נכתב במקור על ידי GialloRossi יש ב'. ג'ו_יו - ב_ _ _יס_ ה אפשר אולי איזה שהוא רמז ? ממש לא עולה לי כלום .. בטח שיגלו את המילה אני יגיד איך לא ידעתי ! חחחחח
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 אפשר אולי איזה שהוא רמז ? ממש לא עולה לי כלום .. בטח שיגלו את המילה אני יגיד איך לא ידעתי ! חחחחח הוא שיחק בריאל מדריד לפני כמה שנים
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi הוא שיחק בריאל מדריד לפני כמה שנים יש א' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 יש א' ? יש א'. ג'ו_יו - בא_ _יס_ ה
נכתב במקור על ידי GialloRossi יש א'. ג'ו_יו - בא_ _יס_ ה ג'וליו באפטיסטה ?
נכתב במקור על ידי Maor591 ג'וליו באפטיסטה ? נכון מאוד.. הבא: ליגה גרמנית קרעמעקעיףקורדרקרלחקפעקעברמן
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: ליגה גרמנית קרעמעקעיףקורדרקרלחקפעקעברמן קרעמעקעיףקורדרקרלחקפעקעברמן
נכתב במקור על ידי Maor591 קרעמעקעיףקורדרקרלחקפעקעברמן יפה מאוד פעם הבאה תעשה רק קו מתחת למילה הבא: מי הוא מס' 10 בליל?
נכתב במקור על ידי GialloRossi יפה מאוד פעם הבאה תעשה רק קו מתחת למילה הבא: מי הוא מס' 10 בליל? אדן הזארד
נכתב במקור על ידי Maor591 אדן הזארד נכון מאוד. הבא: ליגה צרפתית סהומ וס
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 03-12-2011 בשעה 12:25.
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד. הבא: ליגה צרפתית סהומ וס מוסה סו
נכתב במקור על ידי Maor591 מוסה סו נכון מאוד... נמשיך יותר מאוחר אני לא אהיה כאן בזמן הקרוב
נכתב במקור על ידי Maor591 אולי רמז ? אין לי כלום .. נכתב במקור על ידי idonthavenameagain אתה צוחק עלינו ? אין פה שום קבוצה אוקיי חברים אנחנו ממשיכים, מצא את המילה: כמחשדמעטיאגוכמחדמגחמדחאלקנטרהרחמעחשד
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana אוקיי חברים אנחנו ממשיכים, מצא את המילה: כמחשדמעטיאגוכמחדמגחמדחאלקנטרהרחמעחשד
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display נכון, בילבול מילים: כברו גוד
חוקי הפורום