נכתב במקור על ידי Maor591 תגיד יש מצב שזה ליאור לוי מק"ש ? כי אין בדקתי ואין בשום קבוצה בליגת העל שזה מתאים באותיות .. אם לא אז רמז .. תבדוק שוב והרמז: היא זכתה שנה שעברה באליפות.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana תבדוק שוב והרמז: היא זכתה שנה שעברה באליפות. השחקן שיחק "בקבוצה שזכתה שנה שעברה באליפות " ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 השחקן שיחק "בקבוצה שזכתה שנה שעברה באליפות " ? כן .
נכתב במקור על ידי BIaugrana כן . חחחחח אחי זה לא הגיוני .. בדקתי פעמיים את הסגל של שנה שעברה של "הקבוצה שזכתה באליפות" וכלום .. אולי תחליף שאלה ?
נכתב במקור על ידי Maor591 חחחחח אחי זה לא הגיוני .. בדקתי פעמיים את הסגל של שנה שעברה של "הקבוצה שזכתה באליפות" וכלום .. אולי תחליף שאלה ? לא מחליף, זה מאמן.
נכתב במקור על ידי BIaugrana לא מחליף, זה מאמן. אלישע לוי ... איזה דפוק אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי Maor591 אלישע לוי ... איזה דפוק אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוף סוף, עייפת אותי. נמשיך יותר מאוחר או מחר.
נכתב במקור על ידי Maor591 אלישע לוי ... איזה דפוק אני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני ימשיך את האתגר קצת _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני ימשיך את האתגר קצת _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ שחכת לתת רמז איזה ליגה .. יש ו' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 שחכת לתת רמז איזה ליגה .. יש ו' ? צודק.. ליגה צרפתית יש ו'. _ _ _ו - _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi צודק.. ליגה צרפתית יש ו'. _ _ _ו - _ _ _ _ _ _ ג' ??
נכתב במקור על ידי Maor591 ג' ?? אין ג' _ _ _ו - _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Maor591 ג' ?? אני מחליף שאלה ליגה אנגלית _ _ _ _ _ - _ _ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני מחליף שאלה ליגה אנגלית _ _ _ _ _ - _ _ _ יש א' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 יש א' ? אין א'. _ _ _ _ _ - _ _ _
חוקי הפורום