נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
אז ככה חזרתי אתמול מטיול שנתי והוא היה ללא ספק הכי טוב שהיה אי פעם!
אני בן 15, יש לי חברה כבר 3 חודשים, בזמן האחרון קצת יורד לי ממנה, אבל לא משהו משמעותי, לא הייתי ניפרד ממנה בגלל זה, אלא אם כן זה היה רק גובר וגובר.
בכל מיקרה הטיול שנתי היה רק ל3 כיתות בשיכבה, הכיתה שלי ועוד 2 כיתות.
חברה שלי בשיכבה שלי אבל לא אחת מה3 כיתות ולכן היא לא יצאה.
בטיול עצמו היה סבבה וזה, עד שהגיע הערב, הבאנו רמקולים וזה הרמנו מסיבה, ושכחתי ת'אייפון שלי בבית עם כל השירים, חיפשתי ילדים עם אייפון ושירים טובים עד שהגעתי לאיזה ילדה אחת שעלתה לארץ לפני חודש, היא גרה באמריקה 6 שנים, יודעת עיברית מעולה, היא נולדה בארץ והכל, יפייפיה, מדהימה, גוף מושלם, נחמדה, גובהה, בקיצור הורסת ת'נשמה!
לקחתי ממנה תאייפון, היה לי כובע צמר היא לקחה אותו, דיברנו כזה, והכל היה ניראה סבבה לא משהו מיוחד, הגיע השעה שצריך לישון, לא הלכתי ממש לישון, הרוב לא הלך חח, בקיצור באו כמה בנות התיישבו ליד השק שינה שלי, סתם התחלנו לדבר לשמוע עוד קצת מוזיקה וזה, היא גם הצטרפה, אחרי כמה זמן היא הניחה עליי ת'ראש, ת'אמת רציתי את זה באמת שרציתי אבל לא יכולתי לעשות לחברה שלי את זה, הזזתי אותה.
אחרי זה שכבר כולם היו עייפים היא באה חיבקה אותי הרסה לי ת'בריאות עם החיבוק שלה והלכה לישון.
בבוקר גם חיבוק בוקר טוב, דיברנו קצת כי לא היה ממש זמן וזהו..
בקיצורר.. התאהבתי אנשים, אני יודע מזה להדלק על מישהי כי זה קרה לי גם שהיית לי חברה אבל פה זה שונה.
אני מרגיש כלפיה משהו שונה, האופי שלה, שהיא מדברת, איך שהיא אוכלת, הולכת, כל הדברים האלה עושים לי משהו שאנלא יכול להסביר, אשכרה שהיא מדברת איתי ישךי פרפרים בבטן ואנלא אחד כזה, זה לא שאנלי ביטחון כי יש והרבה, אני מדבר חופשי עם בנות, ים ידידות, חברים הכל ..
אני שוקל להיפרד מחברה שלי בשבילה, זה לא שאנלא אוהב את חברה שלי זה פשוט שקצת ירד לי ממנה ואני מרגיש שזה לא יכול לעלות אלא רק לרדת ובאמת היו לי איתה 3 חודשים מדהימים אבל ניראלי שהגיעה בסוף.
ד"א רואים שהיא קצת דלוקה עליי, דופקת לי מבטים, מחבקת אותי בכל רגע שאני לידה, מחפשת אותי כל הזמן וזה..
אז באתי להתייעץ איתכם מה ניראלכם שאני צריך לעשות ?
להיפרד מחברה שלי וללכת על הילדה הזאת או להישאר עם חברה שלי ולנתק קשר עם הילדה הזאת, כי אם אני בקשר איתה אנלא מסוגל שזה יהיה קשר של ידידות..