אני מתגייס אוטוטו ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המקצועות הטכניים בחיל האוויר.
קיבלתי את הזימון להרצליה בנדון ״מקצועות טכניים בחיל האוויר״ עכשיו בשביל הפרוטוקול, אין לי שום עבר באלקטרוניקה/חשמל וכדומה..
מיותר לציין שכן יש לי ידע רב במקצוע האלקטרוניקה מהסיבה שהגברתי את המקצוע בבצפר, אך לא סיימתי איתו ולא כך שרקע על המקצוע יש לי, אך אין לי שום תעודה שמוכיחה על כך.
רציתי להבין כמה דברים, כגון: האם בתור אחד בלי עבר באלקטרוניקה יש סיכוי שאני אהיה דרג ד׳ (ממה שקראתי והבנתי שדרג א מתעסקים עם המטוס בצורה ישירה, דרג ב׳ עם התקלות שדרג א׳ מצא, ודרך ד מתעסקים יותר עם האלקטרוניקה של המטוס נקרא לזה.. תקנו אותי אם אני טועה)
מכיוון שלהתעסק עם האלקטרוניקה, זה דבר שיותר מעניין אותי רציתי לדעת אם אני יכול להגיע לשם מבלי שהגברתי את המקצוע בבית ספר
ועוד שאלה, שקראתי פחות או יותר על תגובות בפורום הזה ואחרים, הבנתי שאנשים אשר היו בתפקיד נתן להם ״נחיתה רכה״ באזרחות.. כלומר רובם עוסקים עכשיו בהייטק וכדומה..
רציתי לדעת עד כמה זה נכון ומועיל (אם בכלל) באזרחות אחכ..
בקשר לזה שהתפקיד שובז ודי קשה ורוב הדעות עליו הם - ״להתרחק!״ בכל זאת זה משהו שדי מעניין אותי ורציתי לדעת את היתרונות בתפקיד (כן בצבא וכן באזרחי..)
אני ממש יודה למי שיענה, ואם יש מישהו עם נסיון בתפקיד אשמח לפירוט שאדע יותר טוב מה מחכה לי !
תודה!![]()

ציטוט ההודעה