לאיותר קל להסיר את הסידייה איכשהו?
|
|
תגיד לי אתה רציני? אתה לא יודע איך מוצאים את הטוויקים שהותקנו? מה זה השיטות האלה? טוב שלא שלחת אותו לחפש כל מפתח שכתב טוייק.
להסיר את הסדיה לא יסיר את הקבצים. כנס לסידיה מסייפ מוד, תלחץ על Mange -> Packges שם תראה את כל התוספים שהורדת - מחק אותם אחד אחד ותבדוק מה מהם הוא הבעיה.
האייפון חדש או שיש עליו דברים אישיים טלפונים תמונות וכאלה?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
יש לי את האייפון כבר שנה וכן יש עליו הרבה דברים חשובים... בעקרון הוא עבד מצויין שבוע ובדיוק איך שפרצו לי אותו (בלי שהתקנתי שום טוויק) התחיל לעשות את זה,
אם אני נכנס לאיפה שאמרת יש לי שם 61 דברים מסומנים בוי אני לא אמור להסיר ולהתקין אחד אחד נכון?!
המכשיר הוא אייפון 4 16gb
גרסא 4.3.2 (8h7)
חבר את המכשיר לאייטונס עם כבל הנתונים - הקלק עליו ולחץ Backup. יבוצע תהליך סינכרון שבסיומו יישמר המידע האישי שלך.
לאחר מכן נתק את המכשיר וחבר אותו שוב כעת בצע עשה restore fro backup ככה שנערכת ההפעלה של המכשיר תאופס מבלי שיימחקו הנתונים האישיים שלך. ומבלי שגרסת המכשיר תתעדכן.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
את זה כבר יצא לי לעשות פעם או פעמיים זה לא פתר לי את הבעיה....
העלאת גיבוי למכשיר לא מסיר את הסידייה... נמחקו לי פעם כל הזכרונות והעלתי גיבוי וזה פשוט מחזיר אותך למצב שהיה בפלאפון בזמן שגיבית אותו....
כדי למחוק את הסידיה כנס לסידיה ולך בנתיב הבא.
תרשום את הסורס הבא: apt.thebigboss.orgקוד PHP:Manage > Sources > Edit > Add
בסיום התקנת הסורס לך ל Search, ותרשום CyDelete.
תתקין את הטוויק.
בסיום התקנת הטוויק להגדרות, כנס לדף של הטוויק, באפלקציות מוגנות ליד סידיה תגדיר 0.
כנס למסך הראשי לחץ לחיצה ארוכה על אחד האפליקציות, לחץ על האיקס שמעל האייקון של סידיה ומחק.
זהו, מחקת את הסידיה.
ערב טוב.
נערך לאחרונה על ידי -LioR-; 09-12-2011 בשעה 20:40.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
הוא נותן לי כל הזמן הודעה:
We apologize for the inconveniece, but SpingBoard has just crashed.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1