מה קורה?
יש לי בעיה שמחרפנת אותי למוות....יש לי רעש מהמחשב זה נשמע כמו הצפצופים האלה של העכבר (עכבר החיה הקטנה הזאת)....
מה לעשות?
מה קורה?
יש לי בעיה שמחרפנת אותי למוות....יש לי רעש מהמחשב זה נשמע כמו הצפצופים האלה של העכבר (עכבר החיה הקטנה הזאת)....
מה לעשות?
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 01-12-2011 בשעה 08:18.
|
|
נו שמישהו יענה לי זה מעצבןןן!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כשהמחשב פועל, תקח עיפרון או משו ותתקע בקצה של אחד מהמאווררים לכמה שניות (אל תדחף אותו בפנים). אם הצפצוף מפסיק, אז גילית איזה מאוורר עושה את הרעש. אחרי שגילית, תכבה את המחשב, תחכה שהמאוורר יפסיק להסתובב ואז תסובב אותו כמה סיבובים ידנית. אם זה לא עוזר, אתה יכול להשתמש במשהו בכדי לגרום לו להסתובב יותר טוב בלי הרעשים (אני לא זוכר מה הוא אז תצטרך לחכות לתשובה של מישהו שמבין יותר ממני) או לקחת את המאוורר הזה לחנות מחשבים ולבקש שיביאו לך אחד כזה חדש.
תקח בחשבון שיכול להיות שיש לך מאוורר בכרטיס מסך (לא בכולם יש אבל בחלק יש) ואם זה המאוורר הזה אתה תצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, ויש מאוורר בתוך הספק שבו אסור לך לגעת כל עוד הוא מחובר לחשמל.
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 02-12-2011 בשעה 15:16.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כל עוד אתה לא תגע במקור חשמלי (חיבורים למיניהם) אין לך מה לדאוג. תקח עט (עדיף, פחות סיכויים שישבר ויתקעו חתיכות) ועם השפיץ שלו פשוט תעצור את הסיבוב של המאוורר. אם אתה ממשיך לשמוע רעש, תתן לו להמשיך להסתובב ותעבור להבא.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
יי נועם
לפי מה שאתה מתאר זה רעש שבא או מההארד דיסק או מהמאוורר
לא ממליץ לך לדחוף עפרונות אם אתה רוצה לבדוק פשוט תנסה לנתק לו את המתח עבודה זה פלאג כזה
אם לא עוזר אז כנראה שהרעש זה מההארד דיסק
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות