שלום, מחוסר עניין הוחלט לבטל זמנית את הסיקור
בקרוב:
- סיקורים גם על אפליקציות חדשות שעולות ל-App Store!
- יותר תמונות!
- סיקור וידאו על כל אפליקציה/טוויק!
- whats new? - כל העדכונים החדשים של הטוויקים!
- ועוד הרבה..
שלום, מחוסר עניין הוחלט לבטל זמנית את הסיקור
בקרוב:
- סיקורים גם על אפליקציות חדשות שעולות ל-App Store!
- יותר תמונות!
- סיקור וידאו על כל אפליקציה/טוויק!
- whats new? - כל העדכונים החדשים של הטוויקים!
- ועוד הרבה..
נערך לאחרונה על ידי .iMaster; 07-01-2012 בשעה 17:06.
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
|
|
תודה רבה על הפרסום אבל
אתה לא חדש ותה צריך לדעת את החוקים לגבי תיוג מתאים
עכשיו אני מתקן אבל שים לב להבא!
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי
כי אתה צריך להתקין את הטוויק מהסורסים שהתקנת
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
נערך לאחרונה על ידי -LioR-; 06-12-2011 בשעה 07:16.
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
קניתי אותו מהסידייה לIOS 4 אני יכול לעדכן אותו עכשיו? (כי יש לי IOS5)
מעודכן להשבוע.
יפה על ההשקעה, תוסיף תמונות וסירטונים ויהיה לך אחלה של סיקור![]()
מה הקטע גם בנגן אפשר לעשות רשימת השמעה...
כן אבל הקטע הוא שאתה יכול להקשיב לכל שיר (כמעט) בחינם