אחד הדברים החשובים בתחום ההצלחה האישית הוא אופן החשיבה שלנו.
הצלחה עם נשים, תלויה מאוד במסגרת שאותה אני משדר לבחורה, אני אסביר:
כשאנחנו מתקשרים עם אנשים ונשים בפרט, אנחנו משדרים מסגרת מבלי שאנו שמים לב לזה בכלל.
במילה מסגרת הכוונה היא לעקרונות שהבחורה קולטת מאיתנו.
דעו דבר מעניין: אם אתה בעצמך מאמין במשהו, אתה יכל לגרום לאחרים להתנהג כאילו זה ככה.
למרבה הצער, אני לא פתחתי מאמר אלא סוג של דיון שיתופי.
לכן אני אבקש מכל אחד לשתף פה את חברי הפורום בקווים המנחים את צורת מחשבתו.
אם באשכולות אחרים, כל אחד כתב אמונה מקבילה ועזרנו לו להיפתר ממנה, אז באשכול הזה אני רוצה שכל אחד ימליץ על אמונה שבונה מינד סטייט טוב.
לדוגמא: (אמונה שאני מאמין בה ותורמת לי כשאני נמצא במקום עם הרבה מטרות) "אני כאן כדי להינות מהחיים, הופה! יש לי גם הזדמנות להשתפר וללמוד בתחום ההצלחה עם נשים! איזה כייף זה, אני נהנה מכל רגע!"
עוד אמונה אחת כללית יותר: "בנות... בנות... בנות... כמה שאתן תמימות, צמאות לגבר אימיתי כמוני וחמודות, מה שחבל הוא שאין מספיק ממני לכולכן... אני באמת מצטער"
עוד אחת: (מתאים למסיבות) מינד סטייט של בעל המקום, "אוקיי, אני רואה שהמצב פה סבבה לגמרי, החלק הזה כמובן דרוש קצת שיפוץ, מהבנות שם צריך לבקש שירקדו בצורה יותר מאופקת, הן מפחידות לי את החברה ממחלקה 2, אה כן... בוא נלך לראות איך הולך באיזור של הסטייליסטים, צריך לוודא שכלום לא חסר לאנשים, ושכולם נהנים - חחח... כולם נראים כאלו חמודים ושמחים, הם מתים על המקום שלי, בוא נלך לשאול את המדהימות שם אם הן נהינות, אולי אפילו נרקוד איתן קצת, תלוי בהתנהגות שלהן".
זה הקונספט, כולם מוזמנים לשתף...
נ.ב: כמה מהמתחילים פה בטח תוהים מה התועלת של האשכול הזה, אז זהו שאינר גיים משפיע ישירות על המשחק החיצוני, ובסופו של דבר, מה שאתה מרגיש בפנים זה מה שאתה משדר החוצה, גם אם בהתחלה אתה קורא את זה מאיזה פורום ומנסה להאמין בזה אפילו שזה לא נכון, עם הזמן תוכל למצוא לך הוכחות לכך שזה אפשרי ואף נכון מאוד - כי בסופו של דבר אין ברירה, האמונות האלו הופכות למציאות של כל אחד מאיתנו.
לילה טוב.

"
ציטוט ההודעה