסוגל שזה יהיה קשר של ידידות..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אם זה מה שעושה לך טוב,לך על זה

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ......
    אחי,הגיון:
    ירד לך מחברה שלך והתאהבת במישהי אחרת.
    מה כל בנאדם היה עושה?
    אני אומר שתראה אם הילדה הזאתי לא עושה את זה סתם או שזה לא סתם משהו זמני, תשאר עם חברה שלך ואם אתה בטוח שהילדה הזאת באמת דלוקה עליך ואתה באמת עליה, תפרד יפה מחברה שלך ותילך בדרך טובה לשניה.
    בהצלחה בהמשך

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

תשמור איתה על קשר טוב, תחכה חודש ואז תחליט.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז ככה חזרתי אתמול מטיול שנתי והוא היה ללא ספק הכי טוב שהיה אי פעם!
    אני בן 15, יש לי חברה כבר 3 חודשים, בזמן האחרון קצת יורד לי ממנה, אבל לא משהו משמעותי, לא הייתי ניפרד ממנה בגלל זה, אלא אם כן זה היה רק גובר וגובר.
    בכל מיקרה הטיול שנתי היה רק ל3 כיתות בשיכבה, הכיתה שלי ועוד 2 כיתות.
    חברה שלי בשיכבה שלי אבל לא אחת מה3 כיתות ולכן היא לא יצאה.
    בטיול עצמו היה סבבה וזה, עד שהגיע הערב, הבאנו רמקולים וזה הרמנו מסיבה, ושכחתי ת'אייפון שלי בבית עם כל השירים, חיפשתי ילדים עם אייפון ושירים טובים עד שהגעתי לאיזה ילדה אחת שעלתה לארץ לפני חודש, היא גרה באמריקה 6 שנים, יודעת עיברית מעולה, היא נולדה בארץ והכל, יפייפיה, מדהימה, גוף מושלם, נחמדה, גובהה, בקיצור הורסת ת'נשמה!
    לקחתי ממנה תאייפון, היה לי כובע צמר היא לקחה אותו, דיברנו כזה, והכל היה ניראה סבבה לא משהו מיוחד, הגיע השעה שצריך לישון, לא הלכתי ממש לישון, הרוב לא הלך חח, בקיצור באו כמה בנות התיישבו ליד השק שינה שלי, סתם התחלנו לדבר לשמוע עוד קצת מוזיקה וזה, היא גם הצטרפה, אחרי כמה זמן היא הניחה עליי ת'ראש, ת'אמת רציתי את זה באמת שרציתי אבל לא יכולתי לעשות לחברה שלי את זה, הזזתי אותה.
    אחרי זה שכבר כולם היו עייפים היא באה חיבקה אותי הרסה לי ת'בריאות עם החיבוק שלה והלכה לישון.
    בבוקר גם חיבוק בוקר טוב, דיברנו קצת כי לא היה ממש זמן וזהו..

בקיצורר.. התאהבתי אנשים, אני יודע מזה להדלק על מישהי כי זה קרה לי גם שהיית לי חברה אבל פה זה שונה.
    אני מרגיש כלפיה משהו שונה, האופי שלה, שהיא מדברת, איך שהיא אוכלת, הולכת, כל הדברים האלה עושים לי משהו שאנלא יכול להסביר, אשכרה שהיא מדברת איתי ישךי פרפרים בבטן ואנלא אחד כזה, זה לא שאנלי ביטחון כי יש והרבה, אני מדבר חופשי עם בנות, ים ידידות, חברים הכל ..

אני שוקל להיפרד מחברה שלי בשבילה, זה לא שאנלא אוהב את חברה שלי זה פשוט שקצת ירד לי ממנה ואני מרגיש שזה לא יכול לעלות אלא רק לרדת ובאמת היו לי איתה 3 חודשים מדהימים אבל ניראלי שהגיעה בסוף.

ד"א רואים שהיא קצת דלוקה עליי, דופקת לי מבטים, מחבקת אותי בכל רגע שאני לידה, מחפשת אותי כל הזמן וזה..

אז באתי להתייעץ איתכם מה ניראלכם שאני צריך לעשות ?
    להיפרד מחברה שלי וללכת על הילדה הזאת או להישאר עם חברה שלי ולנתק קשר עם הילדה הזאת, כי אם אני בקשר איתה אנלא מסוגל שזה יהיה קשר של ידידות..
    בחיים אתה תתחרט על מה שלא עשית יותר משאר מה שכן עשית
    כלומר שאם עכשיו תשאר בסייף-זון עם חברה שאתה מחבב
    ולא תרדוף אחרי הבחורה שעושה לך פרפרים בבטן אתה תתחרט על זה כ"כ בעתיד

אני מציע ללכת על זה
    ציטוט נכתב במקור על ידי thepwner צפיה בהודעה
    תשמור איתה על קשר טוב, תחכה חודש ואז תחליט.
    המשיכה שלה אליו תעלם כלא היתה עד אז

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

שמע, בגלל שבקשר שלכם זה רק 3 חודשים וזה לא כזה הרבה אז לא תהיה בעיה לגמור את הקשר. אם הייתם שנה ומשהו שנתיים ביחד היית מציע לך לחשוב פעמיים, אבל בגלל שזה לא המקרה אז אין בעיה שתסיים את זה ותצא עם השניה.
    אני רק מזהיר מראש- תהיה מבוכה כשאתה תעבור לידה בשכבה. (חברה שלך או אקסית.. תלוי אם נפרדת ממנה כבר או לא חעחע )

תהיה סבלני ותראה לאן זה מתפתח.
    אומרים ש"אין ההטבה ניכרת אלא בשעת היעדרה".

אבלל הקטע שאני לא בטוח אם אני רגיל לחברה שלי או אוהב אותה.
    גם היא היית עושה לי פרפרים בבטן עד שהכרתי את הילדה החדשה הזאת.
    מאז היא עושה לי פרפרים וחברה שלי לא, כאילו כבר אין לי ת'דחף הזה לרצות להיות כל הזמן בחברתה של חברה שלי ובאלי רק להיות עם הילדה החדשה הזאת!!

חוץ מיזה שאני לא יודע איך אני הולך להיפרד ממנה במידה ואני ארצה כי היינו ממש קשורים אחד לשני ו3 חודשים זה דיי הרבה זאת המערכת יחסים הכי ארוכה שהיית לי והיה מצב לפני שבועיים שדיברנו והיא חשבה שאני רוצה להיפרד ממנה, רק חשבה ככה והיא התחילה לבכות, ולא אני לא אצליח לעמוד בבכי שלה, אם היא תבכה שאני אפרד ממנה אני פשוט לא אצליח להיפרד ממנה, או שאני גם אתחיל לבכות, או שאני פשוט יגיד לה שכחי ממה שאמרתי אני אוהב אותך ואנשק אותה.

באמת אני בבעיה|!!!

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

הייתי אומר שתחשוב על עצמך,אם נראה לך שיכול ללכת עם הילדה החדשה תנסה,תשווה בינה לבין החברה שלך.
    קודם כל תלך אחרי הלב אבל לא כמו עיוור,תחשוב מי יותר טובה מביניהן.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,167 | הודעות: 8,173,754 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect